[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

emr-erock

emr-erock

Üye
okudum ben bütün yorumları . Sen önce benim yazdıklarımı iyi oku anla
Ben Senin yorumunu okudum iyi anladım.sen bütün yorumları okumuş olsaydın; bu fw nin c6 ve n97 karması olduğunu bilirdin...Olan Sorunlar ve + yönleri de yazıyor zaten..

bybilal

bybilal

Üye
ben o yorumda hala ayarlar bölümüne girdiğinde 3 4 sn lik bekleme yapıyosa c6 dan bi farkı kalmaz dedim. Bu hiç bi mesajda yazmıyo kardeşimimmmm beni atlatma :nono:

emr-erock

emr-erock

Üye
ben o yorumda hala ayarlar bölümüne girdiğinde 3 4 sn lik bekleme yapıyosa c6 dan bi farkı kalmaz dedim. Bu hiç bi mesajda yazmıyo kardeşimimmmm beni atlatma :nono:
Bekleme sorunlarının hepsi çözülmüş dedik arkadaşım; ne açılırken bekliyor ne fotoraflara girdiğinde boş ekranda bekliyor|-)C6 Dan Farkı Daha seri daha hızlı diye çığrıyoruz ne anlamaz bişeysin sen ya..

bybilal

bybilal

Üye
bekleme sorunlarının hepsii çözüldü diye bişe yoktu sallama şimdi, açılışı kapanışı sorduğum yok zaten. Ben sana iyi bi laf çakardımda neyse

milestone

milestone

Üye
valla iki kişi bir araya gelince mutlaka bi kavga çıkıyo, hayret bişeysiniz beyler konuya dönelimmi artık....

bybilal

bybilal

Üye
valla iki kişi bir araya gelince mutlaka bi kavga çıkıyo, hayret bişeysiniz beyler konuya dönelimmi artık....
ya kardeş benim anlatmak istediğimi anlamıyok arkadaş bi türlü. :angry: neyse kapatalım yani dediğin gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Konu güme gitmesin bu arada:)

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
iki Adet Sorum Olack ;
1-Benim tel orjinal ( hackli değil yani ) aldığımda 30. sürümdü 31. yi nokiashop ta yaptırdım 40 - 50 - 51 i telden yaptım .Şimdi Ben bunu kursam daha sonra geri bu orjinal şeklinde 51 e çevirme şansım warmı ???

2-Bunu Nasıl Kuruyoruz ???

emr-erock

emr-erock

Üye
iki Adet Sorum Olack ;
1-Benim tel orjinal ( hackli değil yani ) aldığımda 30. sürümdü 31. yi nokiashop ta yaptırdım 40 - 50 - 51 i telden yaptım .Şimdi Ben bunu kursam daha sonra geri bu orjinal şeklinde 51 e çevirme şansım warmı ???

2-Bunu Nasıl Kuruyoruz ???

v51 cfw sürümleridir hep bu C6,N97 mini firmwareleri... yani v51 e rahatlıkl dönersin normal biçimde.ama v51 den önceki sürümleri telefona tekrar yükleyemezssin.telefon bunu yapmaya izin vermiyor..

Kuruluma gelince;
1-JAF 1.98.62 ;
2 -OGM JAF PKEY Emulator v5 ;
Bunları indirip kurman lazım
Kısa Anlatım ; REsmi İndir Büyült öyle bak istersen...

mathman20

Üye
Fatih kardeşim bu fw yi test ettin mi ? Sence kurmaya değer bir fw mi yoksa 5.1 e devam mı edelim ?
Ben c6 fw yi beğenmediğim için kullanmıyorum.Bunu kurmamı tavsiye eder misin ?

baba3232

baba3232

Üye
bence tek sorun t9 olmaması ama ben kullanmadığım için sorun yok fakat kullananlar için çok büyük bir sorun n97 fw lerinden dil paketleri alıp entegrelemeye çalışıyorum t9 için ama bir türlü olmadı tlf format manyağı oldu :)

olcay.bozdemir

Üye
herkez yüklesin.mükemmel süper hızlı.

bybilal

bybilal

Üye
t9 olmaması caydırıyo birzz

aswerth

aswerth

Üye
X6 aldığıma pişman oldum,hiçkimse C6-N97 fw'lerini mod'lamıyo X6 için,bunu denesem X6'da sorun çıkarır mı acaba?Sorun çıksa da JAF ile eski fw'e geri dönebilir miyim?

