c0r, rofs2 ve uda.fpsx varsa bu 3 dosya ile kurulum yapabilirsin arkadaşımRM-356 daki tüm dosyaları atabilecek birisi var mı?
Sadece burdan indirdiğim 3 dosya ile olmuyo..
Önceden kotukoylu nün n97 portlu firmware ini kullnıyordum(2 aydır kullanıyorum).Burdaki 4*4 Menülü olanı indirdim. Ona göre yorum yapacağım.
Eksileri:
Benim önceden kullandığımda 4*4 menüydü ama tam ekran değildi (memnundumda).Senin tam ekran menüden hiç ama hiç memnun değilim.İlk işin ona el atmak olmalı bence.Simgeler birbirini yiyecekmiş gibi. Sonra en alt satırdaki simgelerin isimleri tam çıkmamış.Farklı tema yükleyince en üstte sanki bi çubuk izi varmış gibi duruyor(saatin olması gereken yerde).
*** Kısacası 4*4 menüyü tam ekran yapma böyle kullanışsız olmuş.
** Firmware de sözlük yok!!! Zaten slovoed in yeni sürümüne bi çare bulunamadı.Java sözlüklerdende umduğu bulamayınca kendi sözlüğünü kullanıyordum. Ama bu firmware de oda olmayınca sözlüksüz kaldım.
Benim için sözlüklüksüz telefon, arama yapmayan telefon gibi bişeydir. Sözlüğü bir an önce eklemelisin.
* XM tuşu çalışmıyor denmiş. Evet çalışmadığı oluyor.Sebebide bağlantılara girince bozuluyor.Tema değiştirip reset atınca çalışıyor ama tekrar bağlantıları açınca yine bozuluyor. Bu XM tuşuna tam bi el atsan iyi olurdu. Eski kullandığımda bi sorun yoktu buna benzer.
* Galeri gereksiz klasörlerde tarama yapıyor. Bi arkadaşında dediği gibi Ndrive klasöründeki simgeler galeride gözükür oldu. Bunada bi çare bulmalısın. megalomaniax ın paylaştığı galeri modunu entegre edebilirsin işe yarıyordu.
* Nokia maps kullanmıyorum. Ama kullananlar için wireless la bağlanma seçeneği yok onuda eklemelisin.
* Dzmusic ilk kez burda ismini duyduğum bi program ama kurunca çalışmadı. Sanırım python dan kaynaklanıyor.Python entegreli olduğu için uğraşmadım ama bu programıda firmware e eklersen güzel olur tuş kilidi ile uraşmayız sürekli.
* Videolar klasörünün bir kopyası daha duruyor onuda silersen çok güzel olur.
* Bazı arkadaşlar conversations programının simgesini menüye eklersen iyi olur demişler bunuda unutmazsan sevinirim.
Bana kalırsa içine 1-2 entegre program koyabilirsin orjinalliği bozmayacak ve kullanışlı birkaç program önermek istiyorum:
* Phonetorch - ışık açma kapama için
* ion battery timer - bekleme ekranında deşarj süresini gösteriyor
* winrar - bazen rar dosyalarını telimde açıyorum x-plore sorun yapıyor bu daha kullanışlı
* Yeni rom patcher 2.6 sürümü çıkmış onu güncelleyebilirsin
* Müzik çalar güncellemesi çıkıyor onuda entegre edersen iyi olur. Zaten son sürüm firmware inidiriyoruz bide üstüne güncelleme yapmak olmaz diye düşünüyorum.
* Bence sen qt yi entegre ettiğin için qt store çıkartabilirsin. Yeni sürüm çıkınca kurabilmek için. (Tabi eğer yeni qt sürümü istemiyorsa. Öyle olursa qt de güncelleme isteyeceği için bi anlamı kalmayacak.)
* Dinimiz programı ve yapmış olduğun hakkında programının bence hiçkimseye bi zararı yok.Kendi yaptığın bi program olduğu için reklam olmuş ama bence kalmalı.Ama üstüne ekleme yapmalısın. Çıkış düğmesi yok. (Yada ben bulamadım.)
