[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
o kolay,benim merak ettiğim c6 daki hatalar bundada varmı.son c6 v11 etürkçe entegre edildiğinde türkçe yazma dili çıkmıyordu,ayrıca diğer sorduğum konular var,şarj olurken yeşil ışık yanıyormu bu soruları merak ediyorum.

En büyük Sorunu ; Yazma dilinde Türkçe yok arkadaşlar...
Qwerty klavyede;Basılı tutunca hepsibirden silinmiyor,teker teker silmen lazım.
Açılış ve Kapanış hızı bariz arttımış c6 daki çok bekletiyordu.bunda hemen açılıyor.
Ayrıca c6 da fotoraflara girerken fotorafların gelmeside birkaç saniye sürüyordu boş ekranda,bu fwde hemen geliyor....
Açılışta Hafıza ;74 mb
Açılışta Ram ;56.30 Ram'ide Arttımış
Bence c6 dan çok çok daha performanslı bir çalışma olmuş..

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KURA BİLİRSİNİZ...
Not`; C6 artık smbiyan 3 le üretilecek smbyan 3'ü de 5800'a entegre ederlerse onu bilemem :D

baba3232

baba3232

Üye
Bende silme tuşuna basınca hepsini siliyor tek tek basmaya gerek yok "emr-erock" bi tekrar bakın ama bende bi sorun yok.

emr-erock

emr-erock

Üye
Bende silme tuşuna basınca hepsini siliyor tek tek basmaya gerek yok "emr-erock" bi tekrar bakın ama bende bi sorun yok.
Kardeş alfasayısal tuş takımında hepsini siliyor ama qverty klavyede hepsini silmiyor...:evet:

Ricochet

Ricochet

Üye
emr-erock

tespit ve bilgilendirmelerin için çok teşekkür ederim :tşk:

emr-erock

emr-erock

Üye
Bunun Yazma dilide Türkçe değil arkadaşlar...

baba3232

baba3232

Üye
Tr değil ama yazarken bir problem yaratmıyor alfasayısalda benimki sürekli ben öyle kullanıyorum benim için bir problem yok ve telefon acayip hızlı kuran bilir.

emr-erock

emr-erock

Üye
Tr değil ama yazarken bir problem yaratmıyor alfasayısalda benimki sürekli ben öyle kullanıyorum benim için bir problem yok ve telefon acayip hızlı kuran bilir.
Mesaj yazamadım ben doru düzgün t9 olmadan olmaz, ben tekrar c6 ya geçtim t9 olur olmaz n97 ye geçeceğim.|-)

baba3232

baba3232

Üye
Oke ben t9 kullanmadığım için no problem :D

emr-erock

emr-erock

Üye
Oke ben t9 kullanmadığım için no problem :D
inşallah türkçe yazmadil t9 sorununu çözerler bende çok beyendim bu fwyi ama.Ençok mesaj yazarken yarıyor butelefon işime.Birde klavye otomatik geçiş olsa süper olacak ama ....:bilmm

ipkry

ipkry

Üye
5230 a kuramazmıyız yaaaaa :ağlarım:

milestone

milestone

Üye
buna entegre edecek türkçe dil dosyasını nerden bulabilirz?

emr-erock

emr-erock

Üye
buna entegre edecek türkçe dil dosyasını nerden bulabilirz?
Al kardeş C6 Türkçe dil dosyası; n97 firmwaredede oluyor ama (Mesaj ayazarken türkçe yazma dili gelmiyor.)

ipkry

ipkry

Üye
5230 diorum yardımcı olacak kimse yokmu acabaaa=(

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürler walla süper ya.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar deneyen kullanan nasıl memnuu c6 gibimi. C6 işin içindeyse hiç bunu yüklemeye gerek yok. Eğer kompe tam n97 minin yazılımıysa süper olur. Efeklerde kasma varmı özellikler ayarlar bölümüne girince efekler açık bi halde 3 4 sn bekleme yapıyorsa c6 dan bi farkı olmaz gibime geliyo

21sacraments

21sacraments

Üye
yuppii :D yaw gün geçtikçe daha çok sewiyom 5800ı :D :D

emr-erock

emr-erock

Üye
teşekkürler walla süper ya.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar deneyen kullanan nasıl memnuu c6 gibimi. C6 işin içindeyse hiç bunu yüklemeye gerek yok. Eğer kompe tam n97 minin yazılımıysa süper olur. Efeklerde kasma varmı özellikler ayarlar bölümüne girince efekler açık bi halde 3 4 sn bekleme yapıyorsa c6 dan bi farkı olmaz gibime geliyo
Önceki Yorumları Okusan....

bybilal

bybilal

Üye
okudum ben bütün yorumları . Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku anla

Üst Alt