N97 Mini CFW RM-555 v30.0.004 Hack + Modifiye

Sponsorlu Bağlantılar

GreenBeret

GreenBeret

Üye

Usta bilgisayarcıyım demişsin ya..Elinde güzel, ikinci el ve uygun fiyatlı bir ekran kartı varmı acaba.

Bir fiyat aralığı verirse sana internetten alabileceğin uygun bi ekran kartı bulabilirim.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
tasarımda değişiklik yok mu hersey orjinal mi :) ben güzel bi işlevli cfw arıyorum da var mi elinde :) emeğine sağlık

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımda değişiklik yok gerek oldugunuda dusunmuyorum . öncelik performans ve akıcılık.

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
öyle tabi de 3 yıldır aynı şeylerden sıkıldım :)
valla kendin yapabilirsin çok basit işlem. O dosyanın orjinalını yardımcı pro ile unpack ıslemı yap. Yadı arsıvden dosyaları cıkart gereklı modlamayı kendın yap duzenlemeyı felan artık sana kalmıs ve tekrar paketle. Ve yazılımı at. Cok basıt ıslem. Gereklı modlarıda buldun mu dakıkalık ıs. Bence denemelısın. Sıs i acıp turkce yapıp edıtleyıp tekrar sıs yapmak kadar basıt. Hatta kısmen aynı sey.

ahmet12122

Üye
kardes sımdı moıfıyeyle ızleyemedıgımız vıdeolaı ıleyebılır yada flashplayer atıp netten vıdeo ızleyebılır mıyız ???

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Netten vıdeo izleyeblıyorsun zaten en azından ben youtubeden normal tarayıcıdan izleyebılıyordum..

orhunt1

Üye
kardeş çok saçma bir şey oldu.Şİmdi flashladım sonra Nokia Local mode yazdı ve orda kaldı.Bende bataryayı çıkarıp telefonu tekrar açtım telefon açıldı.AMA telefon eeeeeen eski haline dönmüş.Ve eskisinden daha yavaş bir şekilde buldum böyle mi olması gerekiyordu anlayamıyorum ?? :D

kardeş fikrimi değiştirdim sertifika sorunu yaşadığım programı rahatlıkla kurdum.Allah razı olsun

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
:D açıklama da yazıyor zaten ekleme cıkarma yapmadım dıye.

opelim12

Üye
merahaba bendede 5800 xpress music var aldıgım arkadasda hacklemiş galiba versiyonda n97 mini yazıyo v12.10.110 olarak gözüküyo bunu yükleyebilrmiyim acaba üstüne arkadaslar ve icindeki yazılımı komple nasıl yedeklerim bide onu ögrencektim :)

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı yedekleyemessın. O tele uygun yazılımı yuklersen veya ona gore uyarlanmıs bska yazılımları. Bunu ona yuklemenı tavsiye etmem sorun olablr. Bende cok bilgili degılım bu konuda.

hakan_maxicep

hakan_maxicep

Üye
emeğe saygı

gabir

Üye
PeSimiSt_61x arkadaşım sağol güzel paylaşım olmuş ancak NaviFirm debenim telefonumun kodu çıkmıyor. n97 mini v30.0.004 code 0585722

navifirm farklı sürümlerde denedim bi türlü 0585722 code çokmıyor farklı bi code uygulasam sıkıntı olurmu.Mümkünse navifirm den kontrol edermisin benim code yi.Teşekkürler....

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
    Konu Sahibi
Bende baktım malesef senın tele uygun yeni sürüm için yazılım dosyaları yok sanırım.

BAşka yüklersen sorun olurmu onuda bilmem.

erdal006

Üye
teşekkürler çok güzel olmuş

joker.lg

joker.lg

Üye
N97 Mini CFW RM-555 v30.0.004 Hack + Modifiye

Yazılımda herhangi bir ekleme çıkarma yapmadım. Sistem installserver ile hacklenmiştir.
Sertifikasız uygulamalar sorunsuz yuklenir.. Başlangıç uygulamalırı kapatılmıştır.
Önbellek, hafıza kartına taşınmış ve artırılmıştır. Ekran dönme hızı artırılmıştır.
Formattan sonraki sms iptal edilmiştir. Başlangıç ram ort 59 60 mb. Ayrıca dili orj türkçedir.
Bir kaç ufak ayarlama mod u daha yapılmıştır. Sonuç olarak hızlı ve sorunsuz bir telefon.

Tavsiye ederim Ben bunu kendim için yapmıştım sizinlede paylaşmak istedim.
Kendim kullanıyorum herhangi bir problem yok.
Navifirm ile rofs.v34 hariç diğer dosyalarını indirin ve bunu içine atın ve telefonu jaf ile flaslayın.

Link:
Alternatif: [/URL]

Jaf Programı İle Telefonlara Yazılım Yükleme Videolu Anlatım

Yapmanız Gerekenler.

1-) Önce PC suıt Programını Kurunki telınızı pc ye bağladıgınız zaman cıhazınızı tanısın.

2-) Verdiğim Linteki Rar Dosyasını indirin. Videolu anlatım ve tüm araç gereçler aşamalı bir şekilde klasör haline sırasıyla İçinde Mevcut. Videoları izlemek için swf player yada direk html dosyalarına tıklayıp izleyin..

3-) Yeni Yazılımınız Hayırlı Olsun

İndir:

KONU TAMAMEN BANA (PESİMİST_61X) AİTTİR ALINTI DEĞİLDİR.

çok saol tel ingilizceydi türkçe oldu ve problem yok

spack

Üye
arkadaslar bende yurt disindan gelmis n97 mini var v30.0.004 yuklu ve ingilizce bunlari yapsam sorun olurmu ve tel turkce olurmu lutfen yardim

tunakancoskun

Üye
acil yardımına ihtiyacım var kardeşim dedin aynı işlemleri birebir olarak yaptım ama telefonuma gri ekran geldi gitti şuan siyahla mavi arası bir renk var ve telefon açılmıyor. nedendir acaba? telefon markası N97 Mini

Takipçi Satın Al

Üst Alt