5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Deflamat

Deflamat

Üye
arkadaşlar bu siteye 5800 aldıkdan sonra üye oldum almaz olaydım orjinal 8 gb hafıza kartıyla birlikde aldım ikinci gün kendi kendine kapandı nokia ana bayiye götürdüm kartda virüs var dediler o yüzden dediler kartı takmadım bayramın 3 günü yine kapandı,acıldı şimdi tamirde yine format atacaklar en son mahkemeye kadar gider bilmiyorum internete girmedim bulututu acmadım müzik alış verişi yapmadım ben memnun degilim almayın derim
Foruma girer girmez mesajınız bu mu oldu?

Nokia hafıza kartına virüs atıp size mi teslim etti ?

Diyorsunuz müzik atmadım bluetoothu kullanmadım internete girmedim ve virüs kaptım bu nasıl bir iştir gökten zembille mi virüs geldi ? Siz telefonu karalayacağınıza kısaca desenize ben acemi kullanıcıyım ve virüsü yedirdim telefona ...

bu-rak

Üye
ilk başlarda soğumuştum ekran çizgi çizgi oluyodu servise yolladım ekran deiştirildi ve şimdi çok memnunum normalde herşeyimi pc üzerinden yaparım eğer yanımda bir pc yoksa çoğu işimi görüyo saolsun emektarım ben tavsiye ederim arkadaşlar alın ama alır almazda buraya girip yok şöle yok böle demeyin önce teli anlamaya çalışın problemler her cihazda olabilir halledilemicek problemleri yok bu telin en fazla size sıfırını verirler mesele kapanır..

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 alacak arkadaşlar öncelikle telefonun sağ üst köşesine baksınlar çoğunda ön kapak tam oturmuyor oturmuyosa almasınlar, oturuyor ise ikinci aşamada alırken telefonu tuş kilidine alıp tekrar çıkarsınlar ekranda çizgilenme oluyor mu die baksınlar, telefondan müzik dinleyip hoparlörlerde bir sorun olup olmadığına baksınlar ve bilimum kontrollerini yapsınlar ama ben dikkatsiz davrandım ön kapağı tam oturmamış sağ üst köşesi aralık bir 5800 aldım bundan sonra alacak olanlar bari dikkat etsinler buna

avange

Üye
telfn hrka

kaana1

Üye
Kardeş GPS,müzik ve konuşma kalitesi süper bendim yaşadığım tek sorun telefon cebimdeyse dokunmatik ekrandan dolayı kendi açılıyor özelin kalmıyor DİKKAT ET derim başkada bişey demem..

kaptan039

Üye
kardes walla on numara telefon ben 565 tl ye 2 tane aldım

Bkarasu90

Üye
slm kardeşim ben bişi soracaktım telefon hakkında 5800

Pelik@n

Pelik@n

Üye
donma yok sadece kullanım hatasından kaynaklanan olaylar bunlar
her uygulamada "seçenekler" bölümünde "açık uygulamaları göster" diyor bu uygulamaları tek tek kapatırsan bence donma olmayacaktır.

lokmangirit

Üye
telefonu alalı 2 aya yakın oldu güncelemesini yapmadan önce mesaj yazarken takılmalar oluyordu güncelledim artık hiç bir sorun yaşamıyorum. sadece şarjı biraz az gidiyor gibime geldi ama çok fazla msjlaşıyorum ondandır galiba. alacak olanlar hiç düşünmeden alsınlar.

spawnozkan

spawnozkan

Üye
ben alaı 1 ay oldu ilk hafata dediğiniz kilitlenme ve yavaşlamaya beden tanık oldun formları gezip yorumları okuduktan sonra tüm güncellemelerini yaptın 14 günlük harita sürüş denemesinide aktivite ettim herşeyi cok iyi bircok teme yükledim sürekli wlan ve gps kullanıyorum ve hiçbir sıkıntıya rastlamadım bende cok iyi bir tel.

kartalice_21

Üye
arkadş lar bende alalı 1 ay oldu ama daha memnun deilim
cünkü aldım alalı sadece pc yükledim
1 oyun bile atmadım
cünkü hiç bir pragram bulamadım bana yardımcı olursanız
memnun olurum

sergen6565

sergen6565

Üye
abicim bu telefon çok güzel bi telefon bence hiç düşünmeden al

rafi1994

rafi1994

Üye
kessimlikle öneririm kardeş

etherkes

etherkes

Üye
dokunmatik ekranı biraz yavaş ama düzeltiliyor ses yiksekliği kendi kulaklığı ile dinlersen düşük ama prof. kulaklık alırsan çok iyi ben çok memnunum tek sevmediğim yanı bazen telefon çalınca kılıfından çıkartırken ekrana dokunuyorum ve işlem yapıyor o kadarda olsun artık
kılıfdan çıkarınca işlem yapması için tuş kilidinin açık olması lazım...bilmiyosan milletin 5800 hakkındaki görüşlerini değiştirme...dokunmatik ekranı da yavaş falan değil son güncellemeyle(31.0.101) ile önceki sürümlerden en az 2 3 kat daha hızlı...bence hiç düşünme al kardeşim...hem de ucuz(520TL)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kılıfdan çıkarınca işlem yapması için tuş kilidinin açık olması lazım...bilmiyosan milletin 5800 hakkındaki görüşlerini değiştirme...dokunmatik ekranı da yavaş falan değil son güncellemeyle(31.0.101) ile önceki sürümlerden en az 2 3 kat daha hızlı...bence hiç düşünme al kardeşim...hem de ucuz(520TL)
:oke::oke: süpersin..

ahmettasci

Üye
kardeş ben de var dokunmatik tlf ların ben ce en iyisi alacaksan tavsiye ederim hiç kacırma

sahintokuc

sahintokuc

Üye
S.a. Alalı 2 hafta oldu hiçbir eksiğini görmedim gayet memnunum 495 tl verdim 10 taksit tavsiye ederim bufiyat nokıa ve hemde yok yok başka sözede gerek yok......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ozguraydemir

ozguraydemir

Üye
kesinlikle alınması gereken bir telefon, canavar gibi, yok yok

muemcan

Üye
arkadaşlar ben de alcam bu telefondan hatta yarın elimde olacak ama proğram işinden pek anlamıyorum bu versiyon yükseltme işi nasıl olacak vs. gerekli yüklemeleri nasıl yapacam bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt