samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

akcaomer

akcaomer

Üye
kardeş bana d900i için ebook programı lazım yardımcı olabilirsen sevinirim.

zkr

zkr

Üye
aga d900iye nasıl oyun yükleniyo ve o oyunları nasıl bulabilirim:yuru

gokalpgeckin

Üye
abi bu cpteki.net harbiden telefon aleminin en faydalı programlarından biri sanırım gerçekten çok faydalı oldu saol dostum inanılmaz bişey herkese şiddetle tavsiye ediyorum msn youtube facebook google yahoo hürriyet haber ajansları ve daha kendiniz ekleyip kaldırabileceğiniz yüzlerce faydalı servis internet kullanıcılarının baya hoşuna gidecek bir program üstelik gayet açık hızlı kolay ve türkçe

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
abi bu cpteki.net harbiden telefon aleminin en faydalı programlarından biri sanırım gerçekten çok faydalı oldu saol dostum inanılmaz bişey herkese şiddetle tavsiye ediyorum msn youtube facebook google yahoo hürriyet haber ajansları ve daha kendiniz ekleyip kaldırabileceğiniz yüzlerce faydalı servis internet kullanıcılarının baya hoşuna gidecek bir program üstelik gayet açık hızlı kolay ve türkçe

işine yaradıysa ne mutlu bana:oke:

akcaomer

akcaomer

Üye
bu telefon için e book programı bilen yok mu arkadaşlar lütfen yardımm.:(

48bodrum48

Üye
abicim benim bilgiyara d900i yi usb ile bağladığımda telefonu okumuyor telden pcye resim filan atmak istediğimde atamıyorum neden acaba bide samsung pc studioyu silmek veya yeniden yüklemek istediğimde hata veriyor neden acaba acil yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

cevap hala gelmedi bu sorunu çözebilecek olan yokumu?:agla

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
abicim benim bilgiyara d900i yi usb ile bağladığımda telefonu okumuyor telden pcye resim filan atmak istediğimde atamıyorum neden acaba bide samsung pc studioyu silmek veya yeniden yüklemek istediğimde hata veriyor neden acaba acil yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

cevap hala gelmedi bu sorunu çözebilecek olan yokumu?:agla

arkadaşım şimdi sorunun ne olduğudunu anlamak için sana bir ,iki soru sorucam telefona softick ppp programı ile oyun atıyomusun yada atmayı denedin mi ve bundan sonra mı pc telefonu görmemeye başladı yoksa telefonu aldığından berimi görmüyo

48bodrum48

Üye
abicim hayır benim telefonu alalı bi altı ay filan oldu ben bu programı yükledim çalışıyordu okuyordu ama son bir aydır girmiyordum dün girdim ve okumamaya başlamış bende biraz baktım uğraştım olmadı sonra silemeye baktım silinmiyo bi hata verio bi yardım edin lütfen

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
abicim hayır benim telefonu alalı bi altı ay filan oldu ben bu programı yükledim çalışıyordu okuyordu ama son bir aydır girmiyordum dün girdim ve okumamaya başlamış bende biraz baktım uğraştım olmadı sonra silemeye baktım silinmiyo bi hata verio bi yardım edin lütfen

şimdi telefona *#52828378# kodunu gir OTA type setting e gir eğer seial bearer OTA işaretliyse onu GPRS beare OTA olarak işaretle artık program telefonu görür tabi sorun buysa eğer bu söylediklerimle alakası yoksa yani zaten GPRS beare ota daysa ama yine görmüyorsa şimdi
programı kapat pc ye bi reset at yada yeniden başlat yap sonra telefonu da bi kapatıp aç programı hiç çalıştırmadan direk silmeye çalış pc açıldığı gibi hemen git program ekle kaldırdan programı sil onra kur inş düzelir benim elimden gelen bu :mahcup:

bahadırgs

Üye
fotograf çekerken flah özelliği var mı? varsa nasıl oluyor? yardımcı olursanız sevinirim..?:mahcup:

48bodrum48

Üye
abicim hayır yine olmadı ne okuyor nede siliyor başka bir .çare yokmu resim ekleyebilsem rtesim eklicemde ekleyemiyom

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
fotograf çekerken flah özelliği var mı? varsa nasıl oluyor? yardımcı olursanız sevinirim..?:mahcup:

kamerayı aç yes tuşunun üstündeki tuşa bas yön tuşlarından sağa doğru 3kez kaydır ordan otomatik yalnızca çek ve kalıcı olarak seçebilirsin :oke:

abicim hayır yine olmadı ne okuyor nede siliyor başka bir .çare yokmu resim ekleyebilsem rtesim eklicemde ekleyemiyom

üzgünüm sana yardımcı olamıcam :bilmem:

asdertys

Üye
Öcelikle Telefonu Sıfır aLdım
Bi kaç ay sonra oyun filan yüklemek için bayağı bir kurcaladım telefonu bi kça defada format attım telefona.
önceden internet sorunsuz çalışıyordu şimdi internete giriyorum alt taraftaki <<< >>> Okları sürekli hareket Ediyor ama sayfayı açmıyor bekliyorum yine aynı.

sonra çıkmak için No Tuşuna bastığımda Telefon donuyor ve pin kodu istemeden tekrar açılıyor.

Acaba *#52828378# Burdaki Ayarlara Oyun Yüklemeye Çalışırken Bir Şeymi Yaptım acaba?
Ama Bi Kaç Oyun Yükledim ŞuAnda 10un Üstünde oyun var telde .

Bu internet sorununda Yardımcı olabilirmisin?

şimdiden teşekkürler

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
Öcelikle Telefonu Sıfır aLdım
Bi kaç ay sonra oyun filan yüklemek için bayağı bir kurcaladım telefonu bi kça defada format attım telefona.
önceden internet sorunsuz çalışıyordu şimdi internete giriyorum alt taraftaki <<< >>> Okları sürekli hareket Ediyor ama sayfayı açmıyor bekliyorum yine aynı.

sonra çıkmak için No Tuşuna bastığımda Telefon donuyor ve pin kodu istemeden tekrar açılıyor.

Acaba *#52828378# Burdaki Ayarlara Oyun Yüklemeye Çalışırken Bir Şeymi Yaptım acaba?
Ama Bi Kaç Oyun Yükledim ŞuAnda 10un Üstünde oyun var telde .

Bu internet sorununda Yardımcı olabilirmisin?

şimdiden teşekkürler

ewt nete bağlana bilmen için yine aynı kodu gir OTA type settinge gir ordan GPRS i seç sonra tekar nete bağlanmayı dene ilk denemende telefon yine reset atabilir ama bişi olmaz 2. de kesin girer :oke:

MEHMET ŞAHİN

Üye
eyvallah

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
yok mu başka sorusu olan

semih94

semih94

Üye
benim telefonumda oyunlar açılmıyor niye bide benim telefonumda java programı yok nasıl o programı yükleye bilirim

Üst Alt