[YENi] N97 Mini CFW 5800 için port edildi - by Lillian

Sponsorlu Bağlantılar

bybilal

bybilal

Üye
evet arkadaşlar tavsiye etmiyorum c6 dan bi farkı yok üstte MegaloManiaX arkadaşımzın önerdiğini yükleyebilrsiniz.

aliens

aliens

Üye
Berkan (:' Alıntı:
c6'nın 01 sürümü çıkacak.yani c6 00'a da güncellemeyle gelip 5800'a da gelmesini beklemek biraz hayal :)

C6-01 Symbian^3 ile çıkacak. Herkesin hayali bu zaten.
Gördüğüm kadarıyla sadece kamerası 8mp olarak değişiyor, 5800XM için düzenlenmemesi yazık olur
.. :ehe

emr-erock

emr-erock

Üye
C6-01 Symbian^3 ile çıkacak. Herkesin hayali bu zaten.
Gördüğüm kadarıyla sadece kamerası 8mp olarak değişiyor, 5800XM için düzenlenmemesi yazık olur
.. :ehe
Düzenlerler.Tabi Umarım :D

aliens

aliens

Üye
donanım aynı olduğuna göre sorun çıkacağını zannetmiyorum, forumlarda sadece kamerası 8mp farklı diye 280Euro dan satışa sunulacağı yazıyor.

emr-erock

emr-erock

Üye
donanım aynı olduğuna göre sorun çıkacağını zannetmiyorum, forumlarda sadece kamerası 8mp farklı diye 280Euro dan satışa sunulacağı yazıyor.
Okadar kolay olacağını zannetmiyorum ben.büyük Bir İtimalle yapamzalarda ,zaten donanımsal bir şey değil ama önemli olan smpyn^3 entegre etmek.C600 La C601 Aynı telefon olarak görmeyelim.
Eğer Smbyan^3 entegre edebilselerdi zaten N8'le yaparlardı bu işi...:evet:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konudaki tartışma mesajları silindi.tekrarında uyarı gelir.

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
Peki Garantiye Bi etkisi warmıdır bunun atıyorum şimdi bn bunu yükledim beenmedim gittim nokia shopa werdim yada yteni sürüm çıktı onun için gittim bi sorun çıkartırlarmı ?

mancukya

Üye
tartisma olayi hatali olmus gereksiz yere ama hepimiz burda kullandigimiz seyleri test ediyoruz ve buna görede bilgi veriyoruz.
Neticede bu firmware c6 bozmasi olsada n97 mini olsada kuran kisiler kendi gördüklerini belirtiyor.

1 Pcde driverslari n97 olarak kuruyor
2 Gercekten hizli tepki verme süresi var
3 C6 daki diger firmwarlere göre sarj süresi daha uzun gidiyor
4 Programda bir hata görmedim
5 Türkce paket eklenmeden önce ram daha fazlayi ve ovi store (Tekrar yüklenince calisiyor) sorun yoktu

Yani bu isi yapan arkadaslar zaten karsiliksiz emek veriyor bir beklentileri sadece tsk edilmesi ama yorumlarda kimse abartida yapmasin c6 sürümlerinde kendi denediklerim icinde bir tane bile 2 3 gün kullan beni dedirten bir firmware görmedim ama bu firmware evet stabil ve sarj yönünden iyi.

aliens

aliens

Üye
Okadar kolay olacağını zannetmiyorum ben.büyük Bir İtimalle yapamzalarda ,zaten donanımsal bir şey değil ama önemli olan smpyn^3 entegre etmek.C600 La C601 Aynı telefon olarak görmeyelim.
Eğer Smbyan^3 entegre edebilselerdi zaten N8'le yaparlardı bu işi...:evet:

N8 in donanımları (işlemci, ram, sensör vs) farklı olduğu için yapamayabilirler. Fakat C6 için bunu yapabileceklerini düşünüyorum.

emr-erock

emr-erock

Üye
Söylediğimize inan mayan arkadaşlara.....RAmblow yazan yerin sağındaki yer Ramı belirtir
RAm (Açılışta) 54 MB'dir Ben 2 Günden Beri Kullanıyorum....
rogram açtıkça Ram bölünür.....

