Öneri yılbaşı telefon fiyatlarını etkiler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Vestel sağolsun kabul edildi arkadaşlar. Telefon, laptop ve televizyonlara 2 ay sonra zam geliyor. Alacaksanız alın yani. Ben aldım kurtuldum ama laptopta lazım.
bizde ablama g2 aldık bi tane sıra bende :D

lazye

lazye

Üye
Ya bi daha ki yıl tam telefon alacaktim ya zaten hep bana denk gelir vestel almicam bi daha ne olursa olsun almicam aldirmicam

caps6

caps6

Üye
Ya bi daha ki yıl tam telefon alacaktim ya zaten hep bana denk gelir vestel almicam bi daha ne olursa olsun almicam aldirmicam
aynen çok pahalı olursa casper,gm yada yeni çıkan yerli sınıfındaki markalara bakacaz artık

lazye

lazye

Üye
aynen çok pahalı olursa casper,gm yada yeni çıkan yerli sınıfındaki markalara bakacaz artık
Yani vestel para kazanamasinda kim alirsa alsin ulan zaten en pahali bizim ulkede bizim telefonlar bide %10 zam yapacakmiş bak sen enayimiyiz bizde yurtdisindan aliriz hayirdir yani

caps6

caps6

Üye
Yani vestel para kazanamasinda kim alirsa alsin ulan zaten en pahali bizim ulkede bizim telefonlar bide %10 zam yapacakmiş bak sen enayimiyiz bizde yurtdisindan aliriz hayirdir yani
evet zaten telefon pahalı birde taksit kalktı bu yüzden almak istediğim telefonu almayıp uygun fiyata moto g aldım.Yerli dedikleri telefonlara bakıyorum.Çoğunda destek yok güncelleme,yedek parça vs düzgün değil.Çok zam yaparlarsa, biraz şansım olursa kronik sorunu az olan servise iş düşürmeyecek yurt dışından gelme telefon alırım.Zaten kendileri kaybeder millet hep kaçak telefonlara yönelmiş.

alical33

alical33

Üye
Taksit kalktı olmadı bi de zam geldi seneye telefon almak yasak olur artık
Aynen ne Alıp veremedikleri varsa gelir gider düzeyini herkes kendi hesaplasın ne alıyorsa alsın taksiti kaldırdı operatörleri zengin etti başka bi işe yaramadı