mstfckmk; şikayet dilekçende ne yazdın?
Bende 5800 Kullanıcısıyım 20/03/2010 tarihinde telefonumu kasa açıklığı ve sarj problemınden kvk ya verdim ve telefonum salı günü yüksek seviye kartala gönderılmşti. Perşembe günü baktıgımda telefonumn değişen parçalarını gördüm ve gönderim kararı verıldıgı yazıyordu. Cuma baktıgımda bölgeye gönderildi yazıyordu. Bugun bi 30 dakika önce mesaj geldi teslimat için. Yarın gidip alıcağım umarım sorunum düzelmiştir. Yoksa bende tüketici hakları mahkemesine baş vurucagım. Kvk müşteri hizmetlernı aradım dedm telefonum olmamışsa ne olucak dedım bana sunu sölediler: Beyfendi telefonunuz işlem görmüş ve parçalar değiştirilmiştir. Zaten yapılmamış olursa kalite kontrol onayından gecmez servise geri gönderilir dedi. Bende dedmki peki cevremdekiler böle demiyo onlarnkı neden böle oluyor dedım. Onlar genellikle kullanıcı hatası oldugundan dedı. Peki dedim ya benımkıde kullanıcı hatasıysa dedım kadın dedkı kullanıcı hatası olamaz cünkü kasa acıklıgı nokia nın 5800 ların hepsınde war hemen hemen.
kasa açıklığı olduğunu ve telefonun kendi kendine kapandığını. klasik sorunları yazdım işte. şu an icra davası açtık bekliyoruz sonucu.
keşke göndermeseydin. bana da gönderin yapalım dediler bende yeni aldığım telefonu neden servise gönderiyim dedim. siz bilirsiniz dediler. ayrıca beni madur ettikleri için nokia ya ayrıca tazminat davası açacağım.
bikaç haftaya alıyorum 5800 bi problem oldu mu sayende anında tuketici haklarına koşucam süper olmuş dostum
Arkadaşım. Uygun olur mu bilmiyorum ama. Sana ulaşabileceğim bi adres verirmisin (msn vb.) Daha ayrıntı almak istiyorum?

Yani mahkemeye başvuruncada mı 1 hafta hakkım var![]()

, 5 ay sonra ekran probleminden garantiye gönderdim tam 31 iş günü sonra elime geldi makina; fakat o saatten sonra makinadan sıkıldım, soğudum ve tüketici haklarına basvurdum sıkıntılı bir dönemdi tam 5 ay bekledim we sonuc acıklandı cihazın alınıp fatura bedeli olan 870 TL'nin tüketiciye verilmesine... nasıl mutluyum anlatamm cihazı genpaya bugun teslim ettim artık paranın yatmasını bekliycem.. o parayla 2 tane 5800 alırım ama yaparmıyım asla..
diycem o ki peşini kesinlikle bırakmayın sonucunu geçte olsa alıosunuz(benm için gayet ii oldu geç olması 
En kıSa ZamanDa Bende teLefonu qeRi veRmeyi düSünüyoRum.
Bu TeLeFon mükemmeL ama ameLe TeLeFonu qiBi heRkeSde vaR onun yeRine Samsung Star aLmayı duSunuyoRm.
kaSa acıkLıqı ve aRka kapakdaki qıCıRdama oLayı Bnde de waR :S
En KıSa Zamanda TükeTiCi HakLaRına baSvurup qeRekenin yapıLmaSını iSteyeCem

dostum mutlu son derken paranı alacağın kesin mi yoksa sıfırıyla değişim ihtimali de varmı yani sonuç açıklandı mı ben de 2 aydır senden senin sonucu bekliyorummutlu sona az kaldı arkadaşlar. paramı alıp iphone alacağım. daha da nokia almam bitti benim için. 5800 da hatalar halen var. arkadaşım sıfır 5800 aldı ve ekranda dalgalanmalar var 1 günlük cihazda bu sorun var. uyanın artık nokia demek telefon demek mantığından uzaklaşın.

dostum mutlu son derken paranı alacağın kesin mi yoksa sıfırıyla değişim ihtimali de varmı yani sonuç açıklandı mı ben de 2 aydır senden senin sonucu bekliyorum![]()
tüketici hakları kararındaki 20 günlük süre boyunca bi şey yapmadı karşı taraf bu nedenle icra davası açtık. avukat 20 gün daha beklemem gerektiğini söyledi. şu an karşı tarafın avukatı anlaşmaya çalışıyor yenisini verelim diyor ama ben kabul etmiyorum. paramı aldığımda yeni bir konu açacağım paramı aldım diye
dua edin

dualarımız senin ve senin gibi hakkını aramayı bilen bilinçli tüketicilerletüketici hakları kararındaki 20 günlük süre boyunca bi şey yapmadı karşı taraf bu nedenle icra davası açtık. avukat 20 gün daha beklemem gerektiğini söyledi. şu an karşı tarafın avukatı anlaşmaya çalışıyor yenisini verelim diyor ama ben kabul etmiyorum. paramı aldığımda yeni bir konu açacağım paramı aldım diye
dua edin
![]()
![]()