[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
kardeş adam onu demiyor.Diyorki
Rofs2 Yi Nfe'de Excart Etim Rofs2 De Piravite 1tane var

Parçaladığım sisde pravite klasörü 2 tane var
1-) . Pravite
2-) . C pavite

Şimdi adam diyorki ''Praviteyi'' ' 'Rofs2 '' deki Praviteyle edtilesem ''C praviteyi'' nereyle editleyeceğim..? Bunu Söylemek İstedi ...

evet aynen böyle demek istiyorum

bende diyorumki rof2 deki privateye atsın "private klasörünü" sonra tel açıldıktan sonrada C ye girip private klasörüne c_private yi atsın..

Kardeş ilginize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ilgilenmeniz gerçekten güzel, ancak modifiyelere entegre edilmiş programlar var, mesela simbyan teması var, onu entegre etmek istediğimde iki tane private klasörü çıkıyor, diyorsunki tel açıldıktan sonra c private olanı elle telefona atabilirsin, ancak yapılan modifiyelerdeki programları kullanmak için sonradan c ye bişey atılmıyor, o modifiyelerde acaba c_private klasörünü rofs2 açıldığı zaman çıkan private klasörüne mi atılıyor.? rofs2 den tek private klasörü çıkıyor. bu forumu bu yüzden seviyorum, insanlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. sağolun

stone2627

stone2627

Üye

Kardeş ilginize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ilgilenmeniz gerçekten güzel, ancak modifiyelere entegre edilmiş programlar var, mesela simbyan teması var, onu entegre etmek istediğimde iki tane private klasörü çıkıyor, diyorsunki tel açıldıktan sonra c private olanı elle telefona atabilirsin, ancak yapılan modifiyelerdeki programları kullanmak için sonradan c ye bişey atılmıyor, o modifiyelerde acaba c_private klasörünü rofs2 açıldığı zaman çıkan private klasörüne mi atılıyor.? rofs2 den tek private klasörü çıkıyor. bu forumu bu yüzden seviyorum, insanlar yardımcı olmaya çalışıyorlar. sağolun

peki deniyebilirmisin sonradan atmayı. ilk fw ye at teli kur sonra c-privateye at. Tam cevap gelmedi şimdilik bunu dene ister. ama olmaz diyosan sen bilirsin

an-nizam

Üye

ya zaten böyle şeyler hep deneye deneye oluyor.neyin ne işe yaradığını,nasıl olduğunu hep deneye deneye anlıyoruz.DENE KARDEŞ 5-6 Flash ta atsan sonunda dorusunu görürsün yani.Telefona da birşey olmaz Merak etme...Bugün en çok CFW yapanlar bile bi fw yaparken en az 3-4 kere telefonumu flashlıyorum diyor.İlk fw yapışlarında 30 kere flashladığını söyleyenler var ...Misal Kotukoylu (suphi abi)

TheLoftOrginal

TheLoftOrginal

Üye
birisi test ettiyse qwerty klavyenin otomatik dönüp dönmediğini soyleyebilirmi?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
T9 u sorun eden arkadaslar artik t9 tarih oluyor swype gumbur gumbur geliyor. Simdilik turkce destegi yok fakat cok yakinda oda gelir. Ingilizceside ise yariyor yazdikca kaydediyor. Deneyin derim. Forever swype.

SERSEL

SERSEL

Üye
teşekkür

ahki4

ahki4

Üye
bunu nasıl yükleyeceğiz phoenix le yüklenirmi?

korlof

Üye
Arkadaşlar bu işleri ben yapamıyorum. İstanbul üsküdar - kadıköy tarafında bu işi yapabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını isteyeceğim...lütfen...

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşlar bu işleri ben yapamıyorum. İstanbul üsküdar - kadıköy tarafında bu işi yapabilecek arkadaşlar varsa yardımlarını isteyeceğim...lütfen...
BU KONUNUN İÇİNDE NASIL YAPILDIĞI ANLATILIYOR ÇOK KOLAY...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/tsunami-5800xm-n97-tabanli-aylin-maps3-06-officehacked-4x4menu-404732.html

--------------- Ekleme ---------------

bunu nasıl yükleyeceğiz phoenix le yüklenirmi?
jaf kullancakaksına Arkadaşım paylaştığım bağlantıya sende bak...

ByOrkO

ByOrkO

Üye
sa arkdşm saolasn..buna uygun TR dil paketi upload ederseniz sevnrm.tr olması çok daha güzel olur...tşkkrler

buna klawyennde çalşması için n97 mini tr dil paketi varsa link verrsenz sewnrm...

f@tih.

f@tih.

Üye
    Konu Sahibi
sa arkdşm saolasn..buna uygun TR dil paketi upload ederseniz sevnrm.tr olması çok daha güzel olur...tşkkrler

buna klawyennde çalşması için n97 mini tr dil paketi varsa link verrsenz sewnrm...

Bak dostum bu linkte ;
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...le-style-hack-mod-jaf-uda-3x4-4x5-390971.html
senin tam istediğin gibi hazırlamış olduğum bir CFW var.üstelik 2 ayrı mod bulunuyor.
FLAG'97 ve SiMPLE STYLE'97 ;ayrıca 3x4 ve 4x5 menü düzenleri ile birlikte.

icazet

icazet

Üye
linki yenilermisiniz fwyi indiremiyorum :(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
konu ister istemez hortlamış :ehe

bbatuu35

Üye
link hata veriyor nerden indiricem ?

Üst Alt