[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Yok daha neler diyerek sizlerle paylaşıyorum.

Lillian bu FW ' yi kendi telefonunda test etmiş ve çalışıyormuş.C6 FW ' den daha iyi olduğunu söylüyor.

İlgilenenler için habere ulaşabilirsiniz.

Kendim henüz denemedim,test etmedim.Şu an denemek için çok geç.Kurulum büyük ihtimalle C6FW ile aynı olmalı.

• Beğen
Tepkiler: stuffalp, punqermojo, henes_42 ve 6 diğerleri

milestone

milestone

Üye
5800 telefonumuz şimdi n97 minimi olacak :D süper.... indirmeye başladım umarım gerçekten çalışıyordur

baba3232

baba3232

Üye
Deneyen varmı c6 mı bumu ?

C6 Mı daha performanslı yoksa bumu ayrıca ışık sorunu falan varmı 3 tuş ışık sorunu?
Ve herhangi bir sorunu varmı sorularımı yanıtlarsanız sevinirim sizden iyi bir cevap alırsam kurucamda :d

milestone

milestone

Üye
yükledim..........

Ricochet

Ricochet

Üye
yan döndürünce qwerty klavye çıkıyormu,tam ekran qwerty klavyede silme tuşuna basılı tutunca siliyormu,hepsinimi siliyor yoksa bir karaktermi siliyor.?

mancukya

Üye
Bende kurdum teli sark yapip bilgi vericem hatalari nedir sarj süresi ne kadar
Paket malesef ingilizce Türkce eklenme olayi icin n97 firmware paketlerimi atilacak yoksa 5800 mi okonudada bilgi veren olursa sevinirim

emr-erock

emr-erock

Üye
En büyük Sorunu ; Yazma dilinde Türkçe yok arkadaşlar...
Qwerty klavyede;Basılı tutunca hepsibirden silinmiyor,teker teker silmen lazım.
Açılış ve Kapanış hızı bariz arttımış c6 daki çok bekletiyordu.bunda hemen açılıyor.
Ayrıca c6 da fotoraflara girerken fotorafların gelmeside birkaç saniye sürüyordu boş ekranda,bu fwde hemen geliyor....
Açılışta Hafıza ;74 mb
Açılışta Ram ;56.30 Ram'ide Arttımış
Bence c6 dan çok çok daha performanslı bir çalışma olmuş..

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KURA BİLİRSİNİZ...
Not`; C6 artık smbiyan 3 le üretilecek smbyan 3'ü de 5800'a entegre ederlerse onu bilemem :D

baba3232

baba3232

Üye
Arkadaşlar Tr dil entegre ettim süper tek kelimeyle süper c6dan daha hızlı daha performanslı çalışıyor.Ayrıca Tr Dil eklemek isteyenler c6 daki dil paketini yüklesinler denedim sorun yok çünki :d

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşlar Tr dil entegre ettim süper tek kelimeyle süper c6dan daha hızlı daha performanslı çalışıyor.Ayrıca Tr Dil eklemek isteyenler c6 daki dil paketini yüklesinler denedim sorun yok çünki :d
:op:Saol Dostum

Ricochet

Ricochet

Üye

yazma dili ve t9 da türkçe varmı,alfasayısal tuştayken yan çevirince büyük qwerty geliyormu, qwerty ekranda silme tuşuna basılı tutunca hepsini siliyormu,sürükleme tuş kilidi varmıdır cevaplarsanız sevinirim.

emr-erock

emr-erock

Üye
yazma dili ve t9 da türkçe varmı,alfasayısal tuştayken yan çevirince büyük qwerty geliyormu, qwerty ekranda silme tuşuna basılı tutunca hepsini siliyormu,sürükleme tuş kilidi varmıdır cevaplarsanız sevinirim.
bende Şimdi Yükleyeceğim kardeş Az Sabredersen yüzde 65....:evet:

emr-erock

emr-erock

Üye
türkçe olmasını istiyorsan languene dosyasını entegre etmen gerek...

Ricochet

Ricochet

Üye
o kolay,benim merak ettiğim c6 daki hatalar bundada varmı.son c6 v11 etürkçe entegre edildiğinde türkçe yazma dili çıkmıyordu,ayrıca diğer sorduğum konular var,şarj olurken yeşil ışık yanıyormu bu soruları merak ediyorum.

baba3232

baba3232

Üye
Yok mesajla ilgili bir problem görmedim ancak alfasayısalda tam ekran olunca c6daki gibi yane qwerty açılmıyor.Silme tuşuna hiç bakmadım :)
Ha 3 tuş ışık sorununa gelince bir problem olmadı bende bazılarında olabiliyor ama bilmiyorum sebebini kendim için modladım gayet iyi oldu ancak uploadım düşük olduğu için koyamıcam inş kotukoylu kardeşim bunada bi el atar.

emr-erock

emr-erock

Üye
o kolay,benim merak ettiğim c6 daki hatalar bundada varmı.son c6 v11 etürkçe entegre edildiğinde türkçe yazma dili çıkmıyordu,ayrıca diğer sorduğum konular var,şarj olurken yeşil ışık yanıyormu bu soruları merak ediyorum.
şarz olurken yeşil ışık yanmasını istemiyorsan...

Bunu İndir;
C:\Private\10282BC4\Rules Klasörüne at.....

Not Megalomaniax arkadaşımızın konusundan aıntıdır

Konu burda Diğer modlar içinde bir bak istersen;http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html

Ricochet

Ricochet

Üye
sağolun arkadaşlar ama asıl merak ettiğim yatay ekrandaki qwerty klavyedeli silme tuşuna basılı tutunca ne oluyor onun cevabını alamadım bir türlü

qpel

Üye
yanlız pnht ta okuduğuma göre bu c6 n97nin aslı değil c6da oluşan sorunların bunda da oluşması gerekli ben henüz kurmadım oraya yazılanı söylüyorum

mancukya

Üye
ilk izlenimler

Cok hizli hiz bakimindan c6 ve 5800 xmden daha hizli
Gps sygicde donanim taratinca calisiyor ilk fiks yapma olayi uzun Ndrive ve nokia maps ayni sekilde (Sygic yada ndrive ile ilk baglanti daha iyi)
Wifi, kamera sorun yok
Muzik dosyalari hepsini buluyor (Listedeki sarkiya cift tiklayinca acmiyor seceneklerden oynaticiya git baskak gerekiyor)
Klavyeler klasik 5800 gibi sorun yok
Ovi store sorun yok
Ovi Maps update yapilmasi lazim
Firmware eski yeni firmware cikmis
Sarj süresi 1 2 gün sonra görmek lazim

Simdilik gördüklerim bu kadar c6 yada, Nokia 5800 dil dosyalarina emin degilim eger n97 miniden ayarladiysa romda zaten o sekilde gözüktügüne göre dil ayarlarida n97 mini paketinden getirilmesi daha mantikli gibi ama icindeki ingilizce paketle kontrol ederek yapilmali.

--------------- Ekleme ---------------

hi DM member

now i am working on the new project, porting N97 Mini latest fw (v.12.0.110) to our 5800XM

Uyarlama yapan kisinin dedigine göre n97 mini firmware c6 ile alakasi yok yazilan bu sekilde.

osmanpasa

osmanpasa

Üye
pnht'nin forumda yazana göre Bu firmware c6 ve N97 mininin kombinasyonlarından oluşuyormuş. Anlayacağınız saf kan n97 mini yazılımı değil.

Üst Alt