N97 RM-505 v21.0.102 hack (istek Üzerine)

Sponsorlu Bağlantılar

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
N97 RM-505 v21.0.102 hack (istek Üzerine)
yasarbas ve deniz4700 İsteği Üzerine Tekrar Koyuyorum Konu

Burada Anlatılmıştır

navifirmden Dosya İndirmeye Gerek Yoktur Tüm İçerik Linkdedir

Şu AN Sadece Hacklenmiş Türkce Dışındaki Diller Silinmiş Ve Açılış Kapanış Değiştirilmiştir Tarayıcıya Google ve Maxicep Eklenmiştir Modifiye İşini Tamamladığım Gibi Bu Başlık Altından (Tabii Yine Sİlmezlerse) Vereceğim
--------------------------------
Bu Dosyalar Saadece Siyah İçin Geçerlidir

Rar:maxicep.com-ST_SaraL
--------------------------------
Beyaz N97-1 Kullananlar Aşağıdan Rofs Dosyasını İndirerek Aşağıdaki Bahsettiğim Gibi Yapabilirsiniz

nejaterol Arkadaşım COre Dosyasında Virüs Bulmuş Hiç Taramadım Şu An Ama Eyer Orda Virüs Varsa Kendi
Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 İsimli Konusundaki Core Dosyasında da Bu Virüs Mevcuttur. Çünkü O Konudan İndirilen Dosyalar Buraya Koyulmuştur Koyulma Sebebi İse Navifirmde Görünen Bir Sürüm Olmadığı İçin Kişilerin Rahat Bulması Amaçlıdır

Rar:maxicep.com-ST_SaraL
nejaterol Nickli Arkadaşın Nokia N97-1 32GB Yeni versiyon v21.0.102 Konusundan Diğer Dosyaları Tamamlayabilirsiniz. Herhangi Bi Sorun Yaşarsanız [email protected] Adresini Ekleyerek Benimle İletişime Geçebilirsiniz Elimden Geldiğince Yardım Ederim AYrıca Modifiye İçerisine Eklenmesini İstediğiniz Yazılımlar vs. Varsa Yine Bu Adresden Bildirin

Teşekkürler Maxicep Üyeleri :]

ST_SaraL

• Beğen
Tepkiler: yyoruge, " Tehlike ", shahruh ve 3 diğerleri

Ferzan

Ferzan

Üye
ellerine sağlık çok sağol değerli arkadaşım

--------------- Ekleme ---------------

indiriyorum şimdi akşam iş gelişinde deneyeceğim :)

nejaterol

nejaterol

Üye
RM-505_21.0.102_prd.core.C00
Bu dosyada virüs var bunları nerden kopyala yapıştır yaparak buraya Taşıdın

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
RM-505_21.0.102_prd.core.C00
Bu dosyada virüs var bunları nerden kopyala yapıştır yaparak buraya Taşıdın

Bunu Bakacam Sitede Verilen Yazılım İçerisindeki Bi Dosya Üzerinde Oynanılmamış O Dosyanın Yaane Akşam Eve Gittiğimde Ne Olduğuna Bakacam

ayrıca product kodu hataları yaşanmasın diye tamamı oraya konulmuştur isteyen orjinal yazılımın uygun kodlu core dosyasını alabilir orjinsalinde o dosya mevcuttur

Ferzan

Ferzan

Üye
şimdi yüklemeyeyimmi yani ???

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
LaZzraiL kardes bu dosyanin rm-507 versiyonuna uygununu yaparmisin ?
eger mumkunse kinetik kaydirma ekle icine ve turkce ingilizce haric diger dilleri temizle.
eger lazimsa core ve diger dosyalari verebilirim. yada navifirm ?

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
LaZzraiL kardes bu dosyanin rm-507 versiyonuna uygununu yaparmisin ?
eger mumkunse kinetik kaydirma ekle icine ve turkce ingilizce haric diger dilleri temizle.
eger lazimsa core ve diger dosyalari verebilirim. yada navifirm ?

tamam zaman bulunca onada el atacam

yasarbas

yasarbas

Üye
teşekkürler lazzrail kardeşim bizim isteğimiz üzerine uğraşmışsın sağol gerçekten birde virüssüz dosyaları tekrar upload et arkadaşlar rahatsız olmasın. benim ricam beyaz versiyonunuda eklemen çünkü benim tel beyaz şimdiden teşekkürler kardeşim..

