hero_25
Üye
bu telefon için flaş player yok vede bolt browser ile video izlemek için flaş playera gerekde yok
Bolt browser ile facebooktaki videolar kesinlikle izlenemiyor.
bu telefon için flaş player yok vede bolt browser ile video izlemek için flaş playera gerekde yok
ben bi türlü tlf wap ayarlarını yapamıyorum turkcell hat lullanıyorum 2222 msj atıyorum ayarlar gelmiyor trcll sitesinden elle ayarladım yine olmadı paket veriye abone olun diyor tlf internet ayarlarındaki ana sayfa ayarlarını yapamıyorum onun içinde 0.facebook kullanamıyorum bilgisi olan varsa yardım etsin yapılandırma ayarlarında anasayfayla ilgili hiç ayar yok tlf da açılırken vodafone resmiçıkıyor onla alakalı olabilirmi tlf media mark aldım
bu konu ıle ılgılı vodafonu aradım vodafonu nokia destek hattını aramamı soyledı. Nokia yı aradım cagrıyı cevaplayan kadının bılgısızlıgınden mıdır bılınmez bana verdıgı cevap. Messenger yahoo ve gtalk yazılımını nokia yazmıyor sızın ındırmeniz gerek dıyor. Facebook ve twıtteri nokia yazıyor sanki, opera mini yi nokia yazıyor sanki cihazla bırlıkte gelıyor. En ıyısı bu konuyu tuketıcı mahkemelerıne tasımak gıbı gorunuyor.
)yaa arkadas ben telimi vodafone kampanyasından aldım donma olayından ötürü servise göndermiştim 7.20 tr yazılımı yüklemişler işte ben kullanıyorum..forum sayfalarını okuyun please..
mail adresinde özel karakterler varsa bağlanmıyor,(*-&%'-) nokta hariç...
selam arkadaslar bende c3 kullanıcısıyım turkcell den net ayarlarımı yapamıyorum ve vırıleste modem gorunmesıne ragmen baglanamıorum napmam gerektıgını bana ozelden acıl msj atabılecek warmı

ben telefonu vodafondan aldım şimdi tam olarak nasıl güncellicem .Usb kablosu ile . Eski verdiğiniz güncelleme linkinde hata veriyo sayfa açılmıyo