Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vestel sağolsun kabul edildi arkadaşlar. Telefon, laptop ve televizyonlara 2 ay sonra zam geliyor. Alacaksanız alın yani. Ben aldım kurtuldum ama laptopta lazım.
Yani vestel para kazanamasinda kim alirsa alsin ulan zaten en pahali bizim ulkede bizim telefonlar bide %10 zam yapacakmiş bak sen enayimiyiz bizde yurtdisindan aliriz hayirdir yani
Yani vestel para kazanamasinda kim alirsa alsin ulan zaten en pahali bizim ulkede bizim telefonlar bide %10 zam yapacakmiş bak sen enayimiyiz bizde yurtdisindan aliriz hayirdir yani
evet zaten telefon pahalı birde taksit kalktı bu yüzden almak istediğim telefonu almayıp uygun fiyata moto g aldım.Yerli dedikleri telefonlara bakıyorum.Çoğunda destek yok güncelleme,yedek parça vs düzgün değil.Çok zam yaparlarsa, biraz şansım olursa kronik sorunu az olan servise iş düşürmeyecek yurt dışından gelme telefon alırım.Zaten kendileri kaybeder millet hep kaçak telefonlara yönelmiş.
Aynen ne Alıp veremedikleri varsa gelir gider düzeyini herkes kendi hesaplasın ne alıyorsa alsın taksiti kaldırdı operatörleri zengin etti başka bi işe yaramadı