* Tema seçimin daha güzel olabilirdi. Eminim birçok arkadaş bu tema yerine kendileri tema yükleyip kullanıyor. Benim kullandığım tema IND190 ın FANTASY teması. BLACK teması adı gibi siyah olduğu için insanın içini karartıyor. Bu daha canlı. Bunu eklemek istemiyorsan (şahsi olarak beğenmeyebilirsin) IND190 ın yapmış olduğu bi tema mutlaka eklemelisin. FRESH^3 teması bile olsa kullanışlıdır firmware e renk katar.
Bu kadar eksi yazdım. Şimdi diyeceksin hiç beğenmedi.Tam tersi. Ben normalde kurduğum firmware e yorum yapmam.Seninkini beğendiğim ve kullanmak istediğim için Feedback yaptım.Böylece sende eksiklerini görüp düzelt ve daha güzel bi firmware çıkart diye.Sonuçta bizim için çıkartıyorsun bizim görüşlerimiz senin için önemli olmalı. Eğer okuyup mutlaka cevap yazarsan (en azından yazdıklarımdan yapacaklarını ve yapmayacaklarını, yapmayacaklarını da neden yapmayacaksan -kişisel yada firmware e entegre olmuor vs- ) çok sevinirim. Genel olarak bütün eksilerini toplamaya çalıştım diğer arkadaşlarında yorumlarını okuyarak. Umarım sana yardımım dokunur. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar...
---Edit---
* RomPatcher a eklediğin patcher den birçoğu çalışmıyor. Benmi çalıştıramadım yoksa ekleyip öyle bıraktınmı. Eğer çalışıyorsa nasıl yapılıyor anlatırsan çok iyi olur.(işaretleyince X oluyor)
* Menüye şuan bi çare bulmam mümkünmü. (yukarda yazdığım olay) silinecek bi dosya varmı yada normal 4*4 menüsü varsa upload edermisin c2z yi açıp c ye atarsak belki 4*4 normal menü elde edilinebilir.

Bu güzel ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim
FW'de sadece ufak bir güncelleme yapacağım bağlantılar ve xm tuşu için,daha sonra bu fw işini tamamen bırakacağım..
Bu yorumunuzu not ettim pcye,buna göre haraket edeceğim,teşekkürler..
Ve dinimiz uygulamasını reklam olarak nasıl görüyorsunuz henüz anlamış değilim....
Neyse,yeni versiyonda görüşmez dileğiyle(belki)

Java yı yüklemen gerekiyor oyunları çalıştırmak için...bu c6v20lerde genel bir sorundur,ilk mesajda var JavaArtık nokıa dan tel almak sankı pazardan bısı almak gıbı geldı bana ya benm 5800 da xm tusu hep calıstı hıc bı fw de sorun yasamadım bunda da oyle oldu bence yuklemelerde flash da hata yapılıyo cunku hepsı aynı cıhazların serı uretım sonucta.. Ben cogu seye katılmıyorum adam yapmıs bu kadar olmus belkı bı karı cıkarı olmadan yapmıs bu kadar seyı ustune cok gıdılıyo bazı ısteklerde sanırım gercekten asırıya kacıyoruz butun fw lerı hemen hemen kullanmıs bırı olarak sanırım en ıyısı bu gıbı bı sorunum olmadı su ana kadar soneday ın elıne saglık. bıraz da katlanıcaz artık su an optımum sınırlarda kullanıyoruz telı modifiyelı yazılımlarla bırseyler beklerden elımızde olanın ustune dusunelım olmasını ıstedıklerımızın degıl boylece daha da ıyı kullanabılırız fw lerı falan umarım yanlıs anlasılmaz bunlar kendı dusuncelerım kımse kendıne pay cıkartmasın lutfen...
Fw hakkında kı yorumum bence mukemmel ufak tefek seyler var bılıyorum ama orjınalın yanında lafı olmaz onların onun ıcın bı nevı kusursuz su ana kadar hele kı son guncellemeler daha bı guzel yapmıs emegıne saglık sonaday kardes fw yapmaya devam ettıgın surece takıp edıp kullanabılecegımı dusunuyorum acıkcası..
--------------- Ekleme ---------------
tek bı sorunum var bır cok oyunu oynayamadım bu nedn olabılır yuklemem gereken bırsey mı var farm frezy vb oyunları acamadım
--------------- Ekleme ---------------
Bırde rompatcher a kendı pacthlarımızı nasıl atabılırız.. ? atamadım da![]()