Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ahmt_6060

Üye
ben bi türlü tlf wap ayarlarını yapamıyorum turkcell hat lullanıyorum 2222 msj atıyorum ayarlar gelmiyor trcll sitesinden elle ayarladım yine olmadı paket veriye abone olun diyor tlf internet ayarlarındaki ana sayfa ayarlarını yapamıyorum onun içinde 0.facebook kullanamıyorum bilgisi olan varsa yardım etsin yapılandırma ayarlarında anasayfayla ilgili hiç ayar yok tlf da açılırken vodafone resmiçıkıyor onla alakalı olabilirmi tlf media mark aldım

KenanK

KenanK

Üye
ben bi türlü tlf wap ayarlarını yapamıyorum turkcell hat lullanıyorum 2222 msj atıyorum ayarlar gelmiyor trcll sitesinden elle ayarladım yine olmadı paket veriye abone olun diyor tlf internet ayarlarındaki ana sayfa ayarlarını yapamıyorum onun içinde 0.facebook kullanamıyorum bilgisi olan varsa yardım etsin yapılandırma ayarlarında anasayfayla ilgili hiç ayar yok tlf da açılırken vodafone resmiçıkıyor onla alakalı olabilirmi tlf media mark aldım

-bu 80 kere sorulup cevaplanan bir soru... araştır önceki mesajları ben açıklamasını yaptım.. bende türkcelle istediğim heryere giriyorum... ayarlarını manuel olarka yapıcaksın...

karabasmayan

karabasmayan

Üye
bu konu ıle ılgılı vodafonu aradım vodafonu nokia destek hattını aramamı soyledı. Nokia yı aradım cagrıyı cevaplayan kadının bılgısızlıgınden mıdır bılınmez bana verdıgı cevap. Messenger yahoo ve gtalk yazılımını nokia yazmıyor sızın ındırmeniz gerek dıyor. Facebook ve twıtteri nokia yazıyor sanki, opera mini yi nokia yazıyor sanki cihazla bırlıkte gelıyor. En ıyısı bu konuyu tuketıcı mahkemelerıne tasımak gıbı gorunuyor.

cevahir nokia shop'a sordum bahsettiğiniz sorunu.chat güncellemelerini ben de alamıyorum aynı sekilde.

denemedigim product code kalmadı bir türlü sorunu çözemedim dedim.

yazılımsal bir sorun, haftaiçi getirin sorunsuz yazılım atalım dedi. bizim navifirmden indirip, jaf veya phoenix ile attigimiz gibi degil anladigim kadariyla.(ulan aynısıymış yaa :@ )

simdi orjinal ürün koduna uygun yazilima downgrade ettim, hafta içi sorunsuz yazilim atmalari için götürecegim.

inşallah çözülür.

uur24

Üye
S.a arkadaslar ben netten vıdeo ındırıp hafıza kartıma ılzedıkten sonra sılemıyorum neden acaba sıkıntı var acık uygulamarı kapatmakta yardımcı olurmusunuz

yengeç1

Üye
mrb ben c3 aldım yazılım güncelleme yaptım bolt yükleyemiyorum ne yapmalıyım tşkr

ahmt_6060

Üye
ayarları manual olarak yapıyorum ama yine girmiyor
yarlarda ana sayfa adresi ile ilgili bölüm var oraya turkcll adresini yazyonya o bölüm bende yok anasyfa adresini manual olarak ayarlayamıyom onun için giremiyom

beluga48

beluga48

Üye
telefonun fiyatı çoğu alışveriş sitesin 339.00.piyasada 350.00 civarı.ben 350.00 ye aldım 2 gün önce.tema olarak yine maxicep üzerinden temin ettiğim xp ve windows 7 temasını tavsiye ederim.ha bu arada tuşlar diğer klavyeli modeller olan e-63 e-71 e oranla biraz sert.ama tasarım ve görüntü olarak bence E serisinden çok daha güzel

uur24

Üye
arkadaslar ben bu vodofone nasıl sılerım telde ulke kodu bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

beluga48

beluga48

Üye
arkadaşlar buyrun 25 adet c3 teması

karabasmayan

karabasmayan

Üye
yaa arkadas ben telimi vodafone kampanyasından aldım donma olayından ötürü servise göndermiştim 7.20 tr yazılımı yüklemişler işte ben kullanıyorum..forum sayfalarını okuyun please..

aynı 7.20 tr yazılımını yeni yüklettim voda tk 4.60'tan hiçbir farkı yok! sana yüklenen yazılım vodafone dışında yeni satışa çıakrılan c3lerin yazılımı. bana yüklenen de aynısı.

bunun için forumu okumama gerek yok zaten elli tane ürün koduyla denedim ben 7.20'yi bu telefon sorunlu arkadaş.

Serviste yüklettim yazılımı hala sohbet üzerinden Windows live messenger ve gtalk'a erişemiyorum!

İade edeceğim. Uğraşamam ebuddy ile falan, telefona mesaj geldiğinde ebuddy'i kapatacaksam ne anladım ben o işten.

sinanltn

Üye
mail adresinde özel karakterler varsa bağlanmıyor,(*-&%'-) nokta hariç...

batuhan53tr

Üye
selam arkadaslar bende c3 kullanıcısıyım turkcell den net ayarlarımı yapamıyorum ve vırıleste modem gorunmesıne ragmen baglanamıorum napmam gerektıgını bana ozelden acıl msj atabılecek warmı

karabasmayan

karabasmayan

Üye
mail adresinde özel karakterler varsa bağlanmıyor,(*-&%'-) nokta hariç...

