Telefon Tavsiyesi z3 compact 2 sene beni götürür mü?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
z3 compact 2 sene beni götürür mü?
cuma günü telefonu almaya planlıyorum bu telefon beni 2 sene idare eder mi? lg g3 yada lg g2 de alabilirim siz hangisini önerirsiniz. aveadan alıcam aveadan alınınca hangi teknik servis bakıcak telefona. bide hangi rengi önerirsiniz acaba hangi rengini alsam?

0MG90

0MG90

Üye
Götürür. Alırken kutuda hangi garantiyi desteklediği yazar. Siyah öneririm. :oke:

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
herkeste siyah öneriyor. çizikler çok belli olmaz mı siyahta acaba?
Siyahla daha asil duruyor :D Çizikler değilde parmak izleri belli oluyor kılıf falan takarsan sorun olmaz ama. Ben temperli camda aldım Z2'ye rahatım.

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Siyahla daha asil duruyor :D Çizikler değilde parmak izleri belli oluyor kılıf falan takarsan sorun olmaz ama. Ben temperli camda aldım Z2'ye rahatım.
tamperli cam mutlaka taktırcam bide çok kayıyormuş elden malum cam olunca ince kılıflardan düşünüyorum. bide manyetik şar mı kullanıyorsunuz yoksa dock mu? hangisini tavsiye edersiniz?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Götürür.
Bence beyaz dışında her rengi ayrı güzel :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
tamperli cam mutlaka taktırcam bide çok kayıyormuş elden malum cam olunca ince kılıflardan düşünüyorum. bide manyetik şar mı kullanıyorsunuz yoksa dock mu? hangisini tavsiye edersiniz?
Dock 70 lira civarı olduğu için onu almadım manyetik kablo aldım eBay'dan. Yaklaşık 8-9 lira tuttu. Usb ile şarj etmek istemezsen öneririm ama bazen yavaş şarj ediyor.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Kırmızı rengi biri DH'de paylaşmıştı acayip güzel duruyor telefonda gel beni ye diyor resmen ama siyah daha iyi olur :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
usbden şarj etmem bende hepsiburadadan falan alırım artık 30 lira vericez :)
ya kırmızıda tam kırmızı değil turuncu diyen var maviye yeşil diyen var renkler değişik biraz ama çok hoş duruyorlar. ben siyah alıcam ama belkide bi çılgınlık yapıp yeşil yada kırmızıda alabilirim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En iyisi 3'ünü birden al :ehe

usbden şarj etmem bende hepsiburadadan falan alırım artık 30 lira vericez :)
ya kırmızıda tam kırmızı değil turuncu diyen var maviye yeşil diyen var renkler değişik biraz ama çok hoş duruyorlar. ben siyah alıcam ama belkide bi çılgınlık yapıp yeşil yada kırmızıda alabilirim :)
Bu sitede turuncu demişler ama resimlerde kırmızı gibi

0MG90

0MG90

Üye
Arka tarafı koyu, yan tarafları açık renk olduğundan karar verememişlerdir ne yazacaklarına :D

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
bende anlamadım kimisi diyo turuncu kimisi diyo kırmızı :) kronil sorunları nasıl kontrol etmem gerek aklıma gelmişken sorayım.

0MG90

0MG90

Üye
bende anlamadım kimisi diyo turuncu kimisi diyo kırmızı :) kronil sorunları nasıl kontrol etmem gerek aklıma gelmişken sorayım.
Kasa açıklığı var mı diye kontrol et köşeleri. Telefonun zaten test uygulaması var onla da diğer şeyleri kontrol edebilirsin.

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır çok teşekkür ederim sağolasın

byAndroid

byAndroid

Üye
2 yıl götürür ben olsam kırmızı veya yeşil alırdım ortamda şeklim olurdu. Vayy ne güzel rengi varmış falan. Siyah klasik be. Farklı bişey olsun kırmızı veya yeşil çok hoş

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
2 yıl götürür ben olsam kırmızı veya yeşil alırdım ortamda şeklim olurdu. Vayy ne güzel rengi varmış falan. Siyah klasik be. Farklı bişey olsun kırmızı veya yeşil çok hoş
kırmızı bayanlar gibide yeşile bakıcam bi hoşuma giderse neden olmasın :D