bybilal
Üye
evet arkadaşlar tavsiye etmiyorum c6 dan bi farkı yok üstte MegaloManiaX arkadaşımzın önerdiğini yükleyebilrsiniz.
Berkan (:' Alıntı:c6'nın 01 sürümü çıkacak.yani c6 00'a da güncellemeyle gelip 5800'a da gelmesini beklemek biraz hayal![]()

Düzenlerler.Tabi UmarımC6-01 Symbian^3 ile çıkacak. Herkesin hayali bu zaten.
Gördüğüm kadarıyla sadece kamerası 8mp olarak değişiyor, 5800XM için düzenlenmemesi yazık olur..![]()

Okadar kolay olacağını zannetmiyorum ben.büyük Bir İtimalle yapamzalarda ,zaten donanımsal bir şey değil ama önemli olan smpyn^3 entegre etmek.C600 La C601 Aynı telefon olarak görmeyelim.donanım aynı olduğuna göre sorun çıkacağını zannetmiyorum, forumlarda sadece kamerası 8mp farklı diye 280Euro dan satışa sunulacağı yazıyor.

Okadar kolay olacağını zannetmiyorum ben.büyük Bir İtimalle yapamzalarda ,zaten donanımsal bir şey değil ama önemli olan smpyn^3 entegre etmek.C600 La C601 Aynı telefon olarak görmeyelim.
Eğer Smbyan^3 entegre edebilselerdi zaten N8'le yaparlardı bu işi...![]()
çıkmış olabilirde olmaya bilirdePeki Garantiye Bi etkisi warmıdır bunun atıyorum şimdi bn bunu yükledim beenmedim gittim nokia shopa werdim yada yteni sürüm çıktı onun için gittim bi sorun çıkartırlarmı ?
roduct kodunu değiştirdiğinde garantiden çıktığını biliyorum.Ama cfw lerde garantiden çıkarmı bence çıkmaz çıksaydı zaten kimse basitbi cfw bile kulanmazdı zaten dimi.
Bu konu megalomaniax arkadaşımızın n97 firmwaresinin türkçe dilve türkçe yazmadili entegre edilmiş halidir....bu konuda bi konu daha acılş ''N97 Mini'ye Benzetilmiş C6 FW Turkce 5800XM'de (liliantungary'nin FW'sine Entegre TRDil +TRKlavye) '' bu aynı şey mi?. Varsa da farkı ne?. Şimdiden tşkler
çok teşekkürler, güzel çalışma, Türkçe dil entegre edilerek kullanılabilir, bende buna geçmeyi düşünüyorum, modifiyeye ayrıca program entegre etmek istiyorum, bu aşamada
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istiyorum, (sis dosyasını açtığım zaman)
c_private klasörü
private klasörü
bu isimli iki klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda modifiyede bulunan private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca bilemedim???? kaldım orda. entegre edilecek olan program açılınca çıkan c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım. ilginize ve cevaplarınıza teşekkür ediyorum
Benim de kafam Karıştı kardeş şimdiarkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız cevap verebilir mi?

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız cevap verebilir mi?
kardeş adam onu demiyor.Diyorkibilader dün dediğim gibi private rof 2 C_private c private olabilri diyorum
kardeş adam onu demiyor.Diyorki
Rofs2 Yi Nfe'de Excart Etim Rofs2 De Piravite 1tane var
Parçaladığım sisde pravite klasörü 2 tane var
1-) . Pravite
2-) . C pavite
Şimdi adam diyorki ''Praviteyi'' ' 'Rofs2 '' deki Praviteyle edtilesem ''C praviteyi'' nereyle editleyeceğim..? Bunu Söylemek İstedi ...