Telefon Tavsiyesi 1300 tlye telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
1300 tlye telefon önerisi
bütçe taş çatlasa 1350 ye çıkar. Marka takıntım yok. Şuan kullandığım telefon nokia 500. Hangi telefonu kullanırsam kullanayım en iyi telefonu kullanıyormuş gibi hissedicem :D

Sık sık telefon değiştiren biri değilim. Telefonu aldığım zaman 2-3 yıl kullanırım en az. telefon her türlü işimi görsün oyun oynayayım internette takılayım fakat şarjı 1 günü çıkarsın elimde şarj aletiyle gezmek istemiyorum.

aslında g2 alayım diye düşündüm fakat biraz eskidi daha yeni bir telefon almak varken artık g2 almak istemem. Bu telefon haricinde önereceğiniz bir telefon var mı?

hatta 1 günlük araştırmalarım sonucunda alabileceğim telefonları sıraladım bunların arasından hangilerini önerirsiniz. En iyiden kötüye doğru sıralarsanız çok iyi olur arkadaşlar.

Sony Xperia Z2
lg g3 32 gb
HTC One
HTC One E8
lg g2 32 gb
HTC Desire 820

Son düzenleme:

Buğra

Buğra

Admin
One E8 iyi bir tercih olabilir

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

ForeverAloneTR

Üye
zenfone 2 4gb ramlı modeli merak ediyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Sony Xperia Z2 ve LG G2 32Gb Doğru bir seçim olur.

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
başka önerisi olan var mı. en sonunda önerilere göre karşılaştırma yapıp alacağım telefonu seçeceğim :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Senin ilk mesajdaki düşüncen doğru. G2 güzel halen ancak 2 yıllık cihaz sonuçta güncelleme durumu belli. Z2 daha yeni , daha sağlam ve +1GB ram var karar senin.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Z2 veya e8 ama bence e8

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
E8 derim :oke:

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
One E8 iyi bir tercih olabilir

Z2 veya e8 ama bence e8

Senin ilk mesajdaki düşüncen doğru. G2 güzel halen ancak 2 yıllık cihaz sonuçta güncelleme durumu belli. Z2 daha yeni , daha sağlam ve +1GB ram var karar senin.

bir çok kişi e8 demiş neden E8 açıklar mısınız veya neden z2 yada neden g3 değil :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 Donanımının QHD ekrana yetersiz kalması sebebiyle donma lag yapabiliyor. Z2 ise birçok KRONİK SORUNa sahip. E8 güçlü bir cihaz KRONİK SORUNlarıda yok. Tasarımıda bana şık gözüktü.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
G3 3gb modeli iyi ama şarjı g2 den az gidiyor biraz ısınıyor.

Z2 de ısınıyor zaten ısınmayan telefon yok ama z2 yere düşünce sapa sağlam duruyor.

E8 alma bence. Ben pek sevmedim plastik olmasını. Htc dediğin metal olcak :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 de kronik bir ısıma olduğunu okudum facebook sayfasında. Her telefonun ısınmasıyla kronik ısınma aynı anlama gelmez. G4'te plastik ;)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Lg nin plastigi ile diğerinin plastigi aynı değil işte. Elinize almadan cihaz almayın. Sanki metal gibi geliyor ama bildiğin plastik. E8 i 5dk kullandım hiç sevmedim. Fotoğraflarda göründüğü gibi değil.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
E8 alacaksanız siyah alın zaten beyazının plastiği güzel değil :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben kırmızıyı kullandım sanki 98model araba kaportasi gibiydi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Lg nin plastigi ile diğerinin plastigi aynı değil işte. Elinize almadan cihaz almayın. Sanki metal gibi geliyor ama bildiğin plastik. E8 i 5dk kullandım hiç sevmedim. Fotoğraflarda göründüğü gibi değil.
G2'nin plastiğide öyle takdire şayan birşey değil E8'inkini tercih ederim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 kullanmadım fakat akrabamda vardı gayet güzel malzeme kalitesi G2 ise berbat evet. Fakat bu E8 plastiği kötü demek değil bence ben beğendim elinize alıp bakın derim siyah modele :oke: