Öneri yılbaşı telefon fiyatlarını etkiler mi?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
yılbaşı telefon fiyatlarını etkiler mi?
6 şubat ablamın doğum günü telefon alıcam hediye olarak kendisi ince ve şık bir telefon istiyor m8i gördü beğendi ama benim bütçemi biraz aşıcak gibi lg g2 alıcam sanırım. ince ve güzel telefonönerisi olan var mı?
ikinci sorumda şubatta doğum günü ya yılbaşı var çoğu şeye zam gelicek telefonlara da gelir mi? şimdiden mi alsam hangisi uygun olur?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
X-Peria Z1 Compact Güzel Bir Seçim Olur Bence

• Beğen
Tepkiler: andezitt
98farom98

98farom98

Üye
Genede kararını etkilemek istemem ama yeni yılda yeni telefonlar çıkacağı için telefon fiyatlarını etkiler belki lg g2 süper bir seçim

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
2015 de telefonlara zam gelecek. 1000 liralık telefon 1200 lira falan olacak. Bence şimdiden al.

• Beğen
Tepkiler: spacekiller ve andezitt
alical33

alical33

Üye
telefonların vergileri artırılacak diye bi haber okumuştum ama ne kadar doğrudur bilemem

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye
%10.11 zam gelecekmiş 2015 de şimdiden al sen en iyisi

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O kadar düştü mü onun fiyatı ya. Bideuygun güvenilir sitedir dimi hocam?
Kesinlikle güvenilir bir site. Her aradığımda yardımcı oldular. O konuda şüphen olmasın. Ayrıca Z2 de gayet güzel bir cihaz. Almanı tavsiye ederim.

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
3onur5

3onur5

Üye
m8 alcağına m7 al aradaki farkı anlamayabilir hem ablanın istediği modelin bi altı olur zaten aynılar hemen hemen hemde bütçeyi zorlamaz

caps6

caps6

Üye
yerli üreticiyi korumak için ithal telefonlara 2 ay içinde zam gelecekmiş.Bir an önce almanı tavsiye ederim.

0MG90

0MG90

Üye
Vestel sağolsun kabul edildi arkadaşlar. Telefon, laptop ve televizyonlara 2 ay sonra zam geliyor. Alacaksanız alın yani. Ben aldım kurtuldum ama laptopta lazım.