kardeş biz tam bilemeyiz aksaraylı vardır belki ama adam her yeri gezmemiştir vodafonun sitesinde cep merkezleri listesi var o print yap çık çarşıya hepsini gez sor bnce aksarayda kalmışdır
başka bayi derken bide garanti felan demişin ne demek istedin tam

aynı zmanda garanti olayındada başka bayilerden halledebilirsin işini...

donma mı bende öğle problem yok benim ki sabahtan akşama kadar bağlı..... bir de ısınma olayı .....
heralde ısınacak cihaz bu sonuçta bilgisayın bile kaçtane fanı var içinde o bile ısınıyor hatta donuyor ya arkadaşlar siz bu telefondan çok şey bekliyorsunuz galiba madem ısınmayan donmayan telefon arıyorsunuz verin 1000tl para alın bir telefon. altı ustü cin malı sony ericsson yaw... o kadar beklentiniz olmasın.... ben aldım ama açıkcası fazla bir beklentim yok yok donmasın yok ısınmasın yok kapanmasın.... birde bu kadar inceleyen arkadaşlara tavsiyem birşeyi çok deşerseniz kokusu çabuk çıkar heves edip alırsın heyecanla 2 gün sonra bozulur o zamn dersin ulan nerden uydum da bu telefonu aldım dersin onun için 350 tl lik telefon fazla kurcalamaya gerek yok...

Doğru söze ne denir? 

ciddimisinDoğru söze ne denir?
Her bilgisayarda, cd çalarda, DVD/DVİX oynatıcıda olduğu gibi bu telefonun da Isınması normal dostlar, konuşurken, internette gezerken, oyun oynarken vs. vs.
Her ne kadar Sony olsa da sonuçta bu telefonda Çin'de yapılmış. Tek avantajlı yanı, geniş teknik servis ağı ve eğer telefonda hata çıkarsa ve yapamazlarsa bir üst modelini dahi verme durumlarının olması. Aynı Samsung'un yaptığı gibi... 600 TL'lik telefon arıza yapınca 1 ay sonra 900 TL'lik telefon verdiler bizim bi arkadaşa...
güzelmiş samsung böyle yapıyormu se bile yapmaz bnce
d:ddonma mı bende öğle problem yok benim ki sabahtan akşama kadar bağlı..... bir de ısınma olayı .....
heralde ısınacak cihaz bu sonuçta bilgisayın bile kaçtane fanı var içinde o bile ısınıyor hatta donuyor ya arkadaşlar siz bu telefondan çok şey bekliyorsunuz galiba madem ısınmayan donmayan telefon arıyorsunuz verin 1000tl para alın bir telefon. altı ustü cin malı sony ericsson yaw... o kadar beklentiniz olmasın.... ben aldım ama açıkcası fazla bir beklentim yok yok donmasın yok ısınmasın yok kapanmasın.... birde bu kadar inceleyen arkadaşlara tavsiyem birşeyi çok deşerseniz kokusu çabuk çıkar heves edip alırsın heyecanla 2 gün sonra bozulur o zamn dersin ulan nerden uydum da bu telefonu aldım dersin onun için 350 tl lik telefon fazla kurcalamaya gerek yok...

w705 ile w715 aynı seviyede ses mi çıkarıyor ?
yani demek istediğim w715 nyese w705 te aydıdır herlade .ses olayına da fazla takılma,almadan önce bende sesinin az çıktıgını duymştm ama bangır bangır çıkıyor maşallah hele hoparlörle dahada iyi..zaten sen kulaklığı çıkarmassın emin ol öyle kaliteli yani...
kardeş w 705 in sesini dinlemdim ama bu iki telefon birinde doğum lekesi farkı olan ikizleri andırıyor.o lekede navigasyonyani demek istediğim w715 nyese w705 te aydıdır herlade .ses olayına da fazla takılma,almadan önce bende sesinin az çıktıgını duymştm ama bangır bangır çıkıyor maşallah hele hoparlörle dahada iyi..zaten sen kulaklığı çıkarmassın emin ol öyle kaliteli yani...
eğer ses seviyesini çok merak ediyorsan söyliyim w810i den az çıkıyor...ama ben evdeki bi samsungla karşılaştırdım d900e ile hemen hemen aynı(ama kesinlikle daha tatlı bir ses tonu var ! )

w705 kullanıcıları bu işe çok kızacak... adamlar kafadan 70-80 lira fazla verdi yaw. dun telefona pdf dosyası ındirdim uzun araştırmalarım sonucunda pdf destekli mailleri okumak için program buldum biraz uğraştım ama güzel çalışıyor. telefonuma toplam 6 tane program yukledim. bunlar: opera mini, ebuddy, facebook, bold, pdf,wi-fi reader. dahada bulmaya devam ediyorum.
.umutberkay pdf yi anladımda bu wifi reader ne oluyo?
w705 kullanıcıları bu işe çok kızacak... adamlar kafadan 70-80 lira fazla verdi yaw. dun telefona pdf dosyası ındirdim uzun araştırmalarım sonucunda pdf destekli mailleri okumak için program buldum biraz uğraştım ama güzel çalışıyor. telefonuma toplam 6 tane program yukledim. bunlar: opera mini, ebuddy, facebook, bold, pdf,wi-fi reader. dahada bulmaya devam ediyorum.