[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

Davulbaz

Davulbaz

Üye
phnt nin n97 çalışması halen devam ediyormuş.biliyorsunuz bu tam n97 değil c6 karışımı phnt nin versiyonunu beklemek lazım.

safarecepfr

Üye
Dil paketini de konuya eklersen seviniriz

nonamex

Üye
C6 nın yazılımı daha başarılı fakat bunun tek avantajı Ovi desteğinin daha fazla olması.

aliens

aliens

Üye
X6 aldığıma pişman oldum,hiçkimse C6-N97 fw'lerini mod'lamıyo X6 için,bunu denesem X6'da sorun çıkarır mı acaba?Sorun çıksa da JAF ile eski fw'e geri dönebilir miyim?

Edit: t9'a o kadar da gerek yok bence,mesaj yazarken tam ekran qwerty kullanmak daha rahat geliyo bana :/

PNHT sitesinde 1 hafta kadar sonra X6 RM-559 için C6/N97 firmware yayınlanabileceği yazılmış. Sendeki Rm-559 mu bilmiyorum ama çalışmalara başlamışlar bilgine..

aswerth

aswerth

Üye
PNHT sitesinde 1 hafta kadar sonra X6 RM-559 için C6/N97 firmware yayınlanabileceği yazılmış. Sendeki Rm-559 mu bilmiyorum ama çalışmalara başlamışlar bilgine..

çok sevindim ya,gözümden kaçmış herhalde o konu,çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :aha:

Edit:Mod'layan sanırım PNHT grubundan biri değil,inşallah çalışmasını yarıda bırakmaz da bitirir,tek sorun kamera'daymış sanırım,onu da 1 hafta içinde halledicekmiş :/

aliens

aliens

Üye
rica ederim,
sadece kamera kaldıysa fazla uzayacağını zannetmem.. :oke:

bybilal

bybilal

Üye
Allahtan emr-erock arkadaşımız test etmiş artık nasıl test ettiyse c6 dan bi farkı yok arkadaşlar. Sakın c6 yüklü olan kişiler CFw sini değiştirmesinler. C6 dan tek farkı yazılım sürümü değişmiş bilgisayara bağladınmı hala c6 ile bağlandı yazıyo sadece başlatta n97 mini yazıyo. Tek fark bu. Yalandan yere yükledim sıfır merktan. Ben boşuna dil dökmüşüm zaten boşuna bu kadar tartışmalar yapmışız emr-erock kardeş le:off:. Bidakine cfw leri iyi test et öyle yorum yaz bişeyde anlar gibi herşey stabil hızlanmış diyon bide daha efek yok cfw de sen gelmişisn hepsi stabil diyon bi efek eklede görim stabilini.:off: senin yüzünden yalan ettim c6 yı.:off: YÜKLEMEYİN ARKADAŞLAR SAKIN .

arfter

arfter

Üye
Ne demiş liliantungary? - O sadece modifiye C6nın n97 miniye benzetilmiş hali; eğer halihazırda modifiye C6 (Pnht) kullanıyorsanız, bunu indirmenize gerek yok, çünkü tamamıyla aynı!..,

liliantungary' Alıntı:
@all : it only modif c6 fw to be like N97 Mini, you dont need to download this if you already using c6 it totally same

i am sorry, i will change the tittle also and please moderator move this on
v5 Custom Firmware / Cooking - Discussion

thank you

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
En büyük Sorunu ; Yazma dilinde Türkçe yok arkadaşlar...
Qwerty klavyede;Basılı tutunca hepsibirden silinmiyor,teker teker silmen lazım.
Açılış ve Kapanış hızı bariz arttımış c6 daki çok bekletiyordu.bunda hemen açılıyor.
Ayrıca c6 da fotoraflara girerken fotorafların gelmeside birkaç saniye sürüyordu boş ekranda,bu fwde hemen geliyor....
Açılışta Hafıza ;74 mb
Açılışta Ram ;56.30 Ram'ide Arttımış
Bence c6 dan çok çok daha performanslı bir çalışma olmuş..

