AKATLI
Üye
Allah razı olsun bu sıte cok ısıme yaradı basarılarının devamını dılerım
Allah senden ve bu siteyi yapanlardanda razı olsun
Allah razı olsun bu sıte cok ısıme yaradı basarılarının devamını dılerım
aga d900iye nasıl oyun yükleniyo ve o oyunları nasıl bulabilirim![]()

abi bu cpteki.net harbiden telefon aleminin en faydalı programlarından biri sanırım gerçekten çok faydalı oldu saol dostum inanılmaz bişey herkese şiddetle tavsiye ediyorum msn youtube facebook google yahoo hürriyet haber ajansları ve daha kendiniz ekleyip kaldırabileceğiniz yüzlerce faydalı servis internet kullanıcılarının baya hoşuna gidecek bir program üstelik gayet açık hızlı kolay ve türkçe

bu telefon için e book programı bilen yok mu arkadaşlar lütfen yardımm.![]()

abicim benim bilgiyara d900i yi usb ile bağladığımda telefonu okumuyor telden pcye resim filan atmak istediğimde atamıyorum neden acaba bide samsung pc studioyu silmek veya yeniden yüklemek istediğimde hata veriyor neden acaba acil yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
cevap hala gelmedi bu sorunu çözebilecek olan yokumu?![]()
abicim hayır benim telefonu alalı bi altı ay filan oldu ben bu programı yükledim çalışıyordu okuyordu ama son bir aydır girmiyordum dün girdim ve okumamaya başlamış bende biraz baktım uğraştım olmadı sonra silemeye baktım silinmiyo bi hata verio bi yardım edin lütfen

fotograf çekerken flah özelliği var mı? varsa nasıl oluyor? yardımcı olursanız sevinirim..?![]()

abicim hayır yine olmadı ne okuyor nede siliyor başka bir .çare yokmu resim ekleyebilsem rtesim eklicemde ekleyemiyom

Öcelikle Telefonu Sıfır aLdım
Bi kaç ay sonra oyun filan yüklemek için bayağı bir kurcaladım telefonu bi kça defada format attım telefona.
önceden internet sorunsuz çalışıyordu şimdi internete giriyorum alt taraftaki <<< >>> Okları sürekli hareket Ediyor ama sayfayı açmıyor bekliyorum yine aynı.
sonra çıkmak için No Tuşuna bastığımda Telefon donuyor ve pin kodu istemeden tekrar açılıyor.
Acaba *#52828378# Burdaki Ayarlara Oyun Yüklemeye Çalışırken Bir Şeymi Yaptım acaba?
Ama Bi Kaç Oyun Yükledim ŞuAnda 10un Üstünde oyun var telde .
Bu internet sorununda Yardımcı olabilirmisin?
şimdiden teşekkürler