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler lazzrail kardeşim bizim isteğimiz üzerine uğraşmışsın sağol gerçekten birde virüssüz dosyaları tekrar upload et arkadaşlar rahatsız olmasın. benim ricam beyaz versiyonunuda eklemen çünkü benim tel beyaz şimdiden teşekkürler kardeşim..
saadece rofu upload edecem şimdi diğer dosyaları buradaki konudan arkadaşlar bulabilir

Ferzan

Ferzan

Üye
ben bu indirdiklerimden sadece rofs2 dosyasını aldım yükledim hackli bir şekilde hiçbir sorun olmadan çalışıyor ellerine sağlık kardeşim

rofs2 dosyasını diğer firmware dosyalarımın içine attım yani tek başına rofs yüklenmez zaten ::=)

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
ben bu indirdiklerimden sadece rofs2 dosyasını aldım yükledim hackli bir şekilde hiçbir sorun olmadan çalışıyor ellerine sağlık kardeşim

rofs2 dosyasını diğer firmware dosyalarımın içine attım yani tek başına rofs yüklenmez zaten ::=)

işini gördüyse ne mutlu bana güle güle kullan :]

gerillaxil

Üye
arkadaşlar bu hack işini yapınca telefon garantiden düşüyor mu??
cok riskli birseye benziyyor bu kadar pahalı bir telefonu riske atmak istemem yardımcı olursanız sevinirim..

yasarbas

yasarbas

Üye
eywallah kardeşim.

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu hack işini yapınca telefon garantiden düşüyor mu??
cok riskli birseye benziyyor bu kadar pahalı bir telefonu riske atmak istemem yardımcı olursanız sevinirim..
garantiden düşmez yazılımsal bi uygulamadır

eywallah bekliyoruz

ayrica icindeki gereksiz programlari kaldirirsan super olur.(joiku spot yada ovi contacts vs....)
bir hafta kadar netten uzak kalacağım 1 hafta sonra bana firmware dosyalarını yollarsan sevinirim rm-507 nin
---------------------------------------------
kendimde bu sürümü kullanıyorum ve bu sürümün resmi bi sürüm olduğunu sanmıyorum çünkü +90533xxxxxx bi numaraya şifrelenmiş yazıları mesajla yollamaya çalışırken yakaladım bi kez şu an onu gözlüyorum tekrarlayacakmı sürekli yeni firmware atıyorum ilk açılışta yapıyor sanırım eskiye dönüş yolunu bulduğumda burada yayınlayacam

rapege

rapege

Üye
süpersin sağol

ademerock

Üye
yavvv bu nee yaaa hackli ne bu ne işe yarıyo kafam karışıo iyice vercem telefoncuya 30 lira yapsın allak bullak oldum

LaZzraiL

LaZzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97-1 v21.0.102 bu resmi bir sürümdür ama senin verdiklerin değil
bu işlerde biraz konu dışısın anlaşılan
her hard format veya soft formattan sonra nokia ya daima mesaj gider
bu gizli yasa dışı birşey değil ki sen yakaladım diyorsun.
Resmi sürüm burda yüklemek isteyenler olursa
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-1-32gb-yeni-versiyon-v21-0-102-a-336659.html

onu biliyorum zaaten arkadaşım slkmı görüyosun insanları bahsettiğim farklı bi numara şu an ikinci kez aynı olay gerçekleşmeye çalıştı

yavvv bu nee yaaa hackli ne bu ne işe yarıyo kafam karışıo iyice vercem telefoncuya 30 lira yapsın allak bullak oldum
normalde telefona yazılımların çoğunu yükleyebilmen için sertifika alman gerekir sistemin hackli olduğunda sertifikasız dosyaları sorunsuz telefonuna yükleyebilirsin

nejaterol

nejaterol

Üye
Bu numaraya SMS Gönderiyor

TURKCELL 05338124918

Bu noya gönderene kadar dener ve mutlaka gönderir
ilkinde olmaz ise ikincisinde gönderir

Takipçi Satın Al

Üst Alt