5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

americanboy

americanboy

Üye
almanı tavsiye etmem ama tercih tabi sana kalmış hep fabrika hatası biz çok çektik sen çekme bari :D

frowell

frowell

Üye
v60 da düzelir bunlar

americanboy

americanboy

Üye
kardes sen nden memnun degilsin
sadece ben değilim sıkıntı yaşan çoğunluk yaşıyor belki haberin yok ama hep fabrika hatası senin telde bilevardır kasa açıklığı radyoda donma dokunmatik ekrana üsten gelen ışık hüzmesi sanki yamuk duruyo ekran

Davulbaz

Davulbaz

Üye
sadece ben değilim sıkıntı yaşan çoğunluk yaşıyor belki haberin yok ama hep fabrika hatası senin telde bilevardır kasa açıklığı radyoda donma dokunmatik ekrana üsten gelen ışık hüzmesi sanki yamuk duruyo ekran

oo dostum ne yaptın sen ilk partiydi onlar :D

americanboy

americanboy

Üye
ilk partisi filan yok onlar yalan tüm partilerde var sorunlar

hunter41

hunter41

Üye
bende yurtdısından getırtdım bı tane fıyatı 200 tl 0 olarak geldı sadece kutusu ve kulaklıgı yoktu sorun deıl powerwry diye kulak ıcı bı kulaklık aldım son seste dısarıyı duymanız ımkansız mukemmel kalıtede bas ve tiz sesleri verebiliyor şuanki tek sorunum telefonumun imeisini kayıt ettiremedim onun için hatsız modunda kullanıyorum :(
pasaport bi türlü bulamadım :( :(

kemal21

kemal21

Üye
güzel telefondur

-ORKA-

-ORKA-

Üye
kesinlikle tavsiyemdir

zeyda

Üye
bendekinde hiçbir sorun çıkmadı.benim şansıma mı acaba?bugüne kadar kullandığım telefonların içinde en iyisi.ne donma ne kendiliğinden kapanma ne başka sorunu yok.aman maşallah diyeyimde ne olur ne olmaz :D

--------------- Ekleme ---------------

bende yurtdısından getırtdım bı tane fıyatı 200 tl 0 olarak geldı sadece kutusu ve kulaklıgı yoktu sorun deıl powerwry diye kulak ıcı bı kulaklık aldım son seste dısarıyı duymanız ımkansız mukemmel kalıtede bas ve tiz sesleri verebiliyor şuanki tek sorunum telefonumun imeisini kayıt ettiremedim onun için hatsız modunda kullanıyorum :(
pasaport bi türlü bulamadım :( :(

üzüldüm.ama o da bişeydir :) müzik dinlersin navgasyonunu kullanırsın.hatsız da çok işe yarar gerçekten.

sonsamuray_84

Üye
bence kesinlikle alma derim...ekran donma sorunları var şebeke problemleri var aynı paraya nokıanın daha güzel telefonlari var onları dene

melaned

Üye
kardeşlwerim bu 5800 da tv nasıl izlerim bilgisi olan var mı ?

Progressivity

Progressivity

Üye
2 şekilde tv izlersin 1.si 3G üzerinden mobil tv 2.si de bazı programlar var yine internet bağlantısı kullanarak bi takım kanalları gösteriyo ama genelde çoğu yabancı kanallar

SilentOne

SilentOne

Üye
aveada nasıl 3g ile mobil tv izlerim?

123kn456

123kn456

Üye
kardeşim bu zamanaa kadar almışındır bi elefon 5800 almasaydın :S

buldog

buldog

Üye
arkadş lar bende alalı 1 ay oldu ama daha memnun deilim
cünkü aldım alalı sadece pc yükledim
1 oyun bile atmadım
cünkü hiç bir pragram bulamadım bana yardımcı olursanız
memnun olurum
ya sen smbyan nedir bilmiyorsun yada bilgisayar kullanamıyorsun.Milyonlarca program var sırf yarısı bu site içerisinde lütfen mesaj yazarken alacak olan arkadaşları soğutmayalım.Bende bunlardan biriyim:megafon:

buse_ae

Üye
ben çok araştırdım hem iyi hem kötü yanlarını fakat bir şeyi merak ediyorum menüsü türkçe mi ???????????

fmu_07

Üye
Hocam ben alalı 2 ay oldu telefondan memnunum özellikleri güzel. Ama gelgelelim problemli bu telefonlarda genel olarak donma, bataryayayı çıkardıktan sonra düzeliyo. Sonra resetleme ekrarn kararıyo kenarında renkli çizgiler çıkıyo kapanıyo tekrar açılıyo ve de radyo da donma oluyo bu problemler çoğu 5800 kullanıcında var yok diyen arama yapmak için kullanıyo heralde

emre_6795

emre_6795

Üye
kasa açıklığı proplemi olabilir yinede çok iyi telefon

Üst Alt