EliminSekizi00 v2.0 C6v20 |4x3/4x4/4x5 Tam Ekran Menü | Flash8 [STABİL-HATASIZ-HIZ]

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Bağlantılar'a girme sorununu farklı bir tema yükleyip sonlandırabilirsiniz...
XM tuşuda aynı,temadan kaynaklanıyor.
Tmm dır şimdi çözdüm şu sinir Xm tuşunu saol:oke:
yalnız bağlantılar hala bazen açılmamakta(bi açılıyor bi açılmıyor bir açılıyor vsvsvs:ehe)

7610ncu

7610ncu

Üye
ben 4*3 menü olanını indirecektim yanlıslıkla 4*4 ü indirmişim.tekrar 4*3 olanımı indirip kurmam gerekiyor internetim kotalıda.baska yolu yokmu bunun

mythogenic41

Üye
telefon şifresi nedir ?

7610ncu

7610ncu

Üye
4*3 menüyü indirsem telefondan menüye girince üstü bosmu olur yanı menü girdigimizde köşelerde batarya sebeke sinyali gibi ögeler cıkmazmı
mesela bundaki gibi simgeler menüyü tam kaplamıyor.fwin 4*3 ünü indirsem menüsü aynı bu gibimi olur

PriZm

PriZm

Üye
ben 4*3 menü olanını indirecektim yanlıslıkla 4*4 ü indirmişim.tekrar 4*3 olanımı indirip kurmam gerekiyor internetim kotalıda.baska yolu yokmu bunun
Kardeş bi yolu var nfe den bi dosyayı düzenleyeceksin ama hangi dosya onu bilmiyorum:vur. Soneday'a sorduk hala cevap gelmedi bekliyoruz:oke:

7610ncu

7610ncu

Üye
telefon kodu derken telin arkasındaki kodmu

PriZm

PriZm

Üye
4*3 menüyü indirsem telefondan menüye girince üstü bosmu olur yanı menü girdigimizde köşelerde batarya sebeke sinyali gibi ögeler cıkmazmı
mesela bundaki gibi simgeler menüyü tam kaplamıyor.fwin 4*3 ünü indirsem menüsü aynı bu gibimi olur
evet kardeş 3*4 dede cıkmıyor:ağlarım:

7610ncu

7610ncu

Üye
ilgilendigin için tesekkürler yani 4*3e cevirince menünün üstünde sebeke batarya sinyali saat gibi seyler cıkar demi

--------------- Ekleme ---------------

o kötü olmus o zaman yaa :((( bir yolu yokmudur

alper0642

Üye
soneday kardeş 1.safyada resimlerde arama ekranında 227 yazmılmış (tabi bu 227 senin belirlediğin bişey) 227 yazınca üstte isimler çıkmış, bunu nasıl yapıyoruz, bir bilen arkadaşımız söyleyebilir mi? favori numaralarmı belirlemek lazım veya rehberi telefon hafızasına aktarmakmı lazım...

ayrıca soneday kardeş özel mesaj gönderdim, bi bakıp cevap verebilir misin?

Black_Paw

Üye
Ovistore we QtStore benmi bulamadım ? 4x5 menü ?

we XM tuşu calismiyor :S

Soneday

Soneday

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendigin için tesekkürler yani 4*3e cevirince menünün üstünde sebeke batarya sinyali saat gibi seyler cıkar demi

o kötü olmus o zaman yaa :((( bir yolu yokmudur

PM...

rsm39

rsm39

Üye
soneday ellerine saglik bu konuda bilgim yok nasil yuklerim bir de navifirm programini denedim rm 356 52:0007 koduna tikladigimda iletisim hatasi veriyor internet baglantisi da var.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
bi kere tıklıcan. 2kere tıklarsan hata verir atar.

Adiljan

Adiljan

Üye
Soneday gerçekten çok teşekkürler yükledim harika .. Hiç bir problem yok Xm tuşu çalışıyor Bağlantılardan atmıyor Senk de sorun yok Ellerine sağlık yüklemeden önce epey bi takip ettim bir çok kişi kötü yorumlar yazmış bnde öyle bi durum yok tekrardan ellerine sağlık :))

PriZm

PriZm

Üye
Soneday gerçekten çok teşekkürler yükledim harika .. Hiç bir problem yok Xm tuşu çalışıyor Bağlantılardan atmıyor Senk de sorun yok Ellerine sağlık yüklemeden önce epey bi takip ettim bir çok kişi kötü yorumlar yazmış bnde öyle bi durum yok tekrardan ellerine sağlık :))
Telefonu açıp kapadıktan sonra XM tuşu çalışmamaya başlıyor:vur kapatıp açtınmı?:hmmm

jimmy-hopkins

jimmy-hopkins

Üye
kurmayı öğrenmek istiyorum bu konu hakkında en ufak bi bilgim yok sertifika almayı zar zor becerdim free signer la

kilisli822

kilisli822

Üye
Ovistore we QtStore benmi bulamadım ? 4x5 menü ?

we XM tuşu calismiyor :S

ana menüde internet klasörünün içinde...

kurmayı öğrenmek istiyorum bu konu hakkında en ufak bi bilgim yok sertifika almayı zar zor becerdim free signer la

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html

Bu konuda gerekli programları ve bilgiyi bulabilirsin...

Bu arada 3x4 menüde tam ekran menüyü kaldırmak için hangi dosyayı silmemiz lazım???

recepaksu92

Üye
eline sağlık cok beğendim ama şu 2. resimdeki tema içinde kurulu değil onu upload yapabilirmisin

Üst Alt