mustafa
Üye
dualarımız senin ve senin gibi hakkını aramayı bilen bilinçli tüketicilerle![]()
çok teşekkür ediyorum bu hafta içerisinde belli olacak artık yenisini de verseler kabulüm bıktım çünkü kaç aydır kullanamıyorum telefonu.
arkadaslar benım 5800 xm sebeke kaybı oluyordu daha 4. gun aldıgım yere (gold bilgisayar) goturdum degısım istedım kabul etmedıler servıse yolladılar telefona v40 yazılımı atılmıs olarak gerı geldı sorun yok gıbı duruyordu 6 gun sonra aynı arıza ve kendı kendıne acılıp kapanmalar oldu tekrar gerı goturup degısım istedım kabul etmedeler servıse yolladılar ben servıs degıl degısım ıstıyorum dedım bana verilen cevap cok ilginç '' HAKKINI HAKEM HEYETIMDE ARA HEYETIN VERECEGI KARARA SAYGILIYIZ '' dusunebılıyor musunuz gold bılgısayar bunu yapabılıyor tel servısten gelsın hakem heyetıne gıdecegım ve olanları burada yazacagım
bir haftayı geçmeden geri iade edebilirdin. hakem heyetine başvur ve dilekçende para iadesi istediğini söyle. hadi kolay gelsin

siz siz olun tüketici haklarına verdiğiniz dilekçede yenisiyle değiştirilsin ya da para iadesi olsun yazmayın. direk para iadesi isteyin. ben o noktada yanıldığımdan dolayı hakem heyeti sonucunda yenisiyle değiştirilmesine diye karar çıktı.
gene nokia ama kesinlikle dokunmatik deil