Bu cevap bana ise eğer sorunu anlamamışsınız.

Mesajlar> Sohbet> servisi güncelle dediğimde sadece ovi geliyor.

Windows live messenger, gtalk, yahoo messenger da gelmesi lazım ama gelmiyor.

Bazı arkadaşlarda böyle bir sorun yok, bende var. Nokia Discussions forumlarına bakarsanız daha kapsamlı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ben de bu sorundan dolayı Teleservice'e yolladım.

İkide bir vodafone yazılımlı cihazlar için 7.20 çıktı serviste yükletiliyor diyip de durmasın bazı arkadaşlar.

Vodafone ürün kodları
059D166: RM-614 C3-00 EURA TK VODA TR GWHITE
059C985: RM-614 C3-00 EURA TK VODA TR SGREY

O yüklenen yazılımın türkçe olması, vodafone yazılımı oldugu anlamına gelmiyor. Ürün kodunu değiştirip Türkiyeye gelen unbranded nokia c3lerin yazılımını atıyorlar.(misal teknosa ve darty gibi mağazalarda satılan)

Bunu detaylandırayım da bazı arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmasın.

Bu telefon yaz başında çıktı. ilk firmware 3.35

Vodafone ile gelen cihazlar 4.45 ile geldi 4.60 a güncellendi.

Teknosa vb yerlere gelen cihaz 4.60la geldi 7.20 ye güncellendi.

Teknosadan aldıgınız cihazdaki yazılım 4.60ken fota yoluyla 7.20ye zaten günelleştirebiliyorsunuz.(bizzat ürün kodunu değiştirdiğimde aldım bu sonucu) Aynı yazılımı nokia shopta da attılar, değişen bir şey olmadı. Benim evde yaptıgımın aynısını yapmışlar.(Kendileri öyle söyledi, ürün kodunu değiştirdik, ben bunu evde de yaptım dedim, e biz de farklı bir işlem yapmıyoruz, daha ileri derece işlemleri teleservice yapıyor dediler)

059C5R2: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR GWHITE
059C5S0: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR HPINK
059C600: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR LGREEN
059C5N2: RM-614 C3-00 EURASIA-TK CTV TR SGREY

Ama vodafonedan alınan cihazlar için henüz 7.20 yok. Serviste vodafone çıkışlı cihazlara yüklenen 7.20 teknosa gibi yerlerdeki cihazların yazılımı, yani ürün kodu değiştirilerek atılan yazılım.

Navifirm'e bakarsanız anlarsınız zaten.

Mesela şu an navifirmde 7.25 yazılımı da var, sadece bir ürün kodu için ama.
(059C1Z4: RM-614 C300 LTA-L CLARO CA GOLDEN WHITE ES4)

Evet o yazılımla vodafone yazısı kalkıyor ama s40 ilk defa böyle bir telefonda denendiği ( ya da nokia ilk defa denediği için diyelim) için java yazılımlar sık sık hata veriyor.

Yukarıda linkini verdiğim discussions linkinden telefonun bütün sorunlarını görebilirsiniz, her ülkeden kullanıcılar var.

Nokia Destek Hattı, ürünün satışını yapan Vodafone cihazdan bi haber. Dogru düzgün bir şey bilmiyorlar bile cihaz hakkında.

Telefonu servise yolladım, gelişmeleri yine bu konuya yazacağım.

lacurca

Üye
selam arkadaslar bende c3 kullanıcısıyım turkcell den net ayarlarımı yapamıyorum ve vırıleste modem gorunmesıne ragmen baglanamıorum napmam gerektıgını bana ozelden acıl msj atabılecek warmı

aynı sorun (wlan sorunu) bende de mevcut telefon java tabanlı olduğu için dns ayarlarını elle değiştirmek gerekiyor böyle bir yazılımda mevcut değil servisi aradığımda yeni yazılımda bunun için çalışma yaptıklarını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum yeni yazılım çıkınca görücez :off:

moss95a

Üye
Bendede c3 var arkadaşım internetteyken mesaj geliyor aşagıya alamıyorum symbian lar gibi değil yada ben bulamadım şimdlden teşekkürler

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
ben telefonu vodafondan aldım şimdi tam olarak nasıl güncellicem .Usb kablosu ile . Eski verdiğiniz güncelleme linkinde hata veriyo sayfa açılmıyo

karabasmayan

karabasmayan

Üye
ben telefonu vodafondan aldım şimdi tam olarak nasıl güncellicem .Usb kablosu ile . Eski verdiğiniz güncelleme linkinde hata veriyo sayfa açılmıyo

bilgisayarında ovi suite yüklüyse bu yolla da yapabilirsin güncellemeyi.

Veya Fota yoluyla.

goksel_bjk

goksel_bjk

Üye
bilgisayarıma nokıanın kendı sıtesınden ındırıp ovi suiteyi kurdumda orda yeni yazılım yok dior bana yeni olanın linkini atarmısın

blazedanger35

Üye
@karabasmayan ,
arkadaşım , benim telefonumda da sohbet te sıkıntı var. sadece ovi chat geliyor.
ben turkcell iletişim merkezinden almıştım.
v3.35 yazılımı yüklü.
ovi suite veya nokia software updater ile güncelleme bulmuyor.
fota yoluyla da bulmuyor.

bana , en son yazılımı yükleyebileceğim bir link verebilir misin ?
aldığım sonucu yazayım buraya.
çok sinir edici birşey gerçekten.
teşekkürler.

C3-00
V 03.35
15-05-10
RM-614

Gri renk olanından telefonum.

Üst Alt