merhaba arkadaşlar...inşallah olur haviconi kardeş şu an deneme imkanbım yok wifi olmadıgı için mekanda.
yalnız teefonla i,lgili bi panaroma yapmak istiyorum...benimkisi siyahından,herügn yeni bir özelliğini kesfetmeye başladım çok güzel makine tek eksiği kamerasının auto focus olmaması diyebilirim..ama gün ışığında yeterli çekiyor..yalnız telefonun diğer özellikleri bilhassa kasasının karizmatikliği ona hayranlığımı günbegün arttırıyor.birde seninde belirttiğin gibi kızak biraz gevşekibunuda iyi kaysın diye dizayn etmişlerdir belkide bilemiyorum artık..ama güzel kullanınca 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılar inşallah...
--------------- Ekleme ---------------
inşallah olur haviconi kardeş şu an deneme imkanbım yok wifi olmadıgı için mekanda.
yalnız teefonla i,lgili bi panaroma yapmak istiyorum...benimkisi siyahından,herügn yeni bir özelliğini kesfetmeye başladım çok güzel makine tek eksiği kamerasının auto focus olmaması diyebilirim..ama gün ışığında yeterli çekiyor..yalnız telefonun diğer özellikleri bilhassa kasasının karizmatikliği ona hayranlığımı günbegün arttırıyor.birde seninde belirttiğin gibi kızak biraz gevşekibunuda iyi kaysın diye dizayn etmişlerdir belkide bilemiyorum artık..ama güzel kullanınca 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılar inşallah...
umutberkay, e buddy yi indirdim çalışmadı maxicepten,sorna e buddy nin kendi sitesinden indridim teleofnun modelini seçiyosun falan.sonra kurdum telefona .çok iyi arayüzü falan var ama e buddy hesabı istiyo? bnde telefondan açtım hesap bağlanamdı bi türlü senin sürümdede böyle bişey varmı?
saolasın umut kardeş ama bişey daha sorucam wifiyi kullanabildinmi hiç? başka forumlardada araştırdım wifi sorunu yaşıyormuş çoğu kişi
umutberkayben ayarları vodafone internet yaptım ebuddy ye başarıyla girdim ama şimdi ben kampanyadan aldım ya telfonu 1 gb lık hediyesi vardı internet için o geçerli dimi hala yoksa onu kullanmak için yine vodafon live seçeneğine mi geçmem gerek??
ama w715 istemiyor değilim her şeyi ile tam ideallerimdeki telefon hem dayanıklı hem kullanışlı son telefonum samsung s5603'dü o telefon beklentimin üstünde çıktı ama bir süre sonra bıkkınlık verdi şimdi yeni telefon arıyorum w715 tavsiye edebileceğiniz bir telefon mu ? ses olarak kulaklık'ta nasıl ? eqolaizer ayarları var değil mi ?Ankarada bu w715 modelli sony ericsson telefonu herhalde en çok almak isteyen kişi benim ama malesef sıfır bulamıyorum... satan yer varsa lütfen söyleyin arkadaşlar,şimdiden teşekkürler...

ya kararsız kaldım w705 ile w715 arasında sadece fiyat farkı var ama w705 bana daha cazip gelior sırf vodafone teması yok diyeama w715 istemiyor değilim her şeyi ile tam ideallerimdeki telefon hem dayanıklı hem kullanışlı son telefonum samsung s5603'dü o telefon beklentimin üstünde çıktı ama bir süre sonra bıkkınlık verdi şimdi yeni telefon arıyorum w715 tavsiye edebileceğiniz bir telefon mu ? ses olarak kulaklık'ta nasıl ? eqolaizer ayarları var değil mi ?

ya kararsız kaldım w705 ile w715 arasında sadece fiyat farkı var ama w705 bana daha cazip gelior sırf vodafone teması yok diyeama w715 istemiyor değilim her şeyi ile tam ideallerimdeki telefon hem dayanıklı hem kullanışlı son telefonum samsung s5603'dü o telefon beklentimin üstünde çıktı ama bir süre sonra bıkkınlık verdi şimdi yeni telefon arıyorum w715 tavsiye edebileceğiniz bir telefon mu ? ses olarak kulaklık'ta nasıl ? eqolaizer ayarları var değil mi ?

tmm ya kızma kardeş vodefone teması derken bende o dediklerini kastediyordum (açılış kapanıştaki vodafone logosu vede v.live tuşu )Arkadaşlar şu konuya bir açıklık gertireyim.Ben telefonu alalı 1 hafta oldu (w715-galaktik siyah) .bikere vodafone teması diye birşey yok.sadece masaüstünde sağ tuşta "ara" yerine v.live yazıyor küçücük.birde menüdeki internetin adı vodaone live görüntüsü aynı yani.ayrıyeten açılış kapanışta çok karizmatik vodafon logosu çıkıyor.herşey bundan ibaret tema falan yok yani.
w995 alacak arkadaşımada birşey demek istiyorum.kardeş iki telefonda pek bi fark yok dediğin gibi 8.1 mp lik kamera ve arkadaki destek çubuğu farklı birtek.hangisinin alcağın sana kalmış ama benden birkaç tavsiye alabilirsin.w715 in sesi muhteşem.çok yüksek değil ama inanılmaz temiz bir ses hem kulaklıkla hem hoparlörle hemde hediye edilen sony ericcson marka hoparlörle...yalnız kameradan fazla birşey bekleme.ben telefonu almadan önce SONSONY adlı arkadaşın profilinden w715 ile çekilmiş resimlere göz attım,begendim aldım.ama şu an beğenmiyorum fazla ama idare ediyor.aotu focus yok bundan önce u700 vardı o muhteşem çekiyordu .ayrıyeten internette çok seri w715.wifi sini henüz kullanamadım ama vodafon un verdiği 1 gb lık paketi kullanıyorum çok iyi msn e facebook a giriyor.he bide söyliyim telefonun videosu gayet iyi.fotoğrafı tatmin edemesende videosu beğenimi topladı...
kardeş tabikide var walkman telefondan bahsediyoruz burada ayrıca ses şampiyonu olan bir cihaz...eqolazier ayarları var hem manuel hem automatik(cazz,slow,rock.soul vb) kulaklıktaki ses çok tatlı ve temiz.zaten kulağın içine giren kulaklıklardan var.ses konusunda seni temin ederim tatmin olacaksn....![]()

bende s5603 vardı onun turkıye dagıtım işini turkcell ustlenmış sanırım açılıp kapanırken turkcell logosu çıkyıor. bne o telefonu abıme verdım abım vodafone kullanıyor dedı bana sunun ınternet ayarlarını yapıver bır zahmet vodafone sıtesıne gırdım aradım model olarak yoktu belkı w715 de de oyle bı ıhtımal olabılır dıye aklım w705'e yatıyor ama tabi fiyat olarak w715 daha cazıp ama bana daha cok kulaklıktakı muzık lazım olucak hoparlore ıhtıyacım yok eger w715 alırsam numaramı buyuk ıhtımal vodafone taşıyacağım. Hala kararsızım açıklık getirmenizi umuyorum

w715 aldığında numaranı taşımana gerek yok her hatta çalışıyor da internet ayarlarına bir şey diyemiyorum ama vardır bence onunda internet ayarları ya![]()

neredeyse butun vodafone larda var su ana kadar gırdgım butun vodafone lrda vardı![]()