samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

izmirligenc

izmirligenc

Üye

hocam olmamis ya bu site sanirim kontur istemis VODAFONE 3G paketne kayt olmus kanka msn error vermis ebuddy d900i desteklemio ceptemsn de desteklemio baska bildgin d900 i de varmi bide sen bunu kullandinmi d 900 i DE

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
başka sorusu olan varsa sorsun

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
sorusu , sorunu olan yok mu ???

brutus_98235

Üye
hocam benim sorum olacak. Benim d 900i sadece avea hattını çekiyor vodafone ve türkcell hattını çekmiyor. açmak için ne yapmak gerekiyor.

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim sorum olacak. Benim d 900i sadece avea hattını çekiyor vodafone ve türkcell hattını çekmiyor. açmak için ne yapmak gerekiyor.

nası ya taktığında otomatik açması lazım , herhangi bir ayar yapmaman lazım :hmmm

LYSF

LYSF

Üye
d900 oyunlarını sildim napcam kardes

edita

Üye
benim de bir sorum var...ben bu telefonu kardeşimden aldım geçen hafta...bu kayan yazı her mesajda gözükmüyor..canlı mesaj olarak görüntüleme seçeneği açık durumda...mesela bir kişinin attığı mesajlar canlı olarak görüntüleniyor sonraki mesaj metin mesajı olarak görüntüleniyor..mesajın seçeneklerinde canlı mesaj olarak görüntüle seçeneğini de seçemiyorsun...bunun bir ayarı var mı? dğer sorum ise mesajın otomatik olarak kaydet ve gönder seçeneğini nasıl ayarlıycaz...her defasında kaydet ve gönder seçeneğini mi seçmemiz gerekiyor?

aslan4699

Üye
arkadaşım d900i java olan her program yüklenebilirmi örn tv programı yüklenebilrimi bi cvp acil

saw333

Üye
Slm arkadaşlar ben d900i telefonuma jeva oyunlar yükleme için kurcaladım ve başardımda oyunlarımı oynuyorum fakat telefonumu pc ye usb ile baglayınca hiç bir şey olmuyor ayarlar>>telefon ayarı >> usb ayarında depolama birimi olarak seçince sorun olmadan atılıyorudu fakat pc hiç görmüyor. ( *#52828378# OTA type settinge GPRS olarak seçili )

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım d900i java olan her program yüklenebilirmi örn tv programı yüklenebilrimi bi cvp acil

Jad ve Jar uzantılı programların hemen hemen hepsi kurulabilir.

aslan4699

Üye
saw333 arkadaşım sen bıde javalarda şebeke ayarlarını düzelt internet yazılı olmasın yada pc sutudio kullan olmadı usp kablosu bılısayara tak cııkart :oke:

saw333

Üye
O ayarları düzelttim sorun devam ediodu ama hallettim şmdi pc studio ppp uploarder dosyarını sildim pc yi ve teli aç kapat yaptm sorunum hallodu saolasın ilginden dolayı :)

--------------- Ekleme ---------------

d900i ye Oyun yüklenmior diyen arkadaşlara yardımcı olurum... ( fifa 2005 xmen3 street football cm07 pes 08 asphald 3 nfs carbon colin 05 burnout champıon leage 07 kurdugum oyunlardan tavsiye ettiklerim )

aslan4699

Üye
ya demişsi jar ve jad uzantılı programların hemen hemen hepsi diye ama aradım aradım bulamadım birkaçtane işe yarar bişe koyun:::

eray_01

eray_01

Üye
internet ayarını istiyorum tam deteylı anlatırsan sevinirim

tahakerim

tahakerim

Üye
BNM SAMSUNG D900İ de sol seçim tuşu ve arama tuşu basmıyo kızağı kapatınca basıyo ama açıkken basmıyo ...film mi bozlumuştur??teşekkürler..

Adanalee01

Üye
Kardes ßenim telefonda şebeye erişilemiyor die hata verio yanı ınternete girmio acaba bunun telefonun yurtdısından gelmesıyle Ilgsı varmıdır ¿

Revenge94

Üye
Msn Için ebuddy.com a girin.

Üst Alt