samsung D900i hakkında sorularınız varsa sorun örnek msn programı arıyorsanız

Sponsorlu Bağlantılar

Neps

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olcak mesela bilgisayardan attıgımız bi resimi duvar kağıdı olarak ayarladığımda ekranı tam kaplamıyor onu nası halledebilirim yada ona uygun bir resimin boyutları kaç?

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim bir sorum olcak mesela bilgisayardan attıgımız bi resimi duvar kağıdı olarak ayarladığımda ekranı tam kaplamıyor onu nası halledebilirim yada ona uygun bir resimin boyutları kaç?

240* 320 boyuntunda yap resimleri

eses_nuri

eses_nuri

Üye

240x320 resimleri atarsan tam olarak kaplayacaktır ;)

KADİR41

Üye
selam arkadaş şu yayınlanan samsung kodlarından bir kaç tanesi ni deneyim dedim ama pişman oldum denediğim kodlardan biri telefonda şebeke sorunu çıkardı acil yardım edersen sevinirim telefon markası d900i şimdiden teşekkür

selalom

Üye
Beyler telefonumun modelı samsung d900i dun gece kurcalarken bırden bıre şebeke kayboldu ve artık cekmıyor nasıl bı şey onerırsınız ne yapmam lazım (:2agla:acıl yardım)

candemir2005

Üye
ben telefonuma java yüklemek istiyorum softick'i yükledim barrier ota yaptım telden ss0dm'yi buldum işaretledim active yaptım programı 1 device found dedi sonra *#52828378#'yi girdim ppp up'dan usb yaptım java uploader'i açtım oyunu add diyip ekledim sonra seri yükleme dedim restart yaptı tel her deneyişimde restart yapıyo ne yapmalıyım? Birde bi kod vardı java uygulamayı aktif ediyodu onu yavaş bi şekilde giriyorum tele hiçbir değişiklik olmuyo o numarayı girip arıyorum izin verilmiyor diyo

bidibidi12

bidibidi12

Üye
arkadaşım telefonun şarz olurken veya konuşurken pilinin ısınması normalmidir?...

meral34

Üye
slm arkadaslar bende msn programmı ınıdrmek ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

tuhce

Üye
ya uf bana samsung d900i msn programi lazım yardımcı olabılır misniz?

ffac

ffac

Üye
kardeş video player sorunum var her defasında bastan izlemek zorunda kalıyorum hafıza kartına ttıgım fılmlerı bi el atsan cok sevınırım

mustyty

Üye
wap.ceptemsn.com

AKATLI

AKATLI

Üye
    Konu Sahibi
yaf kardes linki verdin ama ben üye olduğum halde linge giremiom yardim pls

üzgünüm arkadaşım benim konumdu cepteki.net ama siteden kaldırmışlar neden kaldırmışlar onuda bilmiyom işte napalım elbet adminin bildiği bişi vardır ama kötü bişi değildi :bilmem:

protonox

protonox

Üye
arkadaşlar benim d900i var internet ayarlarını istetiyorum ama yinede olmuyor internete bağlandıımda şebeke yok diyor bilen varsa cevap lütfen +++++ reppppp

macit56

Üye
d900 de mms alınca yada gönderince telefon resetleniyor lütfen yardımmm...

komikaze1905

Üye
msn de iken sürekli http bilgisi göndermek istermsin diye uyarı geliyo hep evet diyorum ama sürekli çıkıyo yazarken falan bu çok sinir bozucu sürekli evet demekten bıktım devamlı evet olan bi ayar yok mu acil yardım bekliyorum
özeldende atabilrsin mesaj

reprasksk

Üye
selam bende d900i kullanıyorum telefonun hoparlöründen müzik dinlediğimde arka alt kısmı ısınıyor bu normalmidir.bir de akşam fotoğraf çekerken flaş ayarlarına girip flaşı açıyorum bunu otomatik yapabilirmiyiz yani her fotoğraf çektiğimde flaş yanabilirmi n73 n70 te gündüz çeksende flaşı yanıyor.d900i dede böyle olurmu.bi de menü görünümünü değiştirebilirmiyiz d600 ün bile 2 çeşit menü görünümü var d900i nin e250 ve bir çok modelle aynı bunu değiştirme imkanımız varmı acaba.Teşekkürler

komikaze1905

Üye
o alt kısımın ısınması herkesde oluyo malum o kadar ince telefon, flaşı bende otomatik yapamadım herseferinde yeniden seçmek zorundayız
n73 le karşılaştırmak biraz saçma bence (fiyatlarabak)
bildiğim kadarıyla d900i ye tema yüklenmiyo, yükledim diyen birnide görmedim şimdiye kadar
ben sorularıma niye cevap yazılmıo

aport

Üye
benim de tel kendi kendine kapanıyor ne yapmalıyım msn aport621@hotmail. şimdiden tşk

t.volkan

Üye
:oke:telefonumla birini aradığımda benim sesim ona gidiyo ama onun sesi bana gelmiyo

--------------- Ekleme ---------------

hadi yinya cevabı versin biri

Üst Alt