samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonumda oyunlar açılmıyor niye bide benim telefonumda java programı yok nasıl o programı yükleye bilirim

bak şimdi ilk önce aşağıdaki linke tıkla orda telefona nasıl oyun atabileceğin ayrıntılı bir şekilde anlatılıyo E250 yazıyo ama merak etme E250 ile D900i ye aynı şekilde oyun yükleniyo yani orda yazılanları aynen yap

http://www.maxicep.com/samsung-uygulama-tema-oyun/samsung-e250-java-yukleme-137466.html

şimdi burdanda istediğin oyunu indir

http://www.maxicep.com/samsung-uygu...l-oyunlari-bulamiyorsan-gir-iceri-110019.html

HADİ KOLAY GELSİN !!!

gfburak60

Üye
benim telefonumda d900i bir sorum olacak samsung pc studio telefonumu görüyordı müzikte atabiliyordum ama telefonuma oyun yüklüyüm dedim bir sürü kod felan girdim ondan sonra samsung pc studio telefonu görmüyor acaba sorun ney şimdiden teşekkürler...

hikotogi

Üye
sevgili arkadaşım benim samsung d 900i telefonum var buna oyun nasıl atabilirim tabi pc ye indirip ordan telefona nasıl yükleye bilirim eğer bigi verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla

burak58362

burak58362

Üye
d900i smsleri hafıza kartına kayıt edip okuma programı

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
sevgili arkadaşım benim samsung d 900i telefonum var buna oyun nasıl atabilirim tabi pc ye indirip ordan telefona nasıl yükleye bilirim eğer bigi verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla

bak şimdi ilk önce aşağıdaki linke tıkla orda telefona nasıl oyun atabileceğin ayrıntılı bir şekilde anlatılıyo E250 yazıyo ama merak etme E250 ile D900i ye aynı şekilde oyun yükleniyo yani orda yazılanları aynen yap

Samsung E250 Java Yükleme

şimdi burdanda istediğin oyunu indir

D900i kullanıyor ve en güzel oyunları bulamıyorsan gir içeri

HADİ KOLAY GELSİN !!!

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------

benim telefonumda d900i bir sorum olacak samsung pc studio telefonumu görüyordı müzikte atabiliyordum ama telefonuma oyun yüklüyüm dedim bir sürü kod felan girdim ondan sonra samsung pc studio telefonu görmüyor acaba sorun ney şimdiden teşekkürler...

*#52828378# OTA type settinge gir ordan GPRS i seç sonra pc studio yu filan kapat kabloyu telefondan çıkar bi daha tak sonra pc studio yu çalıştır tamamdır artık program telefonu görüyo :oke:

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
yokmu hiç sorusu olan

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
sanırım artık d900i kullanıcısı kalmadı

--------------- Ekleme ---------------

sorusu olanlar sorsun ìsim yok bu aralar

erengfb

Üye
öncelikle iyi günler.benim sorunum biraz karışık.yaklaşık2,5 yıldır d900i kullanıyorum.daha önce pek gerekmediğinden önemsemedim ama facebook cepten bedava olunca telefondan internete girmek istedim.ayarlar kısmında gprs ve gsm ayarları var,taşıyıcıyı yalnızca gprs seçtiğimde şebeke yok hatası veriyor ama gsm ayarlarını yapıp tarayıcıyı da önce gprs veya yalnızca gsm ye getirince nadiren internete giriyor.ama facebooka girdiğimde kontör yiyor.hattım türkcell ve gnctrkclliyim yani kontör gitmemesi lazım.arkadaşlarda taşıyıcı yalnızca gprs seçiliyken sorunsuz bağlanıyor da bende niye sorun çıkıyor?acaba telefonun veya internetin ayarlarında bi problem mi var.yardımcı olursanız sevinirim.

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonumda oyunlar açılmıyor niye bide benim telefonumda java programı yok nasıl o programı yükleye bilirim

telefona oyun yüklemen için elindeki jar dosyasını jad yapmalısın

Elinizde sadece jar dosyası varsa, jad halini de yapmak için bu program gerekli
Java Oyun ve Uygulamalarda ".jad" dosyası gerekirse ? Jadmaker

D900i oyun program yükleme anlatım linki ise
E900 U600 E250 D Serisi Telefonlara Java Oyun Yükleme * Resimli

ogulbursuk

Üye
bendede oluo ama ben opera ya giriyorum ama banada soruo bende evet diyorm ve bişi olmuo

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Kanka msn kullanabiliyormuyuz yada bu verdigin linkteki kullanislimi veri nasil cokmu az mi harciyor vodafon veya avea da bu msn yada kankamsn indir dedigimizde nereye indiriyor tele

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben telefonu değiştirdim program hala çalışıyomu bilmiyorum ama eğer çalışıyosa çok kullanışlı ve çok az kontör harcıyo ben saatlerce zaman geçiriyodum en fazla 2 kontör gidiyodu :oke:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadaşım ben telefonu değiştirdim program hala çalışıyomu bilmiyorum ama eğer çalışıyosa çok kullanışlı ve çok az kontör harcıyo ben saatlerce zaman geçiriyodum en fazla 2 kontör gidiyodu :oke:

dostum indirirken nereye indiriyo ilk indirdiginde kendmi kuruyo indirince yoksa sonradan bulupta kuruluyor d 900 i demi kullandin

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
abi linke tıkladığında pc ye indir me telefona indir çıkıyo ordan seç orda nelere tıklaman gerekiyosa orda anlatıyo

izmirligenc

izmirligenc

Üye
abi linke tıkladığında pc ye indir me telefona indir çıkıyo ordan seç orda nelere tıklaman gerekiyosa orda anlatıyo

eyvallah saolsin bende telefona indirinca sormustum zaten

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
emre indirdin mi çalıştımı

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
emre oldu mu

Üst Alt