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KURA BİLİRSİNİZ...
Not`; C6 artık smbiyan 3 le üretilecek smbyan 3'ü de 5800'a entegre ederlerse onu bilemem :D

c6'nın 01 sürümü çıkacak.yani c6 00'a da güncellemeyle gelip 5800'a da gelmesini beklemek biraz hayal :)

mustafa

mustafa

Üye
[sıze=3]allahtan emr-erock arkadaşımız test etmiş artık nasıl test ettiyse c6 dan bi farkı yok arkadaşlar. Sakın c6 yüklü olan kişiler cfw sini değiştirmesinler. C6 dan tek farkı yazılım sürümü değişmiş bilgisayara bağladınmı hala c6 ile bağlandı yazıyo sadece başlatta n97 mini yazıyo. Tek fark bu. Yalandan yere yükledim sıfır merktan. Ben boşuna dil dökmüşüm zaten boşuna bu kadar tartışmalar yapmışız emr-erock kardeş le:off:. Bidakine cfw leri iyi test et öyle yorum yaz bişeyde anlar gibi herşey stabil hızlanmış diyon bide daha efek yok cfw de sen gelmişisn hepsi stabil diyon bi efek eklede görim stabilini.:off: Senin yüzünden yalan ettim c6 yı.:off: Yüklemeyin arkadaşlar sakın .[/sıze]

:d +1000

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Allahtan emr-erock arkadaşımız test etmiş artık nasıl test ettiyse c6 dan bi farkı yok arkadaşlar. Sakın c6 yüklü olan kişiler CFw sini değiştirmesinler. C6 dan tek farkı yazılım sürümü değişmiş bilgisayara bağladınmı hala c6 ile bağlandı yazıyo sadece başlatta n97 mini yazıyo. Tek fark bu. Yalandan yere yükledim sıfır merktan. Ben boşuna dil dökmüşüm zaten boşuna bu kadar tartışmalar yapmışız emr-erock kardeş le:off:. Bidakine cfw leri iyi test et öyle yorum yaz bişeyde anlar gibi herşey stabil hızlanmış diyon bide daha efek yok cfw de sen gelmişisn hepsi stabil diyon bi efek eklede görim stabilini.:off: senin yüzünden yalan ettim c6 yı.:off: YÜKLEMEYİN ARKADAŞLAR SAKIN .

Tam flashı basıyordum bu yorumu gördüm :D

neyse c6 dan devam :D

sağoLasın kardeşim:oke:

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Bende sayende neyi yükleyeceğime karar verdim :D Hızlı hızlı diyordu bunu indireyim dedim, ama bütün yorumları okumakta fayda varmış :)
Bunu indireceğim şimdi.
Sonra v60 gelene kadar atmam format mormat.

mancukya

Üye

Nasil arada fark yok ve nasil test ettin pek cözemedim.
Hangi C6 bozmasi bu paylasilan kadar stabil ve seri calisiyordu ? Zaten paket ilk ingilizce dil dosyalari birakilmis sekilde geliyordu.
Burda paylasilan firmwerlerin büyük bölümünü test ettim 1 kere sarj bakimindan bile arada baya fark var, hiz konusunda var hackli telofon neticede kendinde tema atabilirsin.
Türkce paket ile olan yüklendiginde calisan Ovi store bile calismaz hale geliyor normal pakette bu sorun yoktu mesala.
Bu Symbian paketlerde anlamadigim olay tel icinde regedit ayarlarinin yapilip romun dump yapilmasi hatalarinin bu sekilde düzeltilmesi ve paylasilmasi bunu yapanida görmedim daha.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Nasil arada fark yok ve nasil test ettin pek cözemedim.
Hangi C6 bozmasi bu paylasilan kadar stabil ve seri calisiyordu ? Zaten paket ilk ingilizce dil dosyalari birakilmis sekilde geliyordu.
Burda paylasilan firmwerlerin büyük bölümünü test ettim 1 kere sarj bakimindan bile arada baya fark var, hiz konusunda var hackli telofon neticede kendinde tema atabilirsin.
Türkce paket ile olan yüklendiginde calisan Ovi store bile calismaz hale geliyor normal pakette bu sorun yoktu mesala.
Bu Symbian paketlerde anlamadigim olay tel icinde regedit ayarlarinin yapilip romun dump yapilmasi hatalarinin bu sekilde düzeltilmesi ve paylasilmasi bunu yapanida görmedim daha.

Bende sadece kullanmak isteyen tr kullansın diye trsini eklemiştim foruma. Evet bi farkı yok. Şuan bana göre en iyisi pnhtnin v11 orjinali. Alttaki linkten ulaşabilirsiniz.

Üst Alt