5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

teknoapo

teknoapo

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullanıcıları bakabilir mi??
arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum. telefonun herhangi bir problemi var mı? mesela dokunmatik ekran sorun yaratıyor mu?
telefon kolay kullanılabilir mi vs. yardımcı olursanız çok sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş hiçbir sorun yaşamadım..alacaksan kapağın sağ üst köşede tam oturup oturmadığını kontrol et..telefonun kullanımı gayet kolay..zaten kalemi var yalnız kaleme fazla gerek olmuyor..alır almaz versiyonunu güncelle..dokunmatik ekranım sorun vermedi şu ana kadar...güzel bir telefon tavsiye ederim..gps si çok hızlı ayrıca..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5800 alacaksan al ama alcaksan N85 Veya N79 a da bir bak derim..

moletr

Üye
dokunmatik ekranı biraz yavaş ama düzeltiliyor ses yiksekliği kendi kulaklığı ile dinlersen düşük ama prof. kulaklık alırsan çok iyi ben çok memnunum tek sevmediğim yanı bazen telefon çalınca kılıfından çıkartırken ekrana dokunuyorum ve işlem yapıyor o kadarda olsun artık

yusirus

Üye
Kardeşim ben daha alalı 1 ay olmadı bile çok soğudum telefondan
Nedenleri şöyle
*Kendiliğinden bir iki defa kapandı
*Ekranın üst kısmında şerit şeklinde çizgi çıktı"düşürme felan yok kendiliğinden"
*Arada bir şebeke gidiyo, ben aldığımdan beri 7-8 kere şebeke gitti ki şehir dışında değil istanbulun göbeğinde yaşayan bir insanım"
*Aldığımdan beri 3-4 kere dondu kaldı tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım ki hafızası dolu bile değil yani

Bunların hepsi bu telefondan soğumama yetti, 790TL verdim telefona ve bu sorunlar çıktı mağlesef...

Bosnalı86

Üye
Kardeşim ben daha alalı 1 ay olmadı bile çok soğudum telefondan
Nedenleri şöyle
*Kendiliğinden bir iki defa kapandı
*Ekranın üst kısmında şerit şeklinde çizgi çıktı"düşürme felan yok kendiliğinden"
*Arada bir şebeke gidiyo, ben aldığımdan beri 7-8 kere şebeke gitti ki şehir dışında değil istanbulun göbeğinde yaşayan bir insanım"
*Aldığımdan beri 3-4 kere dondu kaldı tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım ki hafızası dolu bile değil yani

Bunların hepsi bu telefondan soğumama yetti, 790TL verdim telefona ve bu sorunlar çıktı mağlesef...

Arkadaşım wersiyonunu yükseltseydin bu dediklerinin hiçbiri olmazdı. Ben 2 aydır kullanıyorum,bir tek problem dahi yaşamadım. kimse soğumasın,cihaz mükemmel :oke:

yakupbuu

Üye
arkadasım benim de 5800 war 2 aydır kullanıyorum bir kaç kez donma problemi yaşadı bende açıp kapamak zorunda kaldım fakat telefondan memnunum.Ancak eğer dokunmatik ekranla fazla içli dışlı deilsen bir süre sonra soğuyabilirsin..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ne zaman dondu mesela onu da söylerseniz iyi olur..sanki telefonda hata varmışda donmuş gibi bir izlenim uyandırıyorsunuz..muhtemelen kullandığınız bir program veya oyun donmaya sebep olmuştur..

fero44

Üye
kesinlikle süper bi telefon al

kaana1

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu çok memnunum. Kilitleniyor donuyor diyen arkadaşlar çalıştırdıkları program oyun vs. kırmızı tuşa bastıklarında çıkılıyorsa telefon değil programda bi sorun olduğunu düşünüyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu çok memnunum. Kilitleniyor donuyor diyen arkadaşlar çalıştırdıkları program oyun vs. kırmızı tuşa bastıklarında çıkılıyorsa telefon değil programda bi sorun olduğunu düşünüyorum.
dimi? kullanmayı bilmiyorlar vay donuyor vay şöyle oluyor..bizde niye bişey olmuyorsa..

yusirus

Üye
Bu benim ilk teefonum değil kullanmasınıda biliyorum, ayrıca telefonun kendi oyunundan ve kendi programlarından başka hiç birşey yüklü değil. Ayrıca şu andaki son sürümü mevcut telefonda.
Elektronik cihaz biraz şans işidir, siz memnun ola bilirsiniz ama ben memnun olmadığımı sorunlarını yazdım.
Ben arkadaşa sakın alma yada mutlaka al demedim sadece sorunlarını yazdım.

Bosnalı86

Üye
Bu benim ilk teefonum değil kullanmasınıda biliyorum, ayrıca telefonun kendi oyunundan ve kendi programlarından başka hiç birşey yüklü değil. Ayrıca şu andaki son sürümü mevcut telefonda.
Elektronik cihaz biraz şans işidir, siz memnun ola bilirsiniz ama ben memnun olmadığımı sorunlarını yazdım.
Ben arkadaşa sakın alma yada mutlaka al demedim sadece sorunlarını yazdım.

Arkadaşım sürümü yazar mısın buraya,son sürüm demişsin de merak ettim.

bendeki sürüm V 30.0.011 :huhu:

owolfo

Üye
En yakın rakibini 2 ye katlar düşünmeden al..

yusirus

Üye
Kardeş bendekide aynı sürüm, ya benim şansıma belkide böle çıktı
Normalde elektronik cihazlardan yana şanslıyımdır ama, heralde bazen şanssızlık olabiliyor böle :))

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet bir arkadaşımla Hafıza kartı almıştım bende 1 gb dEdiki sen şanslı oluyon 1 yıla yakın kullanıyon benimki 1 hafta dayanmıyo dedi .Değiştirelim dedi değiştirdik Onun ki ertesi gün Telefon Görmemeye Başladı:ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş bendekide aynı sürüm, ya benim şansıma belkide böle çıktı
Normalde elektronik cihazlardan yana şanslıyımdır ama, heralde bazen şanssızlık olabiliyor böle :))
neyse kardeş bazen oluyor böyle sende donma olmuş olabilir ama o telefonun kötü,sorunlu olduğunu göstermez..ben yine kullanıcı hatasından kaynaklı donma olmuştur diyorum..

sahilker

sahilker

Üye
bir hafta önce aldım şimdilik bir sorun yaşamadım, donma gibi durum hiç olmadı sadece oyun tema yükleme gibi durumlarda yavaş geçişler olabiliyor ama telefonun kendisinde bir problem görmedim şimdilik. aldıktan sonra da güncellemesini yapmıştım. dokunmatiğe alışmak biraz zaman alabilir belki o kadar. bence tek eksiği kamerası, 5mp olsaydı çok güzel olurdu..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
5mp olsaydı nokia telefon çıkarmak zorunda kalmazdı dokunmatik:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5 mp olupda birbirine benzer dolu telefon var..mesela N79-N82-N85-n95 bak bunların ilk ikisi kızaksız ama 5 mp son ikisi de kızaklı ama 5mp demekki iş kamera ile ilgili değil..

Takipçi Satın Al

Üst Alt