Arkadaşlar Nokia 5800 XM aliyimi..? tavsiye edermisiniz iyi cihazmi ?!?

Sponsorlu Bağlantılar

PARNER

PARNER

Üye
kardeşim bana sorarsan eger ben alma derım benım arkadaş da var live msn bıle yuklenmıyo anca e buddy ı kulanıbılyosun ama sen bılırsın

destroy116

destroy116

Üye
Yeni gelen v50 ile dokunmatik şarj süresi hız arttırılmış neredeyse eksikler tamamlandı almanı tavsiye ederim:oke:

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Te
Yeni gelen v50 ile dokunmatik şarj süresi hız arttırılmış neredeyse eksikler tamamlandı almanı tavsiye ederim:oke:

Bilgilendirdigin için Teşekkürler
...

--------------- Ekleme ---------------

alın dokunmatiği herseyi gayet güzel.kamerası bazen biraz bulanık çekebiliyor ama.

Sağol , bulanik resim çekme sorunu yanlizca senin telefonundami var yoksa hepsi öylemi ?? Kullanan birisi cevap verebilirmi ...?

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bana sorarsan eger ben alma derım benım arkadaş da var live msn bıle yuklenmıyo anca e buddy ı kulanıbılyosun ama sen bılırsın

Sagol , ama senin arkadaşin sertifika sorunu var bence telefonu hecklesin düzelir ....

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Arkada$lar sizden bir$ey rica ediyorum..
Bana nokia 5800 ile çeklmi$ bir foto göndere bilirmisiniz lütfen gece çekimi gündüz çekimi farketmez önemli olan nokia 5800 ile çekilmi$ olmasi .. Lütfen yardim edin almadan önce görmek istiyorum... Bekliyorum

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
baskaaaaa hım bak arka pakakta sol atta bastırınca cıt cıt ses geliyorsa söyle ama herkezde var o ben onu hallettim baska sorunu yok en önemli sorun kasa açıklığı baska yok şimdiden hayırlı olsun

Nasil halletin o sorunu anlatirmisin lütfen ??

enjo3

Üye
iyi telefon ama alırken iyi bak kasa açıklığı olmasın

rocknroll94

rocknroll94

Üye
5800 la birkaç tane fotoğraf çektim arkadaşım.

:oke:

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
5800 la birkaç tane fotoğraf çektim arkadaşım.

:oke:

Gerçekten böylemi resim çekiyor bu telefon ??
Süper ellerine saglik kardeşim , kamera ayarlarini yaptinda öylemi çektin yoksa ayar yapmadanmi çektin bilmek istiyorum ??
Cevabin için şimddiden teşekkürler

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Hiç ayar yapmadım.Olduğu gibi çektim.

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Hiç ayar yapmadım.Olduğu gibi çektim.
Tekrar Te$ekkürler gerçekten güzel resim çokiyormu$ gündüz ve i$ikli ortamlarda , birde gece çekimini çok merak ediyorum nasil acaba....neyse onuda görme $ansim olur in$allah !?

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Gece çekimi:

futbol123

futbol123

Üye
gece çekimi güzel orta düzeyde

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Mavi renk

rocknroll94

rocknroll94

Üye
Önemli değil.

kalender900

Üye
Hele bir de zagg invisible shield( fullbody)kapladın mı,super oluyor.

OğuzcanAbi

Üye
alacağıız yeri bilmiosunuz

Üst Alt