5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...

Sponsorlu Bağlantılar

lasvetorus

lasvetorus

Üye
uribajuya katılıyorum v60 konusunda 30 tane konu açıldı herkes kafasından şöyle olacak böyle olacak diye yorum yapıyor herkes büyük beklenti içine giriyor.Bu habere doğru olsa bile inanamıyorum.Çünkü ortada ne link ne resim ne birinin ağzından konuşma ne de bir açıklamalı haber var.

kazoo_44

kazoo_44

Üye
inşallah çıkar bu v60 bugün servisten telefonum gelecek onun şerefine çıkar inş. :)

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
iyide sana noluyor kardeşim yalan haber diyorsun?
adam resmi haber demiyorki. içerden öğrendim diyor.

orada hicbir haberde "v.xx gunceLLemesi cikacak" diye bisy yazmiyor.

v.xx gunceLLemesi cikTi dior (reLeasED)

v60 daha cikmadi ki -CIKTI diye haber versin ?

Sanırsam Türkçe Dil Bilgisini Bu Forumdaki Bazı Kişiler Bilemiyor ki -dir Ekinin Cümleyi Nasıl Değiştirdiğini Anlayamıyorlar ve Uslubünüze Dikkat Ediniz, İçeriden Öğrendiği Arkadaşı Acaba Sorarım Yazılımcı ya da Başka Bir Yetkilimi ki de Biliyor? Nokia'da Çalışan On Binlerce Eleman Var, Sadece Forumda Aratsanız En Az 5 Konu Çıkar Belki Böyle X Versiyon Gelecek Diye, Birde Bir Sorum Olacak idi Sanırsam Nokia Pazartesi Haricinde Güncelleme Yüklemiyor :oke:
Neyse Konu Hakkında Tartışmaya Gerek Bile Duymuyorum Sözde Pazartesi Günü Verdiğim Sayfalardan Bakarsınız. ( İnşallah Benim Yanılmam Dileğiyle... ) :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
inşşşşşşş

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ben bu yazıyı ne yorum için ne teşekkür için yazdım sadece böyle bi olay var söylenilen bana bu sizinle paylaşayım dedim kötü mü ettim yani bazı arkadaşlar bana saldırmış ordan inanan inanır inanmayan kendi bilir üstelik benim arkadaşım nokia da uyduruk iş yapan biri değil yazılımcı ondan ona güveniyorum yanlış bilgi neden versinki hem

nejdet can

nejdet can

Üye
görücez bakalım... Eylül sonu demişlerdi ama...:sinir:sinir:sinir

ergunx

ergunx

Üye
Beyler ben bu yazıyı ne yorum için ne teşekkür için yazdım sadece böyle bi olay var söylenilen bana bu sizinle paylaşayım dedim kötü mü ettim yani bazı arkadaşlar bana saldırmış ordan inanan inanır inanmayan kendi bilir üstelik benim arkadaşım nokia da uyduruk iş yapan biri değil yazılımcı ondan ona güveniyorum yanlış bilgi neden versinki hem

eyv. kardeş iyi yapmışsın :oke:

Evilblood

Evilblood

Üye
inşallah çıkar Çıkarsa Herkes::disko: :oley:

Dtn

Üye

sağol :oke: doğru olmasa bile ümit fakirin ekmeği :ehe

sametcakmakci

Üye
bundan bi önceki sürüm neydi ki???

osman5901

Üye
    Konu Sahibi
v51.0...

--------------- Ekleme ---------------

ortalıkta v60 diyolar diye bende v60 dedim belki başka çıkar v52,v53... gibi

emr-erock

emr-erock

Üye
yalansa varya ....^^:destere:

simaros

simaros

Üye
baba eger dogru ise SENI OPMEK ISTIYORUMMMMMMMMMMM OLEY SENI SEVIYORUM :D
:nono::aha::aha::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl::sarıl:

5800 cı

5800 cı

Üye
alaaah benimde tel servisten haftassonu gelecekti doğruysa yaşadım valla bu arada versiyonu nokia shopta attırsam para alırlarmı

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Eğer gerçekten de o gün o güncelleme gelecekse kardeşim allah senden razı olsun bu mutlu haberi verdiğin için allah tuttuğunu altın etsin sende ömrünce hep mutlu haberler al inşallah 4 değil 8 değil a milyon gözle bu günü bekliyorduk hepimiz....
Hadi bakalım son gün ..."27"...

okan_42

Üye
teşekkürler bu güzel haber için bekliyoruz hadi bakalım :aha:

AlpReis

AlpReis

Üye
Süpersin birader, sağol be, her gün güncellemeleri kontrol etmekten bitap düşmüştüm

ışık_22

ışık_22

Üye
eyvallah kardeş bilgilerine

Üst Alt