YouTube ve yasaklı siteler için DNS ayarı (wireless TELLER İÇİN)

Sponsorlu Bağlantılar

mrchakal3

mrchakal3

Üye
yada skyfire indirin

bygezgin34

Üye
yaa hacı bunlara gerek yok be ktunnel den direk bağlanılıo zaten ayarları değiştirince bazı sitelre girmio bu sefer bunada çözüm bulun bakalım....

messi_15

messi_15

Üye
Kardes peki sgh - L700 icin ne diyeceksin ben vodafone hat kullaniyorum 250mb net paketi satin aldim facedeki videolara tikliyorum acmiyor adobe flarh player sayfasi cikiyor.Adobe yi indirmeye calistigimda fonk. Sec diyor.linux,windows gibi secenekler cikiyor.
Demek istedigim ben tel.den video seyretmek istiyorum.varsa dns soylesene bi zahmet

mc zerem

mc zerem

Üye
ellerine sağlık

XpresMusic ReD

Üye
arkadaşlar bu ayarın aktif olabilmesin denemedim ama bence ilk önce netin alındığı modemin dns lerinin değişmesi gerek biz iş yerindeki bilgisayarlarda ortak tek bi modem kullanıyoruz pc den dns değiştimmi farketmiyo ana makineden değişmek gerekiyo bu da ona benziyo sanırım yinede benimki mantık yürütme tam bi fikrim yok ama skyfire daha basit bi çözüm gibi duruyor ...

pr0

pr0

Üye
ellerine sağlık süper bir paylaşım...:oke:

realosman

Üye
lütfen arkadaşlar umutsuzluga kapılmayalım ayarlardan>>>bağlantı>>erişim noktalrı>>ve kullandığınız erişim noktasını düzenle diyorsunuz sonra gelişmiş buyrun proxy (yada vekil sunucu veya yakın kopya diye gecer): 174.142.24.201 ve son kısmı port yada bağlantı nodur: 3128 buyrun burdan deneyin
%100 garantili bir yoldur alıntı değil deneyimdir :d

nokia E72 var arkadaşın tavsiyesine uydum direk sadece bu iki ayawrı değiştirdim ve şak diye girdi bilginie : )

ttgg

ttgg

Üye
saolasın kardeş.. :oke:

bilalgull

Üye
payalaşımın için teşekkürler...:oke:

yaman63

Üye
arkadaşlar soğalun teli acıp kapayın bu ayarlardan sonra benim tel e72 yasaklar kalktı cok teşekkürler

punisher72

punisher72

Üye
Müthişsin ya işe yaradı eline sağlık..........Ve şaşırtıcı olan kendi tarayıcısından videolarıda izleyebiliyorum x)) Harika bir paylaşım...

ayrilik

ayrilik

Üye
yaa hacı bunlara gerek yok be ktunnel den direk bağlanılıo zaten ayarları değiştirince bazı sitelre girmio bu sefer bunada çözüm bulun bakalım....

Hangi sitelere girmiyormuş bakalım?
Kullandığın DNS ile site açılmıyorsa farklı bir DNS kullanırsın. 1 site açılmıyor diye 100 sitenin de açılmamasından iyidir. Bu DNS'ler Türkiye'de sürekli kullanılıyor şimdiye kadar açılmayan site görmedim.

● aLuvi ●

Üye
Hmm Güzel Bir Çalışma Olmuş Eline Sağlık Trust

peopless

peopless

Üye
teşekkurler

destroy116

destroy116

Üye
Ben skyfire kullandığım için youtube girebiliyorum zaten yinede sağol.
*Skyfire öneririm.

yaren_70

Üye
Ben skyfire kullandığım için youtube girebiliyorum zaten yinede sağol.
*Skyfire öneririm.
Sana katılıyorum ben aldığımdan beri skyfire 1.5 ile hem youtube hemde facebook'a girip videoları rahat izliyorum.

WitchKing

Üye
bende olmadı google ı bile açmıyo. sürekli bekliyo :S

kaynak62

Üye
Arkadaşlar çok teşekkürler.. E 72 telefonum artık Youtube'a giriyor..

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız Youtube a girdikten sonra, clip leri seyretmekte sınıntı var. Ne flash olarak ne de realplayer'de bir türlü açmıyor. Bu konuda da bir çözümünüz varsa sevinirim..

korayşeytan

Üye
luxus m9 için nasıl olucak arkadaşalar p.r.c malı telefon için nolur anlatın yapamıyorum ya off içim şişti:)

--------------- Ekleme ---------------

ya yalvarıyorum nolur yardımcı olun ağ erişim ayarlarını nasıl yapıcam yasak sşiteleri açmak için luxus m9 da youtube falan hesabı

by_samci

by_samci

Üye
helel sana kardeşim ya süper n79 a yaptım sorunsuz izliyebiliyorum garii :)

Üst Alt