5800 fw Yeni Sürüm v52.0.007 Yorumlar+ Farklılıklar

Sponsorlu Bağlantılar

fedata

fedata

Üye
dostum ne diyorsun sen baya güldüm bu dedigine . bu telin donanımsal ram i 120 dir. bunu güncellemeyle falan yükseltemezler.
ben güncelledim. ve kayda deger hiç bi özelligi yok. sadece dokunmatik (basmatik) ekranın tepki süresi birazcık daha kısaltılmıs. zaten basmatik ekran diye tırnagımın ucuyla kullanıyom. degişen bisey yok. yine aynı şekilde devam. BENCE yüklemeye bile deymez. simdi gelde bu tele hard format atmakla ugras..(güncellestirmeden sonra tele format atılır ) valla hiç deymedi.:nono::bann:

ha bir de bazi arkadslar sevinerek diyorki hafizada 15-20 mb artıs var. zaten telin hafıza 8gb.ben 3 mp3 silseydim yine o kadar boş hafiza kalırdı. yani gereksiz bi farklılık.
ek özellik *#0000# yazınca versiyon isminde artık 51.0.6 yerine 52.0.7 yaziyo . nokia resmen dalgasını geçmiş. alın len size farklılık diyor :ehe
ayrıca yeni ev ekranı da yok
flashda gelmemiş.
ana ekradna widget gelmemiş..
rds düzelmemiş.
önceden radyo bende donma yapmıyordu. yeni güncellemeyle sık sık donmaya başladı.

5800 hack versiyonlarını yapan adamlar bile bu nokiadan daha iyi iş çıkartıyor.
özet: bu teli alan aklımın ırzına geçiyim.
ek: olumsuz yorum yaptım diye telden anlamıyorsun diyeni sallandırırım kızılay meydanında. 2005 yılından beri symbian sistemli telefonlardan kullaniyorum.
herşey güzelde kardeşim bu tehditkar tavırlarda ne öyle :)forum sitesi bu hacı..emin ol kimse sana bilmiyosun demez ;)

ylmzbzkr

Üye
ya flashi yine eklememisler ne yapcaz faceden yine video izlyemicez ;((

Davulbaz

Davulbaz

Üye
son yazılım güncellemesi ile ekran hassasiyetinde belirgin bir düzelme var. tabiki kapasitif bir ekran tepkisi beklemeyin ama ekranın kazmalığını sonunda gidermişler. eh be nokia 2 senede mi becerdin anca bunu. bunun yanında, yükleyeli 2 saat oldu daha tam kurcalamadım lakin bir hızlanma söz konusu. umarım hız olayı placebo etkisi değildir.
5800 xpm sahiplerine hayırlı olsun.

mutluadam

Üye
vay evet gelmiş şimdi güncellemeleri kontrol ettim. ama işte demiştim, c6-01 c7 özellikleri gelecek değil diye. böyle biz efsane 5800 cileride avutuyorlar işte. :) neyse hayırlı olsun deneriz bakalım.

t.alarcin

Üye
yüklüyorum...

--------------- Ekleme ---------------

UYARI : güncelleştirme yaptıktan sonra dokunmatik kalibrasyonunu mutlaka yapın ki hızlandığını görün...ben gördüm..

superxxx

Üye
bende yükledim şimdi.rds çalışıyor.izmir 91.2 trt fm de lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayın yazdı :D

calypso16

calypso16

Üye
rds çalışan radyolar hangileri?

ayhan2000

ayhan2000

Üye
tesekkurler kardes yukleyipde bi bakalım

e1ektronick

e1ektronick

Üye
by_diko

by_diko

Üye
benim sadece flash sorunu internetten istediğim siteleri izleyemiyorum sadece youtube tek açılıyor bunun başka bir yolu yokmu flash player...

sakir05

Üye
Arkadaşlar ben bu versyonu yükledim ve daha sonra eski versyonu ve modifeyeli versyonlara dönemedim yükleyince telefon açılmıyor ben gibi böle hata alan baska biri varmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
eski versiyona dönemezsiniz arkadaslar.

SilentOne

SilentOne

Üye
yokya bn c6 cfw ye de kalıcam şaka gibi hem v60 çıkacak diolar hemde v52 bn cfwden vaz geçmem walla süper

emr-erock

emr-erock

Üye
yokya bn c6 cfw ye de kalıcam şaka gibi hem v60 çıkacak diolar hemde v52 bn cfwden vaz geçmem walla süper
bende n97 fw deyim boşu boşuna güncellemenin bir alemi yok.Okadar bekledik Bu güncellemeyi isteklerimizi karşılayamadı, ev ekranı gelseydi beklemeden geçerdim ama SONUÇ HÜSRAN...Okadar beklemeye hiç değmedi

5800 cı

5800 cı

Üye
olsun telin seside yükselmiş şimdi önüme gelenle kapışırım artık :D

SilentOne

SilentOne

Üye
Yükseltme CPU performansı
-Gelişmiş dokunmatik ekran
-Geliştirilmiş Wi-Fi ve OVI bağlantı hatası
Geliştirilmiş Döndürme
Harita Yazılım Yeni
-Daha iyi fotoğraf ve filmleri

daha iyi fotograf ve filimler mi nokia mı dio inanmam daha beter etmişlerdir

--------------- Ekleme ---------------

bende n97 fw deyim boşu boşuna güncellemenin bir alemi yok.Okadar bekledik Bu güncellemeyi isteklerimizi karşılayamadı, ev ekranı gelseydi beklemeden geçerdim ama SONUÇ HÜSRAN...Okadar beklemeye hiç değmedi

Hiç sorma sırf bnde ev ekranı için bekliyordum

maktama

maktama

Üye
hala bunu diyorsunya :) Dönememek öncedendi. Navifirm ile 10.0.10'a bile dönersin. Araştırın biraz...:nono:
Evet, bence de araştırılmasılazım, bizzat senin araştırman lazım hemde:nono:. Dönemezsiniz eski sürümlere(elinizde box varsa o başka tabii, astarı yüzünden pahalı ama...) Navifirm ile nasıl dönüyomuş ben çok merak ettim doğrusu, Navi firm ile ancak eski yazılımı indirebilirsin, ama yüklersen telefonun çalışmaz. Okuyun da gelin, arkadaşları yanlış bilgilendirmeyin lütfen:off:
Madem eski sürümlere döndürebiliyorsun, eski sürüm yükleyip de çalıştıramayan arkadaşlara bi yardımediver...:aha:

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
zaten ram artmaz ram telefonun donanımıdır

ozanazy

ozanazy

Üye
Arkadaşlar ev ekranı kadar taş düşsün kafanıza :P anlamadım gitti adamlar cfw ile ev ekranı yapmışlar ya daha Nokia'dan ne ev ekranı bekliyosunuz farklı bişey olacak değil ki. Her isteyene istediğini yapmayla uğraşmamak için açık kaynak kodlu bir işletim sistemi kullanıyo Nokia zaten herkes biraz araştırmayla istediği cfw'yi yapabilsin bizi uğraştırmasın diye. :) Eğer cfw ile cihazınız bozulursa Nokia sorumluluk almayabilir ama bu ev ekranı vs. isteklerinizi Nokia yapsaydı bu işlemci ve ram dayanamadığı zaman bizim gibi milyonlarca kullanıcı Nokia'yı dava ederdi telefonları bu Fw'ler yüzünden bozuldu diye :) Adamlar her zaman taktik oynuyolar mantık aramayın satış stratejileri geliştirsin diye milyon dolarlık adamlar çalıştırıyolar.

Üst Alt