YouTube ve yasaklı siteler için DNS ayarı (wireless TELLER İÇİN)

Sponsorlu Bağlantılar

Mahmut_91

Mahmut_91

Üye
NOKIA E71 DE YAPTIĞIM YOUTUBE GİRME YÖNTEMİ...

1. ilk önce bu konun başındaki youtube programını indirip telefonunuza kurun...
2.telefonunuzdan bağlantıya girip wlan sihirbazını açın..
3.Size ait olan yada koduni bildiğiniz wlan bağlatısınına gelip seçenek e basın ordan erişim noktası

tanımlayın a basın..
4.sonra yine aynı wlan bağlantısına seçenek e basın ordan erişim noktası düzenleye girin..
5.karşınıza manuel ayarlar çıkacaktır...örnek( bağlantı ismi,veri taşıyıcı,wlan ağ ismi) bunun gibi...
manuel ayarlara girdiniz...
tekrar seçeneke girin ordan gelişmiş ayarlara girin..

6.IPv4 ayarları yazan yere girin..
8.modeminizin hangi ip olduğunu bilin...(mesela 192.168.2.1 yada 10.0.0.1)
modeminizin ipsini bulmak için pc den bilgisayarım ağ bağlantılarım dan aktif olan ağ bağlantınıza tıklayın
ağ bağlantısı durumu açılacaktır.üstte destek yazar oraya girin...orda ip adresi yazan yerde şu anda

kullanmakta olduğunuz pc inin ağ içindeki ip adresi yazar...örnek 192.168.2.5 gibi...
bu ip nizi not edin...varsayılan ağ geçidide modeminizin ip adresidir...örnek 192.168.2.1 gibi.bunuda not

edin....
şimdi tekrar telefonumuza geri dönelim...
7.telefonumuzun ip adresine kendi pcnizin ipğ adresinin son rakamının 5 fazlasını verin..örnek pc miz

192.168.2.5 idi o zaman telefonumuza 192.168.2.10 veya katları şeklinde ip verin...farklı verin ki ipler

çakışmasın yoksa olmaz...
8.alt ağ maskesi ne 255.255.255.0 yazın
9.standart ağ geçidine modeminizin ip adresini yazın..örnek modemimizin ip si 192.168.2.1 idi..bunun gibi

yazın sizin modeminizin ip adresi ne ise onu yazın...
10.dns adresine girin: birincil dns adresine 208.67.222.222 yazın ikincil dns ye ise 208.67.220.220 yazın ve

tamam deyip ayarları kayıt edip çıkın...sonra youtube programımızı telefondan açın...
11.youtube programından menu den change connection a basıp kendi wlan ağınızı seçin...ve karşınızda

youtube...biraz uzun ama atlamadan yapın sorun olmaz...doya doya izleyin...

önemli not: daha önceden wlan ağınız tanımlı ise lütfen silin ...daha önceki wlan ağınızı düzeltme yöntemine

girmeyin...bende olmuyor yeniden wlan ağı tanımlayınca youtube giriyor..bilginiz olsun..

ALINTIDIR.(YİNE KENDİ SİTEMİZDEN) http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...-2-17-s60v3-symbianos9-x-signed-2-210389.html

Bu yöntemle yaptım. Teşekkürler...

ayrilik

ayrilik

Üye
DNS değişmeyi 5800 da videolu anlatımını yaptım. Resimlerden ayarlamayan arkadaşlar videoyu izleyip gerekli ayarlamaları yapabilirler.Umarım yardımcı olur.

Nokia 5800, n97 DNS Değiştirme s60v5

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
DNS değişmeyi 5800 da videolu anlatımını yaptım. Resimlerden ayarlamayan arkadaşlar videoyu izleyip gerekli ayarlamaları yapabilirler.Umarım yardımcı olur.

Nokia 5800, n97 DNS Değiştirme s60v5
sağol kardeşim..

sezgin83

Üye
eline saglık

starcom321

Üye
deniyorum şimdi saol

veliukav

Üye
tesekkürler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 95 8gb ta göre yokmu ayarlar

Perfect!

Üye
Teşekkürler çok sağol

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşlar dns yerine 208.67.222.222 ikincile 208.67.220.220 benim pc de kullandığım dnsyi telefona yazdım oldu.Yapamayanlar bi de bu dns ile deneyin isterseniz.Bu arada trust-cloud sanada teşekkürler sen olmasan aklıma gelmiycekti :oke: :)

pceditör62

Üye
birçok siteye zaten böyle giriyorlar paylasim icin sgol aydınlattın bizi arkadasım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
teme için verdiğin link ölmüş arkadaşım
link yenilermisin

ayrilik

ayrilik

Üye
Joker teması için yeni link.

Bu arada DNS için Google Public DNS'yi kullanabilirsin.

8.8.8.8
8.8.4.4

bazsamet

bazsamet

Üye
ben jocker temasını indirdim arkadaşlar yazı tipi de çok hoşuma gitti yazı tipini nasıl ayarlayabilirim?
telefonum 5800 XM

ayrilik

ayrilik

Üye

Fonts klasörünü hafıza karına "E:\
resoure" klasörü içine atıp telefonu yeniden başlat font aktif olacaktır.

bazsamet

bazsamet

Üye
teşekkür ederim

Emir

Emir

Üye
gerçekten güzel paylaşım ellerine saglık

cwall

Üye
aynen bende de olmuyor 0 kb yazıyor açılmıyor

ella4ever

ella4ever

Üye
Bu DNS'ler baya eski.
Asagidaki DNSleri kullanabilirsiniz, OpenDNS'e aittir:
Primary (Birincil): 208.67.222.222
Secondry (İkincil): 208.67.220.220

Ayrica, internette buldugunuz her DNS'i kullanmadan once lutfen kime veya kimlere ait oldugunu arastiriniz.
Fake bir DNS girerseniz, phishing saldirisina ugrayabilirsiniz.
Bu yuzden dikkatli olunuz :)

volkan3636

volkan3636

Üye
e71 de olmuyo