N97 RM-505 v21.0.102 hack (istek Üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Bu numaraya SMS Gönderiyor

TURKCELL 05338124918

Bu noya gönderene kadar dener ve mutlaka gönderir
ilkinde olmaz ise ikincisinde gönderir
bilgi için teşekkürler ama bahsettiğim numara bu numara değil

nejaterol

nejaterol

Üye
Niye parayona yaratıyorsun buraya noyu yaz bizde görelim
Ben ararım o noyu kimmiş bakalım sen yaz buraya sanki devlet sırrıymış gibi
niye gizemli kalıyorsun.

ceycey1970

Üye
ya be yaptım telefon hiç açılmıyor açma kapama tuşuda çalışmıyor acil yardım lütfen

servetu

Üye
sayokantürk

sayokantürk

Üye
yasarbas ve deniz4700 İsteği Üzerine Tekrar Koyuyorum Konu

Burada Anlatılmıştır

navifirmden Dosya İndirmeye Gerek Yoktur Tüm İçerik Linkdedir

Şu AN Sadece Hacklenmiş Türkce Dışındaki Diller Silinmiş Ve Açılış Kapanış Değiştirilmiştir Tarayıcıya Google ve Maxicep Eklenmiştir Modifiye İşini Tamamladığım Gibi Bu Başlık Altından (Tabii Yine Sİlmezlerse) Vereceğim
--------------------------------
Bu Dosyalar Saadece Siyah İçin Geçerlidir

Rar:maxicep.com-ST_SaraL
Beyaz N97-1 Kullananlar Aşağıdan Rofs Dosyasını İndirerek Aşağıdaki Bahsettiğim Gibi Yapabilirsiniz

nejaterol Arkadaşım COre Dosyasında Virüs Bulmuş Hiç Taramadım Şu An Ama Eyer Orda Virüs Varsa Kendi
Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 İsimli Konusundaki Core Dosyasında da Bu Virüs Mevcuttur. Çünkü O Konudan İndirilen Dosyalar Buraya Koyulmuştur Koyulma Sebebi İse Navifirmde Görünen Bir Sürüm Olmadığı İçin Kişilerin Rahat Bulması Amaçlıdır

nejaterol Nickli Arkadaşın Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 Konusundan Diğer Dosyaları Tamamlayabilirsiniz. Herhangi Bi Sorun Yaşarsanız [email protected] Adresini Ekleyerek Benimle İletişime Geçebilirsiniz Elimden Geldiğince Yardım Ederim AYrıca Modifiye İçerisine Eklenmesini İstediğiniz Yazılımlar vs. Varsa Yine Bu Adresden Bildirin

Teşekkürler Maxicep Üyeleri :]

ST_SaraL

Arkadaşım anlatımın güzel ama bir şey öğrenmekistiyorum verdiğin ram 500 klasöründe virüs yok bu konu net boşverelim şimdi bunları verdiğin tüm dosyaları tel yüklediğimiz zaman hack olmuş olacakmı konu çok dağılmış herkes bi yerden birşeyler yazmış kafam karıştı ki hack yapan dahi olmuş ve eğer hack olacaksa hangi proğramı kullanacağız benim derdim HACK yapmak kısaca bir açıklama yazarsan sevinirim ben zaten v21.0.102 telefona yükledim sorun yok emekelrin ve uğraşın için teşekkürler :evet:

yasarbas

yasarbas

Üye
ben bu konuda bir sorun görmüyorum..

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Lazrail kardeş emeğin için çok teşekkürler bende versiyon yüklü ama hackli değil hacklendiğinde telefon hafızası ve ram kaç mb olacak birde hard format attığımızda hack gidecekmi

acd_80

Üye
hocam öncelikle emeğine sağlık. acaba bunları phoenix ile yapmamız mümkünmü ?. yada şöyle diyeyim sen bunu phoenix ile yapıp burda yayınlasan hayrına :))). bende burdan duble teşekkür etsem sana. bide modifiyelisini burdan yayınlasan yemede yanında yat. çokmu şey istedim hocam senden :))). tşkler.

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaş birtkaç günlüğüne istanbula gelmiş bir takım işleri var msn de görüştük geri döndüğü gün modifiyeli ve hackli sürüm bize sunacaktır kesinlikle öyle konuştuk güveniyorum bu konuda kendisine :)

yasarbas

yasarbas

Üye
arkadaşlar navifirm ile bu versiyonun orjinali görünmüyor en son 21.0.045 görünüyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
evet daha yayınlanmadı navifirmde nedendir bilmiyorum :)

sadik81

sadik81

Üye
ya be yaptım telefon hiç açılmıyor açma kapama tuşuda çalışmıyor acil yardım lütfen

ARKADAŞIM HALLETTİN Mİ AÇILDIMI TELEFONUN AÇILMADIYSA MSN Mİ EKLE SANA YARDIMCI OLAYIM
[email protected]

