Kardeşim ben daha alalı 1 ay olmadı bile çok soğudum telefondan
Nedenleri şöyle
*Kendiliğinden bir iki defa kapandı
*Ekranın üst kısmında şerit şeklinde çizgi çıktı"düşürme felan yok kendiliğinden"
*Arada bir şebeke gidiyo, ben aldığımdan beri 7-8 kere şebeke gitti ki şehir dışında değil istanbulun göbeğinde yaşayan bir insanım"
*Aldığımdan beri 3-4 kere dondu kaldı tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım ki hafızası dolu bile değil yani
Bunların hepsi bu telefondan soğumama yetti, 790TL verdim telefona ve bu sorunlar çıktı mağlesef...

dimi? kullanmayı bilmiyorlar vay donuyor vay şöyle oluyor..bizde niye bişey olmuyorsa..Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu çok memnunum. Kilitleniyor donuyor diyen arkadaşlar çalıştırdıkları program oyun vs. kırmızı tuşa bastıklarında çıkılıyorsa telefon değil programda bi sorun olduğunu düşünüyorum.
Bu benim ilk teefonum değil kullanmasınıda biliyorum, ayrıca telefonun kendi oyunundan ve kendi programlarından başka hiç birşey yüklü değil. Ayrıca şu andaki son sürümü mevcut telefonda.
Elektronik cihaz biraz şans işidir, siz memnun ola bilirsiniz ama ben memnun olmadığımı sorunlarını yazdım.
Ben arkadaşa sakın alma yada mutlaka al demedim sadece sorunlarını yazdım.

neyse kardeş bazen oluyor böyle sende donma olmuş olabilir ama o telefonun kötü,sorunlu olduğunu göstermez..ben yine kullanıcı hatasından kaynaklı donma olmuştur diyorum..Kardeş bendekide aynı sürüm, ya benim şansıma belkide böle çıktı
Normalde elektronik cihazlardan yana şanslıyımdır ama, heralde bazen şanssızlık olabiliyor böle)