Tüm Yeni Nesil N-Gage Oyunları ve Kurulum Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

ilyasazdamur

Üye
bunlar emülatörle çalışır mı acaba

poitor

poitor

Üye
teşekkürler

prometus633

Üye
n95 e nasıl yüklecez

oguziverson

oguziverson

Üye
n95 e nasıl yüklecez
arkadaşım bu konunun açılma nedeni zaten nasıl yükliceğini anlatmak ilk sayfaya bakarsan nasıl yüklenceğini anlarsın işallah tabi:oke:

crimz

Üye
e 71 de oluyo mu bu oyunlar ?

deviltheturtle

Üye
Abi system rush oyununda 2 bölüme geçemiorum system file not found diyo neden acaba biliosanız yardımcı olurmusunuz?

murat866

murat866

Üye
bu hangi tellerde calısır n72 de olur mu ki :S

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
n72 olmaz hocam

asimomoto

asimomoto

Üye
n80 de olmamı bu

jaco

jaco

Üye
Ya arkadaşlar benım telefon daha önceden hacklıydı sımdı oyunları yukluyorum sonra patch ını atıyorum oyunlar hata vermeye başlıyor neen olabılır oyunlar trıalken normal oynuyordum sımdı patch yaptım oynuyamaz oldum bi yardım ede4rsenız sevınırım

volkangav

volkangav

Üye
kardeş caps on kapalı duruma getir gayet güzel işler dene olması lazım

jaco

jaco

Üye
Arkadaşım ben bu modulüyükledim patch te yaptımooyunlar trial gorunmuyor ama sadece 1.aşamaları oynaya bılıyorum yani trial gibi tek farkı oyun başlarken satın al diye sormuyor bu sorun duzeltılebılırmı??

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
bütün oyunları mı diyorsun ya ben gayet de hepsini bu şekilde bitirmiş adamım sorun senden kaynaklanıyor

hewal474747

Üye
paylaşımın için saol arkadaşım

converter2

converter2

Üye
asphalt 3 ü yükledim oyunu startladım böyle bişiy çıktı close some applications and retry starting the game(error-1000002) teşekkürler.

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
asphalt 3 ü yükledim oyunu startladım böyle bişiy çıktı close some applications and retry starting the game(error-1000002) teşekkürler.
app turk açıkken çalıştıramazsın bu sorun çıkar:oke:

Libitinia

Üye
Arkadaşlar ben şu adımı gerçekleştiremedim
2-) İlk N-Gage modülünü sonra N-Gage - dosyasını cihazınıza yükleyin.

Patch dosyası yükleniyor ama N-gage yüklenmiyor...sertifika geçerli değil yada telefon ayarları yanlış diyor..security manager programıyla ikisinide çevirdim ama yine sertifika sordu.ne yapmam gerek ?

tutasste

Üye
birtek asphalt 3 ü kurmak için 10 oyunu birden mi indiricez :)

vesbuci

vesbuci

Üye
bende bu hatayı veriyor

midnight pool exited with an error

more info: midnight pool closed; kern-exec3.

tel modeli E65

Üst Alt