Arkadaşlar kusuruma bakmayın, gerek işler gerekse 5800'ımı geri vermem sebebi ile (Pil sorunu çıkardı ve pek ısınamadım, ben de omnia'ma geri döndüm) foruma giremedim. Bazı soruların yanıtını geç verdiğim için afedersiniz.
Sırasıyla cevap vereyim :
Re :
tribal38
Bak güzel kardeşim kimse birşeye mecbur değil burda.Ben yardım olsun diye kalktım kaç saatimi harcayarak bu yazıyı hazırladım senin "bisey yapiyosunuz nie yardimci olmuyosnuz" tribini çekemem. Öncelikle doğru düzgün soru sormasını öğren ve saygılı davran.
Re
SERSEM35 ,
berkay95 ,
Öncelikle 5800'larınızın versiyonunun güncel olup olmadığını öğrenin ve değilse güncelleyin, sonrasında linkini verdiğim siteden yada benzerlerinden imei numaranızla bi sertifika alın (bu anahtar nokta yoksa Helloox u telefona kuramazsınız.) ve hellooxu anlattığım şekilde kurun. Kurduktan sonra da
installserver_FP2 ve Open4All_RP+ uygulamalarını aktive edin.
Anlattıklarıma uygun yaptıysanız çalışması gerekli.Ben hem kendi telefonum hemde iki arkadaşımın telefonu üzerinde sorunsuzca yaptım aynı şeyleri ve yaklaşık 2 aydır sorunsuzca kullanıyorlar.
5800 konusunda daha fazla yardımcı olmayı isterdim ama dediğim gibi omnia ya geri dönüş yaptım.
Ayrıca sorulara cevap verip konuyu boş bırakmayan kemalcakir19 kardeşe de teşekkürler.
Sağlıcakla kalın...
Ek olarak yabancı sitelere imei verip vermeme konusuna gelince kişisel tercihe bağlıdır.Sonuçta telefonun faturası elinizde olduğu sürece probleminiz olacağını düşünmüyorum ama gene de tercih meselesi...
Sevgi&Saygı