5800 kullanıcıları bakabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

chenol

Üye
arkadaşım program falan değil telefon çalıyor açınca donuyor benimkide,görüşmeyi bitirdikten sonra telefona baktım hala arama geliyor görüntüsü var.kapatıp açmak icab etti haliyle.bikaç defa oldu bu olay.ama güncellemeyle ilgili de olabilir tabi :)

miami_heatt

Üye
amann ha sakın bulaşma eksileri artılarından fazla başka bişey düşünün bence

sipeys

Üye
aynen katılıyorum 5 günlük tlf donuyo zamanla da yapıyormuş yarın aldıgım yere gıdıyorum iade edıcemm

süleyman0

Üye
bnde bu yıl içinde telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum.5800 almayı düşünüyorum fakat kullanıcılardan şöyle bir yorum aldım ; kasa açıklığı var,kulaklığı tam takınca ses gelmiyor gibi şikayetler. Sizce bu söylentiler doğru mu?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
onlar 5800 Kullanmayı Bilmeyenlerin Yorumları dır:D kasa açıklığı v31den önceki sürümlerde vardı artık yok. direk v51 hatta yenileri v52 yüklü olarak geliyor.
kulaklık sesine gelince orjinal kulaklığını tavsiye etmiyrum. 12liraya philipsin bi kulaklığını almışım kulaklıkltan bütün eve dinletiyorum şarkıyı:D

anectodist

anectodist

Üye
telefonun sürümünü v52 ye güncelle ses içinde 2 gün önce fln müzikçalr güncllmsi oldu ses baya yükseldi son sesde telefonu tutarsan elin basdan titrer xD

rozalp

rozalp

Üye
5800 telefon süper

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
Arkadaşlar ben bu telefonu alalı 1 ay oldu çok memnunum. Kilitleniyor donuyor diyen arkadaşlar çalıştırdıkları program oyun vs. kırmızı tuşa bastıklarında çıkılıyorsa telefon değil programda bi sorun olduğunu düşünüyorum.

haklısın dostum bhende ole kullanıdm onceden asonra burdan oqrenmstm tel super bhen cok memnunum deqıstırmem kolay kolay ama senın kararınn :D

5800mtn

Üye
lanet olsun bana nokia demeyin............ tam bir rezalet..........

mcetin55

mcetin55

Üye
Kardeşim ben daha alalı 1 ay olmadı bile çok soğudum telefondan
Nedenleri şöyle
*Kendiliğinden bir iki defa kapandı
*Ekranın üst kısmında şerit şeklinde çizgi çıktı"düşürme felan yok kendiliğinden"
*Arada bir şebeke gidiyo, ben aldığımdan beri 7-8 kere şebeke gitti ki şehir dışında değil istanbulun göbeğinde yaşayan bir insanım"
*Aldığımdan beri 3-4 kere dondu kaldı tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım ki hafızası dolu bile değil yani

Bunların hepsi bu telefondan soğumama yetti, 790TL verdim telefona ve bu sorunlar çıktı mağlesef...

senn teLefonun iLk seriLerdendr iLk seriler SorunLuyms galiba

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
sen al versiyon 52 yükselt hiçbir sorunun olmaz ben 6 aydır kullanıyorum aldığımda v40 dı güncelledikçe telefon daha kullanılır ve sorunları hatta yok denecek kadar az oldu

--------------- Ekleme ---------------

şimdi ilk seriden bulamazsın artık

stoping

Üye
meraba..benim 5130 (kırmızı) olanından wardı teknosadan almıştım 1 sene içinde 6 kere servise gönderdim en son şikayet ettik ve 3 ayın sonunda paramızı geri aldık..ben şimdi o paranın üstüne ekledim ve 470 milyon param var...sizce 5800 almalımıyım? çok istiyorum o telefonu ama dilim yandığı için cesarette edemiyorum pek...bide bu kırmızı&mavi olayına takıldım 2 tane 5130 kullandım kırmızı ikiside bozoldu o yüzden çekiniyorum biraz... eğer alın derseniz pazartesi alıcam... .s

emre_6795

emre_6795

Üye
gri renkte olanları tavsiye ederim bende aldım şimdiiye kadar sorun çıkarmadı

erdi_s

erdi_s

Üye
gri renkte olanları tavsiye ederim bende aldım şimdiiye kadar sorun çıkarmadı
katılıyorum ben 6 ay once aldım gri renkte. Güncel versiyonu kullanıyorum ve son derece memnunum. Özellikle yüksek kalitede vidyo oynatması beni en cok etkileyen özelligi. Kamerası gece pek iyi cekmiyo ama gündüz cekimleri harika. O kadar da olur :) al derim ben

stoping

Üye
telefonun her yeri siyah olsa alıcam hemende işte o gri şerit soğutuyo biraz..yani maviye kayıyorum . çok karışık kafam:hmmm

serhanozd

Üye
tlefonlarda bilgisayarlar gibidir. ramlari dolduklarında donarlar kitlenirler.. telefona yükleme yapmayın hafıza kartına yükleme yapın. her temayı ve programı yüklemeyin.. ayrıca watsApp gib uygulamaları yüklerseniz internete otomatik bağlnaır ve faturanıza şaşırabilirsinzi

Magnetize

Üye
bende kulanıyorum güncelememe rağmen şerit sorununu bende yaşadım 1 iki kere ama telefon iyi gayet eğlenceli tek sorunu sertifika hatası ama onun da çözümünü buldum:D

Üst Alt