LaZzraiL
Üye
bilgi için teşekkürler ama bahsettiğim numara bu numara değilBu numaraya SMS Gönderiyor
TURKCELL 05338124918
Bu noya gönderene kadar dener ve mutlaka gönderir
ilkinde olmaz ise ikincisinde gönderir
bilgi için teşekkürler ama bahsettiğim numara bu numara değilBu numaraya SMS Gönderiyor
TURKCELL 05338124918
Bu noya gönderene kadar dener ve mutlaka gönderir
ilkinde olmaz ise ikincisinde gönderir
Nokia N97-1 v21.0.102 bu resmi bir sürümdür ama senin verdiklerin değil
bu işlerde biraz konu dışısın anlaşılan
her hard format veya soft formattan sonra nokia ya daima mesaj gider
bu gizli yasa dışı birşey değil ki sen yakaladım diyorsun.
Resmi sürüm burda yüklemek isteyenler olursa
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-1-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-336659.html
yasarbas ve deniz4700 İsteği Üzerine Tekrar Koyuyorum Konu
Burada Anlatılmıştır
navifirmden Dosya İndirmeye Gerek Yoktur Tüm İçerik Linkdedir
Şu AN Sadece Hacklenmiş Türkce Dışındaki Diller Silinmiş Ve Açılış Kapanış Değiştirilmiştir Tarayıcıya Google ve Maxicep Eklenmiştir Modifiye İşini Tamamladığım Gibi Bu Başlık Altından (Tabii Yine Sİlmezlerse) Vereceğim
--------------------------------
Bu Dosyalar Saadece Siyah İçin Geçerlidir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rar:maxicep.com-ST_SaraL
Beyaz N97-1 Kullananlar Aşağıdan Rofs Dosyasını İndirerek Aşağıdaki Bahsettiğim Gibi Yapabilirsiniz
nejaterol Arkadaşım COre Dosyasında Virüs Bulmuş Hiç Taramadım Şu An Ama Eyer Orda Virüs Varsa Kendi
Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 İsimli Konusundaki Core Dosyasında da Bu Virüs Mevcuttur. Çünkü O Konudan İndirilen Dosyalar Buraya Koyulmuştur Koyulma Sebebi İse Navifirmde Görünen Bir Sürüm Olmadığı İçin Kişilerin Rahat Bulması Amaçlıdır
nejaterol Nickli Arkadaşın Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 Konusundan Diğer Dosyaları Tamamlayabilirsiniz. Herhangi Bi Sorun Yaşarsanız [email protected] Adresini Ekleyerek Benimle İletişime Geçebilirsiniz Elimden Geldiğince Yardım Ederim AYrıca Modifiye İçerisine Eklenmesini İstediğiniz Yazılımlar vs. Varsa Yine Bu Adresden Bildirin
Teşekkürler Maxicep Üyeleri :]
ST_SaraL

ya be yaptım telefon hiç açılmıyor açma kapama tuşuda çalışmıyor acil yardım lütfen
yasarbas ve deniz4700 İsteği Üzerine Tekrar Koyuyorum Konu
Burada Anlatılmıştır
navifirmden Dosya İndirmeye Gerek Yoktur Tüm İçerik Linkdedir
Şu AN Sadece Hacklenmiş Türkce Dışındaki Diller Silinmiş Ve Açılış Kapanış Değiştirilmiştir Tarayıcıya Google ve Maxicep Eklenmiştir Modifiye İşini Tamamladığım Gibi Bu Başlık Altından (Tabii Yine Sİlmezlerse) Vereceğim
Bu Dosyalar Saadece Siyah İçin Geçerlidir
Beyaz N97-1 Kullananlar Aşağıdan Rofs Dosyasını İndirerek Aşağıdaki Bahsettiğim Gibi Yapabilirsiniz
nejaterol Arkadaşım COre Dosyasında Virüs Bulmuş Hiç Taramadım Şu An Ama Eyer Orda Virüs Varsa Kendi
Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 İsimli Konusundaki Core Dosyasında da Bu Virüs Mevcuttur. Çünkü O Konudan İndirilen Dosyalar Buraya Koyulmuştur Koyulma Sebebi İse Navifirmde Görünen Bir Sürüm Olmadığı İçin Kişilerin Rahat Bulması Amaçlıdır
nejaterol Nickli Arkadaşın Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 Konusundan Diğer Dosyaları Tamamlayabilirsiniz. Herhangi Bi Sorun Yaşarsanız [email protected] Adresini Ekleyerek Benimle İletişime Geçebilirsiniz Elimden Geldiğince Yardım Ederim AYrıca Modifiye İçerisine Eklenmesini İstediğiniz Yazılımlar vs. Varsa Yine Bu Adresden Bildirin
Teşekkürler Maxicep Üyeleri :]
ST_SaraL

operatör logo changer programını bize verebilirmisinArkadaşım galiba işlerinin yoğunluğu sebebi ile yazamıyorsun buradan bize seslenmeni bekliyoruz ben bu hack işine kafayı taktım v esenden yardım bekliyorum kardeş şu işi kısaca nasıl yapacağız ve hangi proğramla olacak indirdiğim dosyayı yukarıda verilen ram 505 bunu nasıl tele atıcam ve modifiye içerisine eklenmesini istediğim operatör logo changer diye bir uygulama var bunu d aekleyebilirsen çok hoş olacak yardımlarını bekliyorum ve şimdiden teşekkürler![]()
operatör logo changer programını bize verebilirmisin
operatör logo changer programını bize verebilirmisin

çok sağolun ellerinize sağlık yükledim sorunsuz çalışıyor ellerinize sağlık
çok sağolun ellerinize sağlık yükledim sorunsuz çalışıyor ellerinize sağlık
kardeş aynen benim yaptığım şekilde anlatacam sana önce bu konudan part 1 ve part 2 indir http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-1-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-336659.html aynı klasör içine at ikisini part 1 üzerinde sağ tıkla buraya çıkart de diğerine dokunmana gerek yok... sonra bu linkten indireceğin rof2 dosyasını Bilgisayarım/C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505 klasörü içine kopyala üzerine yazma onayı ver ve jaf programı ile flash at rompatcher yüklü gelecektir hackli bir şekilde yani...kardeş yazdığına göre sen bu son versiyonu (v21.0.102 ) hack yapmışsın yardımcı olursan çok sevinirim özelden de mesaj atıp nasıl yaptığını anlatırsan ve hangi proğamı kullandın ve bu oeratör logo proğramını nasıl eklimek gerekiyor sağolsun arkadaşımız bu proğramı uplod yapmış veya sitede kısaca anlatırsan oda olur ram 505 dosyasını yüklemek yeterli oluyorum bunu sanırım jaff ile yaptın yardım edersen çok sevineceğim teşekürler![]()
garantiden düşmez yazılımsal bi uygulamadır
--------------- Ekleme ---------------
bir hafta kadar netten uzak kalacağım 1 hafta sonra bana firmware dosyalarını yollarsan sevinirim rm-507 nin
---------------------------------------------