kasa açıklığı v31den önceki sürümlerde vardı artık yok. direk v51 hatta yenileri v52 yüklü olarak geliyor.
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu çok memnunum. Kilitleniyor donuyor diyen arkadaşlar çalıştırdıkları program oyun vs. kırmızı tuşa bastıklarında çıkılıyorsa telefon değil programda bi sorun olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim ben daha alalı 1 ay olmadı bile çok soğudum telefondan
Nedenleri şöyle
*Kendiliğinden bir iki defa kapandı
*Ekranın üst kısmında şerit şeklinde çizgi çıktı"düşürme felan yok kendiliğinden"
*Arada bir şebeke gidiyo, ben aldığımdan beri 7-8 kere şebeke gitti ki şehir dışında değil istanbulun göbeğinde yaşayan bir insanım"
*Aldığımdan beri 3-4 kere dondu kaldı tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım ki hafızası dolu bile değil yani
Bunların hepsi bu telefondan soğumama yetti, 790TL verdim telefona ve bu sorunlar çıktı mağlesef...
katılıyorum ben 6 ay once aldım gri renkte. Güncel versiyonu kullanıyorum ve son derece memnunum. Özellikle yüksek kalitede vidyo oynatması beni en cok etkileyen özelligi. Kamerası gece pek iyi cekmiyo ama gündüz cekimleri harika. O kadar da olurgri renkte olanları tavsiye ederim bende aldım şimdiiye kadar sorun çıkarmadı
al derim ben