Edit: t9'a o kadar da gerek yok bence,mesaj yazarken tam ekran qwerty kullanmak daha rahat geliyo bana :/

emr-erock

emr-erock

Üye
t9 olmaması caydırıyo birzz
Çok mesajlaşıosan yükleme derim.bnce c6 dan kat kat iyi bir fw ama t9,türkçe yazmadili olmadığından bn C6 ya döndüm

--------------- Ekleme ---------------

X6 aldığıma pişman oldum,hiçkimse C6-N97 fw'lerini mod'lamıyo X6 için,bunu denesem X6'da sorun çıkarır mı acaba?Sorun çıksa da JAF ile eski fw'e geri dönebilir miyim?
Bak sana yapmaya çalıştığında ilk ne olacagını söyleyeyim. telefonu flashlıyacaksın bir bakacaksın telefon gri ekran gelip gidio açılmıyacak telaş edeceksin biraz.sonra orjinal sürümüyle bikere daha flashlayacaksın telefon eski haline dönecek :D Derin bir nefes alıp onunla yetineceksin...:evet:

aswerth

aswerth

Üye
Çok mesajlaşıosan yükleme derim.bnce c6 dan kat kat iyi bir fw ama t9,türkçe yazmadili olmadığından bn C6 ya döndüm

--------------- Ekleme ---------------

Bak sana yapmaya çalıştığında ilk ne olacagını söyleyeyim. telefonu flashlıyacaksın bir bakacaksın telefon gri ekran gelip gidio açılmıyacak telaş edeceksin biraz.sonra orjinal sürümüyle bikere daha flashlayacaksın telefon eski haline dönecek :D Derin bir nefes alıp onunla yetineceksin...:evet:

orjinal fw ile flashlarken düzelecekse pek sorun yok, :hmmm denemeye değer :D yeri değil ama 1 soru daha sorayım,eski fw'ye downgrade yaparsam JAF ile sorun olur mu?

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
Fatih kardeşim bu fw yi test ettin mi ? Sence kurmaya değer bir fw mi yoksa 5.1 e devam mı edelim ?
Ben c6 fw yi beğenmediğim için kullanmıyorum.Bunu kurmamı tavsiye eder misin ?

Yok kardeşim deneyip test etmedim yazılımı.Sadece haber niteliğinde gördüğüm için birebir alıntı yapıp paylaştım.C6 modlu CFW ler hazırladığım halde benim kullandığım v51 için v4.0 PROPER CFW'dir.
Tavsiye edip etmeyeceğime gelince.Ben kurup denemeyi düşünmüyorum.Ama isteyen elbette kurup deneyebilir.Zaten arkadaşlar olumlu olumsuz yanlarını oldukça inceleyip görüşlerini yazmışlar.Kurup kurmamakta karar sana ait.:oke:

mathman20

Üye
Yok kardeşim deneyip test etmedim yazılımı.Sadece haber niteliğinde gördüğüm için birebir alıntı yapıp paylaştım.C6 modlu CFW ler hazırladığım halde benim kullandığım v51 için v4.0 PROPER CFW'dir.
Tavsiye edip etmeyeceğime gelince.Ben kurup denemeyi düşünmüyorum.Ama isteyen elbette kurup deneyebilir.Zaten arkadaşlar olumlu olumsuz yanlarını oldukça inceleyip görüşlerini yazmışlar.Kurup kurmamakta karar sana ait.:oke:

Tamam kardeşim.Teşekkür ederim.

emr-erock

emr-erock

Üye
orjinal fw ile flashlarken düzelecekse pek sorun yok, :hmmm denemeye değer :D yeri değil ama 1 soru daha sorayım,eski fw'ye downgrade yaparsam JAF ile sorun olur mu?
eski fw derken.. mesela v11 den v10 geçemezsin aynı şeyler olur..

bybilal

bybilal

Üye
kuradım v60 gelene kadar c6 ya devam.

Üst Alt