5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

ldkjsj

Üye
ya nadır bey sizi anlamadım ben burada kaç seferdir donmayla alakalı şikayetler var ve siz kullanıcı hatası diyosunuz. biz sizden çözüm bekliyoruz...
evet bi kısımda çok program açık ve dolayısıyla kitlenmiş dediniz ve kullanmayı bilmediğimizi sölediniz
ben bu telefonun özelliklerinden yararlanamayacaksam neden alıyım ki?
şuanki sorunum şudur...
telefon dondu ve pilini çıkartıp yeniden taktım ve açtım.nokia yazısından sonra pin kodu sorması gerekirken hala nokia yazısında dondu.
bu arada almak isteyen arkadaşlar biraz daha para birikmesini bekleyip iphone 3gs alsınlar

--------------- Ekleme ---------------

ya nadır bey sizi anlamadım ben burada kaç seferdir donmayla alakalı şikayetler var ve siz kullanıcı hatası diyosunuz. biz sizden çözüm bekliyoruz...
evet bi kısımda çok program açık ve dolayısıyla kitlenmiş dediniz ve kullanmayı bilmediğimizi sölediniz
şuanki sorunum şudur...
telefon dondu ve pilini çıkartıp yeniden taktım ve açtım.nokia yazısından sonra pin kodu sorması gerekirken hala nokia yazısında dondu.
bu arada almak isteyen arkadaşlar biraz daha para birikmesini bekleyip iphone 3gs alsınlar

meshwele77

Üye
donma sorunu ile ilgi kendi bulduğumu yazayım.donma sorunu var diye servise gönderdim bu arada sürüm v 31 servisten geldi sürüm v40 3 gün sorun yok sonra program yükledim donma oldu.programı kaldırdım donma sorunu gen yok.donma sorunu derken şunu kastediyorum arama yaparken yada arama geldiğinde kapatmak istediğimde kapanmıyor ekran 10-15 saniye donuyordu.kendi tahminimi söylüyorum eğer donma yada böyle bir sorun yaşıyorsanız yüklediğiniz programları kaldırın.öyle deneyin..şuan hiç takılma yok v40 kullanıyorum..v31 kullanırkende 15 gün sorun yoktu taki programı kuranakadar..

tafran

Üye
cihaz cok güzel kardeşim kesinlıkle tavsıye ederim 1o numanra tlf alırsan hayırlı olsun

tayfun^^

Üye
ben alalı 7 ay oldu genel olarak memnunum ama bu donma ,ekran görüntüsü gitme şebeke çekimi problemini bir kaç sefer bende yaşadım ama genel olarak güzel rahat ve şık bir telefon

mirali23

Üye
ben 2 aydır kullanıyorum. telefondan memmunum. sadece kamera otomatik cekimde biraz kötü cıkarıyo ama ayarları manuel yapıp çekersen güzel cekim oluyor. diger arkadasların yasadıgı problemleri yasamadım. ben tavsiye ederim

Revengeful

Emekli Yönetici
kesinlikle al hiç bir sorunu yok sadece biraz donabilir o kadar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum. telefonun herhangi bir problemi var mı? mesela dokunmatik ekran sorun yaratıyor mu?
telefon kolay kullanılabilir mi vs. yardımcı olursanız çok sevinirim

dünyada iki çeşit insan vardır;
1- 5800 kullananlar
2- 5800 gibi bir telefondan mahrum kalanlar :)

şuanki sorunum şudur...

şuanki sorunum şudur...

neyin ne olduğu belirsiz programları yüklerseniz böyle donmalar yaşarsınız...

musty38

musty38

Üye
tereddütsüz al harika belki bi iki gün alışma sorunu olur ondan sonra diğer tellere bakmassın bile ama v40 versiyonu yüklemen lazım

asmadangel

Üye
ben 2 gün önce aldım resimler biraz kötü ıkıyo geri kalan her şeyi 4 4 lük

Bystone

Bystone

Üye
Gerçekten güzel telefon.Değiştirirsem bende 5800 düşünüyorum.

tikky57

Üye
ben alalı 3hafta oldu ama telefon mükemmel carrefourdan aldım kaskoda yaptırdım korkusuzca dolaşyrm çünkü ben bi kaç defa telefon kaybetmiş insanm eğer bende öyleyim diorsan 20tl ver tlefon alırken kasko yaptır ;) :):)

toligargala

toligargala

Üye
5800 harika bi telefon son yazılımı yükleyip keyfini sürün olumsuz yorum yapan arkadaşlarda telefondan pek anlamıyorlar bence donma kapanma falan yükledikleri gelişi güzel program veya oyunlardan kaynaklanıyor..valla fiyatına göre en kral cihaz 5800

orhaan48

orhaan48

Üye
bence mükemmel ötesi bir cihaz bu 8 tane telefon parçaladıktan sonra bu telefona resmen aşığım ve şunuda belirtiyim sadık bir nokıa kullanıcısıyım çünkü adi mal alıcak kadar zengin değilim

furkanmentese

Üye
arkadaşlar bnm 5800 soğuk bir ortamda ekran gidio..değişik değişik şekiller gelio sebep nedir acaba garantiyede yollayacam pek yapacaklarını sanmam.sizin telefondada aynı sorun warmı?

Progressivity

Progressivity

Üye
benim telefonumda aynı sorun yokta bence sen vakit kaybetmeden servise götür ekran değişir büyük ihtimal

MMeMeTT_45

MMeMeTT_45

Üye
Bence al kardeş.arada olur bazen donmalar ama onuda güncellersen ortadan kalkar sanırım yani werdiğin paraya değer kardeş...

furkanmentese

Üye
tmm yolladım bakalım ne olcak :)

maycıl3458

Üye
bendede var o ya telefonu ben gece kapatırım sabaha açıyorum nokia yazısı çıkıyo mavi öyle donuyo pin kodu sormaya geçmiyo sizde ondan mı bahsediyosunuz acaba

ahmet35410

Üye
mrb versıyon yukseltme nasıl oluyor anlatırmısın

Üst Alt