5800 veni sürüm v60 ---26.09.2010--- pazartesi ceplerde...

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben yükleyemiyorum yaa garantiye versem de onlar yüklese olmazmı

emretwoolf

emretwoolf

Üye
Tamamen Yalan Haberdir, Ne Software Update Haberlerinde Nede Basın Bülteninde Hiç Bir Açıklama Yapılmadı ;

iyide sana noluyor kardeşim yalan haber diyorsun?
adam resmi haber demiyorki. içerden öğrendim diyor.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Tamamen Yalan Haberdir, Ne Software Update Haberlerinde Nede Basın Bülteninde Hiç Bir Açıklama Yapılmadı ;

orada hicbir haberde "v.xx gunceLLemesi cikacak" diye bisy yazmiyor.

v.xx gunceLLemesi cikTi dior (reLeasED)

v60 daha cikmadi ki -CIKTI diye haber versin ?

AuRaMooTH

AuRaMooTH

Üye
yalanda olsa gerçekde olsa iyi gaza geldiniz ha siz :ehe:box

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
Nokia da çalışan bi arkadaşımdan aldığım bilgilere göre 5800 v60 son güncellemesi bu pazartesi sunuculara yüklenecekmiş tarih=26.09.2010 :P::bye2:

beyler başlıkta yeniyi veni yazmışım heycandan kusura bakmazsınız artık ;)

ya hocam 1 kişide çıkıp dememiş ayın 26 sı pazara denk geliyor :megafon:

cabbar100

cabbar100

Üye
alican_kirac33'ün sorusuna yanıt bekliyoruz. :ehe
Dediğin tarihte çıkmazsa ama değişik tepkiler alabilirsin.(ben hariç artık 5800 fwlerini kurmam C6 fwleri daha iyi )

ergunx

ergunx

Üye
adam konu baslıgını yanlış yazmış altta 27sinde yazıyor kimse farketmedi mi :D

cabbar100

cabbar100

Üye
adam konu baslıgını yanlış yazmış altta 27sinde yazıyor kimse farketmedi mi :D

Sonradan düzeltmiş:ehe adam haklı heyecanlanmış tanıdığından bu haberi alınca:aha:

americanboy

americanboy

Üye
bu haber doğru arkadaşlar arkadaşım 5800 versiyonu v51.0.006 daha yeni mesaj geldi ona yeni yazılım çıkmıştır diye nokia dan v60 çıktığı doğru

kuvars10

Üye
Arkadaşlar bilmiyorum sizde de öyle mi ama,dünden beri telefondan güncellemeleri kontrol et dediğimde sunucu yanıt vermiyor diyor.

Bununda bu konuyla bir bağlantısı olabilir mi acaba

ozkan994

Üye
bu haber doğru arkadaşlar arkadaşım 5800 versiyonu v51.0.006 daha yeni mesaj geldi ona yeni yazılım çıkmıştır diye nokia dan v60 çıktığı doğru

Şu anda hem telefondan kontrol ettim hemde pcden güncelleştirme yok hatası alıyorum demekki sunuculara yuklemeye baslıyorlar:ehe:aha:

cabbar100

cabbar100

Üye
Arkadaşlar telefonunuza gelen Cihazınıza yeni yazlımı çıktı mesajı Ovi suite ve Noki Pc Suite yazılımları güncellendiği zaman da gelir. O mesaj bana da geldi ve hemen ovi suite'yi kontrol ettim gördüm ki ovi suite'ye güncel bir sürüm çıkmış.

kuvars10

Üye
İçerden öğrendim deyince inanmamız mı gerekiyor?

İnanman için sebep olmadığı gibi,inanmaman için sebep var mı?

Ne kadar önyargılı toplumuz.Arkadaş burada birşey paylaşmış,doğruluğunu şuan bilemeyiz,doğru olmadığını da.Ama her kafadan dalga geçercesine ses çıkıyor.Bekle be kardeşim,bekleyelim görelim.Gün gelince belli olacak nasıl olsa.Ama yok illa karala geç!

Boşuna dememişler zaman herşeyin ilacıdır diye.Bekleyip göreceğiz bundan ötesi yok.Yeterki önyargı olmasın.Saygı olsun saygı.

uribaju

uribaju

Üye
Beklenmesi gerektiğini sende biliyorsun ama böyle bir iddaa ortaya atılınca inanabiliyorsun.O zaman bende bir konu açarım bende çıkmayacakmış yeni sürüm en içerden öğrendim derim sende güncelleme beklemezsin böyle birşey olabilir mi.Kulaktan dolma haberler için yorum yapıp insanları ümitlendiriyorsunuz.Ben doğru bilgi arıyorum!

cgedikk

cgedikk

Üye
teşekkürler dostum inşallah doğrudur..

Üst Alt