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kesinlikle öneriyorum harika yapmış arkadaş ellerine sağlık çalışmalarını takdir ediyoruz allah senden razı olsun hemde msn den yardımcı oldu ancak bu kadar olur eyvallah ellerin dert görmesin

sayokantürk

sayokantürk

Üye
yasarbas ve deniz4700 İsteği Üzerine Tekrar Koyuyorum Konu

Burada Anlatılmıştır

navifirmden Dosya İndirmeye Gerek Yoktur Tüm İçerik Linkdedir

Şu AN Sadece Hacklenmiş Türkce Dışındaki Diller Silinmiş Ve Açılış Kapanış Değiştirilmiştir Tarayıcıya Google ve Maxicep Eklenmiştir Modifiye İşini Tamamladığım Gibi Bu Başlık Altından (Tabii Yine Sİlmezlerse) Vereceğim
Bu Dosyalar Saadece Siyah İçin Geçerlidir

Beyaz N97-1 Kullananlar Aşağıdan Rofs Dosyasını İndirerek Aşağıdaki Bahsettiğim Gibi Yapabilirsiniz

nejaterol Arkadaşım COre Dosyasında Virüs Bulmuş Hiç Taramadım Şu An Ama Eyer Orda Virüs Varsa Kendi
Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 İsimli Konusundaki Core Dosyasında da Bu Virüs Mevcuttur. Çünkü O Konudan İndirilen Dosyalar Buraya Koyulmuştur Koyulma Sebebi İse Navifirmde Görünen Bir Sürüm Olmadığı İçin Kişilerin Rahat Bulması Amaçlıdır

nejaterol Nickli Arkadaşın Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 Konusundan Diğer Dosyaları Tamamlayabilirsiniz. Herhangi Bi Sorun Yaşarsanız [email protected] Adresini Ekleyerek Benimle İletişime Geçebilirsiniz Elimden Geldiğince Yardım Ederim AYrıca Modifiye İçerisine Eklenmesini İstediğiniz Yazılımlar vs. Varsa Yine Bu Adresden Bildirin

Teşekkürler Maxicep Üyeleri :]

ST_SaraL

Arkadaşım galiba işlerinin yoğunluğu sebebi ile yazamıyorsun buradan bize seslenmeni bekliyoruz ben bu hack işine kafayı taktım v esenden yardım bekliyorum kardeş şu işi kısaca nasıl yapacağız ve hangi proğramla olacak indirdiğim dosyayı yukarıda verilen ram 505 bunu nasıl tele atıcam ve modifiye içerisine eklenmesini istediğim operatör logo changer diye bir uygulama var bunu d aekleyebilirsen çok hoş olacak yardımlarını bekliyorum ve şimdiden teşekkürler :bye2:

Ferzan

Ferzan

Üye
Arkadaşım galiba işlerinin yoğunluğu sebebi ile yazamıyorsun buradan bize seslenmeni bekliyoruz ben bu hack işine kafayı taktım v esenden yardım bekliyorum kardeş şu işi kısaca nasıl yapacağız ve hangi proğramla olacak indirdiğim dosyayı yukarıda verilen ram 505 bunu nasıl tele atıcam ve modifiye içerisine eklenmesini istediğim operatör logo changer diye bir uygulama var bunu d aekleyebilirsen çok hoş olacak yardımlarını bekliyorum ve şimdiden teşekkürler :bye2:
operatör logo changer programını bize verebilirmisin

sayokantürk

sayokantürk

Üye
operatör logo changer programını bize verebilirmisin

kardeş yazdığına göre sen bu son versiyonu (v21.0.102 ) hack yapmışsın yardımcı olursan çok sevinirim özelden de mesaj atıp nasıl yaptığını anlatırsan ve hangi proğamı kullandın ve bu oeratör logo proğramını nasıl eklimek gerekiyor sağolsun arkadaşımız bu proğramı uplod yapmış veya sitede kısaca anlatırsan oda olur ram 505 dosyasını yüklemek yeterli oluyorum bunu sanırım jaff ile yaptın yardım edersen çok sevineceğim teşekürler :evet:

Ferzan

Ferzan

Üye
kardeş yazdığına göre sen bu son versiyonu (v21.0.102 ) hack yapmışsın yardımcı olursan çok sevinirim özelden de mesaj atıp nasıl yaptığını anlatırsan ve hangi proğamı kullandın ve bu oeratör logo proğramını nasıl eklimek gerekiyor sağolsun arkadaşımız bu proğramı uplod yapmış veya sitede kısaca anlatırsan oda olur ram 505 dosyasını yüklemek yeterli oluyorum bunu sanırım jaff ile yaptın yardım edersen çok sevineceğim teşekürler :evet:
kardeş aynen benim yaptığım şekilde anlatacam sana önce bu konudan part 1 ve part 2 indir http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-1-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-336659.html aynı klasör içine at ikisini part 1 üzerinde sağ tıkla buraya çıkart de diğerine dokunmana gerek yok... sonra bu linkten indireceğin rof2 dosyasını Bilgisayarım/C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505 klasörü içine kopyala üzerine yazma onayı ver ve jaf programı ile flash at rompatcher yüklü gelecektir hackli bir şekilde yani...

işte rofs2 dosyası

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
garantiden düşmez yazılımsal bi uygulamadır

--------------- Ekleme ---------------

bir hafta kadar netten uzak kalacağım 1 hafta sonra bana firmware dosyalarını yollarsan sevinirim rm-507 nin
---------------------------------------------

slm bir hafta oldu galiba ?:naughty:
dosyayi nereden gondereyim ? siteye yuklenmiyor galiba

Üst Alt