samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

ads_erkan_ads

Üye
benimde bi sorum olacak

telefonun camerasından cekdigimiz fotorafları duvar kagıdı yaptıgım zaman telefondan cektım fotoda tam ekranı kaplıyor ama bilgisayardan bı fotorafı telefona atıp o fotuyu duvar kagıdı yaptımız zaman tam ekren olarak gozukmuyor bilgisayardan attıgımız fotoları tam ekran yapabılıyormuyuz

bicaycek

Üye
merhaba arkadaşım çok sağol herkese yardımcı olmuşsun benimde bir sorunum var d900inin usb kablosunu takıyorum ama bilgisayar görmüyor bir program lazımmış çok aradım bulamadım bana program önerirmisin? şimdiden teşekkürler

ugurkan179

Üye
kardeş d900i ye tuş kilidine nasıl şifre koyuluyor

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ben artık bu konuya bakamıyorum okulumu çok aksattığım için bilgisayarı açamıyorum ailem pc başında daha az zaman geçirmem için kurallar koydu bu yüzden bu konuyu başka biri devam ettirirse sevinirim D900i hakkında bilgili olan biri arkdaşlara yardımcı olsun bu konu altında lütfen ve son kıyağımıda yapıyom msn isteyenler 1 . sayfaya linki koyuyom ordan indirin hadi hepiniz kendinize iyi bakın :(

ETETET

Üye
arkadaşlar samsung d900i programı varmı bulamıyorum

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşlar msn veya java program arayanlar wap.hitwap.com adresinden ücretsiz indirebilirler çok süper bi site vodafone hattan yüklemenizi rica ederim diğer operatörlerin gprs ücreti fazla olabilir 5-10 kontör karşılığında telefonunuz full oyun program yükleyebilirsiniz

tqcenur

Üye
ya bndede ebuddy olsn yda java destekl bi oyun olsn hep dsteklenmeyen içerk dio
smsung kodlarndan java ayarnı ypmaya çalstm olmadi
bide internete de grerrken çok uzun beklio we snnda açlmadan tel res atioo
yardmmm.. :(

--------------- Ekleme ---------------

kısaca jar uzantisi olanlari açmio.

mmmhahammm

mmmhahammm

Üye
arkadaşım telefon normal moddayken *#8999*8378# yap çıkan menüde H/W test'e gir ordan Audio Settings'e gir ordan ilk önce MP3 spk'ye gir Rx vol'e gir sadece en sondaki 4 haneli rakamları yükselt istediğin kadar daha sonra kaydet sonra MP3 ear'da aynısını yap :ehe ( kardeş bunu siteden bi yorumdan aldım ama ben yinede normal telefonun sesini arttırmanızı önermiyorum ses bozuk çıkıyo cızırtılır )

bn bunu yaptm ama ses gene ayni cikio:( ndn?

hümü

Üye
bende bir şey sormak istiyorum benim telefon bi ara ben başkasıyla konuşurken başka bir kişi aradığında meşgul yerine normal çalıyordu ve bu durumda benim açımdan iyi idi telefonumun meşgul çalmaması yani artık olmuyor hatlamı ilgili bi ayarı varmı bilgi verirsen memnun olurum

MrsSpiritDead

Üye
Merhaba.Ben ilk başlarda verdiğiniz cepteki.net sitesinden yazılımı cep telefonuma indirdim.Servis ekle filan var hotmail var ama sanırım o sadece mailleri kontrol etmek için.Msn hizmetine nasıl ulaşabilirim? ya da messenger hizmeti veren servis hangisi? teşekkürler.

merhaba arkadaşım çok sağol herkese yardımcı olmuşsun benimde bir sorunum var d900inin usb kablosunu takıyorum ama bilgisayar görmüyor bir program lazımmış çok aradım bulamadım bana program önerirmisin? şimdiden teşekkürler
merhaba.sanırım senin aradıgın program 'pc studio' olsa gerek.çünkü bende o programla bilgisayar ve telefon arası baglantı kuruyorum.telefonu aldıgın zaman birlikte kutusnda bu programın yazılım cdsini veriyorlar zaten.onu bilgisayara takıp kurman gerek.bir bak istersen tekrar.olmazsa yardımcı olmaya çalışırım.:oke:

Tlefonun menüsünden Ayarlar-Güvenlik-Telefon Kilidi-Devrede. Devrede'yi işaretledikten sonra Girin diyecek.İşte oraya kullanmak istediğin şifreyi yazıyorsun.Bu kadar.:)

benimde bi sorum olacak

telefonun camerasından cekdigimiz fotorafları duvar kagıdı yaptıgım zaman telefondan cektım fotoda tam ekranı kaplıyor ama bilgisayardan bı fotorafı telefona atıp o fotuyu duvar kagıdı yaptımız zaman tam ekren olarak gozukmuyor bilgisayardan attıgımız fotoları tam ekran yapabılıyormuyuz
Büyük ihtimalle telefon fotoğrafın boyutunu desteklemiyordur.Bende bu sorunu yaşıyorum.Ekran koruyucu için cep telefonuna uyumlu duvar kağıtlarını kullanman gerek.

Ghetto.Jr

Üye
Arkadaslar... Ben d900 kullanıyordum telefonu yere düşürdüm biraz hasar gördü telefonu açıyorum ilk başta normal Tr Turkcell yazıyor telefon çekiyo arama yapamıyorum kont. sorgulamak icin *123Kare yapıyorum başarısız diyo bi süre sonra şebekeye ulaşılamıyor diyo başka hat taktım yine aynı şekilde olduu Yardımmmmmmm :agla:(

b4h4r-

b4h4r-

Üye
bişi sorabilrmiyim ? bnde d900 kullanıyorum canlı msj olarak alıyorum msjları ama o mesaj rengi deişiyor mu ..turuncu cok crkin duruyo yaff:S:S

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
d900 de mms alınca yada gönderince telefon resetleniyor lütfen yardımmm...

sen büyük ihtimalle telefona oyun atan birisin ve telefonu kesin java ayarlarında****** bear ota da unuttun onu gprs beare ota olarak değiştir :oke:

bişi sorabilrmiyim ? bnde d900 kullanıyorum canlı msj olarak alıyorum msjları ama o mesaj rengi deişiyor mu ..turuncu cok crkin duruyo yaff:S:S

üzgünüm turuncu olarak devam :mahcup:

Arkadaslar... Ben d900 kullanıyordum telefonu yere düşürdüm biraz hasar gördü telefonu açıyorum ilk başta normal Tr Turkcell yazıyor telefon çekiyo arama yapamıyorum kont. sorgulamak icin *123Kare yapıyorum başarısız diyo bi süre sonra şebekeye ulaşılamıyor diyo başka hat taktım yine aynı şekilde olduu Yardımmmmmmm :agla:(

tek yapacağın şey en yakın ilgili servise götürmek başka yapabileceğin bişi yok :bilmem:

benimde bi sorum olacak

telefona resmi atmadan önce 240*320 boyutunda yap resmi :coold:

eğer telefonun 1. else yanında bi cd vermişlerdir orda ilk önce driver ı kur sonra samsung pc studio yu kur eğer cd yoksa söle o zaman programı ararız :sn:

menü > ayarlar > güvenlik >telefon kilidi ( onu devrede yap ve istediğin şifreyi gir ) :)

yaa beyler bayanlar lütfen bi teşekkürüde esirgemeyin ama :oke:

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Allah razı olsun cok ısıme yaradı

asi_voleybolcu

asi_voleybolcu

Üye
mrb bnm telfonumda şöyle bi sorun var
yeni batarya aldım yeni şarj aleti aldım ama hala temassızlık var şarja koyduqumda oluyor gibi görünüyor ama aslında şarj olmuyor şarjdayken tam dolu diyor ama şarjdan çıkarınca da batarya zayıf diyor ve 2 dk sonra kapanıyor :(( ne yapmalıyım ?

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Allah razı olsun cok ısıme yaradı

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

mrb bnm telfonumda şöyle bi sorun var
yeni batarya aldım yeni şarj aleti aldım ama hala temassızlık var şarja koyduqumda oluyor gibi görünüyor ama aslında şarj olmuyor şarjdayken tam dolu diyor ama şarjdan çıkarınca da batarya zayıf diyor ve 2 dk sonra kapanıyor :(( ne yapmalıyım ?

en yakın yetkili servise götürmekten başka şansın yok inş garantisi vardır :islik

asi_voleybolcu

asi_voleybolcu

Üye
ya gtrdm yptı getrdm yne aynı şey..

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Allah razı olsun bu sıte cok ısıme yaradı basarılarının devamını dılerım

Üst Alt