ilyas_0177
Üye
ikinci ekran dedikleri, bildirimlerin olduğu iconlar üst ekranda2. ekran diyonuz neresinde bunun 2. ekranı biri göstersin 20 dakkadır resimlere bakıyom 2. ekranı göremedim
gereksiz bir ekran gibi geliyor fakat denemek lazım.
ikinci ekran dedikleri, bildirimlerin olduğu iconlar üst ekranda2. ekran diyonuz neresinde bunun 2. ekranı biri göstersin 20 dakkadır resimlere bakıyom 2. ekranı göremedim
Pil konusunda hicbir firma lg dahil sonyden iyi degil yigidi öldür hakkini yeme lg nin belkide en zayıf noktasi pil gercekçi olalim diger seylere lafım yok iyi veya kötu ama pilde ne lg ne samsung Sonyi gecemezSony kalitesi Sony kalitesi nerde bu Sony kalitesi? Ne gördünüz de kaliteli bu Sony?
Varsayımlara göre konuşmayı hiç sevmem.Bana göre telefonun ekranı kamerası yazılımı aşmışsa bu telefon kalitelidir Sony bu saydıklarıma sadece Z5 ailesi ile biraz yaklaşabildi.Bunun haricinde neden Sony kaliteli diyeyim mesela cam kaplama diye mi su geçirmiyo diye mi? Bunlar boş işler göz boyama çabaları.V10 kamera ekran ses ve hatta sağlamlık konusunda da Z5'den iyi bunu araştırarak incelemelerini izleyerek görebilirsin.Z5'in kamerası çok sükse yarattı S6 ile G4 ile karşılaştırma videolarını izle bakalım nasıl şamar yiyor.
Bataryada yol katedemedi demişsin 2 seneyi aşkın bir süredir 3.000 mAh kullanmak kötü bir şey mi?
Buna daha 2 sene öndecen 3.000'e geçmişler diye bak bir de diğer rakipleri 3.000'in altına düşürürken onlar hala 3.000 kullanıyorlar diye bak.
Şuan Lg Chem'in elinde 3.500 mA bataryalar var bunları 2016'da G5'den itibaren standart hale dönüştürürlerse ne diyeceksin peki?
2 sene önceki G Flex'de 3.500 mA batarya kullandılar var mı bilgin?
Fan değil araştırmacı ve takdir ediciyim ben siz de öyle olun.
Berbat ekran beraberinde iyi bir pil performansı getiriyordu.Pil konusunda hicbir firma lg dahil sonyden iyi degil yigidi öldür hakkini yeme lg nin belkide en zayıf noktasi pil gercekçi olalim diger seylere lafım yok iyi veya kötu ama pilde ne lg ne samsung Sonyi gecemez
Ben pilden bahsetmiştimTüm Xperia modellerinin ekranları pek iç açıcı değil zaten.
Ben de daha önceki mesajlarda ekrandan bahsetmiştim iyi ekran kötü pil demiştim.Ben pilden bahsetmiştim
Zaten pil ile ekran ters orantili ekran ne kadar cozunurluklu,parlak ve ppi degeri fazlaysa pil performansi dusuk oluyo ki xperialarin ekrani cok kotu degilBen de daha önceki mesajlarda ekrandan bahsetmiştim iyi ekran kötü pil demiştim.