Progressivity

Progressivity

Üye
herkes test eder görüşlerini yazar fw nin hızlı olması stabilliği kişiden kişiye değişir bunun için tartışmaya da gerek yok sonuçta tüm yorumları okuyup yüklemek yada yüklememek kullanıcıya kalmıştır boşu boşuna atar yapmayın burda ayrıca tüm arkadaşlara izlenimleri için tşk ederim

an-nizam

Üye
Peki Garantiye Bi etkisi warmıdır bunun atıyorum şimdi bn bunu yükledim beenmedim gittim nokia shopa werdim yada yteni sürüm çıktı onun için gittim bi sorun çıkartırlarmı ?
çıkmış olabilirde olmaya bilirde :product kodunu değiştirdiğinde garantiden çıktığını biliyorum.Ama cfw lerde garantiden çıkarmı bence çıkmaz çıksaydı zaten kimse basitbi cfw bile kulanmazdı zaten dimi.:D

henes_42

henes_42

Üye
çok teşekkürler, güzel çalışma, Türkçe dil entegre edilerek kullanılabilir, bende buna geçmeyi düşünüyorum, modifiyeye ayrıca program entegre etmek istiyorum, bu aşamada
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istiyorum, (sis dosyasını açtığım zaman)

c_private klasörü
private klasörü

bu isimli iki klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda modifiyede bulunan private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca bilemedim???? kaldım orda. entegre edilecek olan program açılınca çıkan c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım. ilginize ve cevaplarınıza teşekkür ediyorum

usuklu

Üye
bu konuda bi konu daha acılş ''N97 Mini'ye Benzetilmiş C6 FW Turkce 5800XM'de (liliantungary'nin FW'sine Entegre TRDil +TRKlavye) '' bu aynı şey mi?. Varsa da farkı ne?. Şimdiden tşkler

an-nizam

Üye
bu konuda bi konu daha acılş ''N97 Mini'ye Benzetilmiş C6 FW Turkce 5800XM'de (liliantungary'nin FW'sine Entegre TRDil +TRKlavye) '' bu aynı şey mi?. Varsa da farkı ne?. Şimdiden tşkler
Bu konu megalomaniax arkadaşımızın n97 firmwaresinin türkçe dilve türkçe yazmadili entegre edilmiş halidir....

henes_42

henes_42

Üye
çok teşekkürler, güzel çalışma, Türkçe dil entegre edilerek kullanılabilir, bende buna geçmeyi düşünüyorum, modifiyeye ayrıca program entegre etmek istiyorum, bu aşamada
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istiyorum, (sis dosyasını açtığım zaman)

c_private klasörü
private klasörü

bu isimli iki klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda modifiyede bulunan private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca bilemedim???? kaldım orda. entegre edilecek olan program açılınca çıkan c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım. ilginize ve cevaplarınıza teşekkür ediyorum

arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız cevap verebilir mi?

an-nizam

Üye
bilader dün dediğim gibi private rof 2 C_private c private olabilri diyorum
kardeş adam onu demiyor.Diyorki
Rofs2 Yi Nfe'de Excart Etim Rofs2 De Piravite 1tane var

Parçaladığım sisde pravite klasörü 2 tane var
1-) . Pravite
2-) . C pavite

Şimdi adam diyorki ''Praviteyi'' ' 'Rofs2 '' deki Praviteyle edtilesem ''C praviteyi'' nereyle editleyeceğim..? Bunu Söylemek İstedi ...

stone2627

stone2627

Üye
kardeş adam onu demiyor.Diyorki
Rofs2 Yi Nfe'de Excart Etim Rofs2 De Piravite 1tane var

Parçaladığım sisde pravite klasörü 2 tane var
1-) . Pravite
2-) . C pavite

Şimdi adam diyorki ''Praviteyi'' ' 'Rofs2 '' deki Praviteyle edtilesem ''C praviteyi'' nereyle editleyeceğim..? Bunu Söylemek İstedi ...

bende diyorumki rof2 deki privateye atsın "private klasörünü" sonra tel açıldıktan sonrada C ye girip private klasörüne c_private yi atsın..

Üst Alt