YouTube ve yasaklı siteler için DNS ayarı (wireless TELLER İÇİN)

Sponsorlu Bağlantılar

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
kardeş tema süper bana yollarmısın :D

osnakli

osnakli

Üye
Arkdaşlar son güncellmyle bi arkdaş bu sitede şöyle bi program yayınladı..."Vmenu" bunu tüm menuyu ıphone gibi kullanabiliyorsun.orda bu program içinde bir çok program indirebiliceğiniz dowload seçeneği var...ordan istediğiniz programı indirin.ben youtubeplayer indirdim kusursuz youtubeye giriyor.
ayrıca son skyfıre diye bi internet tarayıcısı var.aynı şekilde facebook ve youtubedeki videoları hiç bir ayar yapmadan izleyebilirsiniz.hiç ugraşmayın dnsyle falan.kurun skyfıre'yi kurtulun tüm dertlerden

delitegin

Üye
4.2.2.2
4.2.2.3 yap

cgedikk

cgedikk

Üye
skyfire kurun arkadaşlar hem youtube hemde facebooktan video izlenebiliyor. denedim kendi tel... 5800 :oke:

orbayemre

Üye
bun de bir 5800 kullanıcısıyım bu ekranı nasıl yaptığını sorabilirmiyim benım fazla bir bilgim yok yardımcı olursan sevinirim...

mm_mm

mm_mm

Üye
tşk.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tşkkrler kardeş n96 ya yaptım oldu :oke:

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

AKATLI

AKATLI

Üye
oo harika ellerin dert görmesin

r0ket

r0ket

Üye
önemli bi konu teşekkürler

(halil)

Üye
allah razı olsun kardeşlerim yaaa

hsngul44

hsngul44

Üye
güzel paylaşım

omen632

omen632

Üye
emeğine sağlık ama olmuyor ama skyfire ile giriliyor

nic39.41

Üye
arkadaslar ayarlari yaptiktan sonra telefonu kapatip acin. ben denedim ve oldu:)
pratebay sitesine giris yapabiliyorum. hatta symtorrentle telefona film indiriorum.

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol Süper Paylaşım .

--------------- Ekleme ---------------

N95 Ten Yapan Yardım EdebiLir Mi ?

candida06

Üye
olmuyor beyler

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
N95 `ten Yapan Yardım Lütfen !

mrchakal3

mrchakal3

Üye
4.2.2.1
4.2.2.0 ı sakın denemeyin. Bu dns ayarı 1 ay sonra tel.inizden hiç bi siteye girememenize neden olur. Ara sıra hiç bi siteye giremezsiniz. onun için dnsini 4.2.2.... den çekip 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yapın. Youtube benzeri siteler elinizin altında ;)

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
dediğiniz gibi yaptım ama internete bağlanmıyor

birzalim3448

Üye
paylaşım gerçekten çok güzel.. ama benim tel E72... iki gündür bütün yolları denedim ama bi türlü youtube u açamadım... acaba telefon yeni bi eklentimi istiyor... yardımcı olurmusunz?

Üst Alt