Nadir
Emekli Yönetici
http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html buranın ilk sayfasına bakarsın..
arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum. telefonun herhangi bir problemi var mı? mesela dokunmatik ekran sorun yaratıyor mu?
telefon kolay kullanılabilir mi vs. yardımcı olursanız çok sevinirim

ya nadır bey sizi anlamadım ben burada kaç seferdir donmayla alakalı şikayetler var ve siz kullanıcı hatası diyosunuz. biz sizden çözüm bekliyoruz...
evet bi kısımda çok program açık ve dolayısıyla kitlenmiş dediniz ve kullanmayı bilmediğimizi sölediniz
ben bu telefonun özelliklerinden yararlanamayacaksam neden alıyım ki?
şuanki sorunum şudur...
telefon dondu ve pilini çıkartıp yeniden taktım ve açtım.nokia yazısından sonra pin kodu sorması gerekirken hala nokia yazısında dondu.
bu arada almak isteyen arkadaşlar biraz daha para birikmesini bekleyip iphone 3gs alsınlar
--------------- Ekleme ---------------
ya nadır bey sizi anlamadım ben burada kaç seferdir donmayla alakalı şikayetler var ve siz kullanıcı hatası diyosunuz. biz sizden çözüm bekliyoruz...
evet bi kısımda çok program açık ve dolayısıyla kitlenmiş dediniz ve kullanmayı bilmediğimizi sölediniz
ben bu telefonun özelliklerinden yararlanamayacaksam neden alıyım ki?
şuanki sorunum şudur...
telefon dondu ve pilini çıkartıp yeniden taktım ve açtım.nokia yazısından sonra pin kodu sorması gerekirken hala nokia yazısında dondu.
bu arada almak isteyen arkadaşlar biraz daha para birikmesini bekleyip iphone 3gs alsınlar