Haber Çift Ekranlı Android Akıllı Telefon, LG V10 Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
2. ekran diyonuz neresinde bunun 2. ekranı biri göstersin 20 dakkadır resimlere bakıyom 2. ekranı göremedim
ikinci ekran dedikleri, bildirimlerin olduğu iconlar üst ekranda :D
gereksiz bir ekran gibi geliyor fakat denemek lazım.
 


gandilla

gandilla

Üye
Fiyati çok fazla buldum, diğer LG cihazlar gibi düşebilir ama
 
Death Punch

Death Punch

Üye
Sony kalitesi Sony kalitesi nerde bu Sony kalitesi? Ne gördünüz de kaliteli bu Sony?
Varsayımlara göre konuşmayı hiç sevmem.Bana göre telefonun ekranı kamerası yazılımı aşmışsa bu telefon kalitelidir Sony bu saydıklarıma sadece Z5 ailesi ile biraz yaklaşabildi.Bunun haricinde neden Sony kaliteli diyeyim mesela cam kaplama diye mi su geçirmiyo diye mi? Bunlar boş işler göz boyama çabaları.V10 kamera ekran ses ve hatta sağlamlık konusunda da Z5'den iyi bunu araştırarak incelemelerini izleyerek görebilirsin.Z5'in kamerası çok sükse yarattı S6 ile G4 ile karşılaştırma videolarını izle bakalım nasıl şamar yiyor.

Bataryada yol katedemedi demişsin 2 seneyi aşkın bir süredir 3.000 mAh kullanmak kötü bir şey mi?
Buna daha 2 sene öndecen 3.000'e geçmişler diye bak bir de diğer rakipleri 3.000'in altına düşürürken onlar hala 3.000 kullanıyorlar diye bak.
Şuan Lg Chem'in elinde 3.500 mA bataryalar var bunları 2016'da G5'den itibaren standart hale dönüştürürlerse ne diyeceksin peki?
2 sene önceki G Flex'de 3.500 mA batarya kullandılar var mı bilgin?

Fan değil araştırmacı ve takdir ediciyim ben siz de öyle olun.
Pil konusunda hicbir firma lg dahil sonyden iyi degil yigidi öldür hakkini yeme lg nin belkide en zayıf noktasi pil gercekçi olalim diger seylere lafım yok iyi veya kötu ama pilde ne lg ne samsung Sonyi gecemez
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pil konusunda hicbir firma lg dahil sonyden iyi degil yigidi öldür hakkini yeme lg nin belkide en zayıf noktasi pil gercekçi olalim diger seylere lafım yok iyi veya kötu ama pilde ne lg ne samsung Sonyi gecemez
Berbat ekran beraberinde iyi bir pil performansı getiriyordu.

Z5'de parlaklık ve kalitede iyileşme var ve bakıyorum da pil performansı düşüşte.Sdn incelemesinde pil performansı vasat.
 
Death Punch

Death Punch

Üye
Tum xperia modellerine gore değerlendirdim sadece z5 e gore değil
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tüm Xperia modellerinin ekranları pek iç açıcı değil zaten.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Bence G4 daha iyi, fiyat olarak. Aralarında ahım şahım fark da yok.
 

Emre

Üye
LG'nin tüm g modellerinin malzeme kalitesi de hiç iç açıcı değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: smh60
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
lgnin telefonları adam gibi olsa kaç yazarki :ehe
 
Death Punch

Death Punch

Üye
Ben de daha önceki mesajlarda ekrandan bahsetmiştim iyi ekran kötü pil demiştim.
Zaten pil ile ekran ters orantili ekran ne kadar cozunurluklu,parlak ve ppi degeri fazlaysa pil performansi dusuk oluyo ki xperialarin ekrani cok kotu degil
 
Polymath

Polymath

Üye
Bir telefonda bence full hd ekran gayet yeterli. Bundan sonrası bence göz icin anlamsiz. Lg g2 varken bende ekrani cok guzel diyordum. Sony de full hd yeterli diyen firmalardan. Full hd arti batarya performansi ile sonyler bence çok iyiydi.

Lg ye gelirsek lg g4 un fiyatinin ne kadar aşağılara düştüğü ortada. Rakipleri metal kasalar cam kasalar derken cag atlarken lg sacma sapan bir deri kapak yapip piyasaya sundu. Bundada basarisiz oldu.

Bazi arkadaslar sunu idrak edemiyor. Artik amiralleri perforsmanlari degil batarya veya kasa kalitesi ile ayirt edilmeye baslandi. Iyi koti hepsinin performanslari mükemmel. Hepsi hızlı telefonlar. Cogunun kamerasi zaten mükemmel.

Lg ne yaptı? Plastikten vazgecemedi. Lg g2den sonra bence g3 hayal kırıklığı. Ayni sekilde g4te.g3 kadar rezil bir amiral yoktur herhalde. Kamerasi kotu. Isinma sorunu var. Batarya rezil. Say say bitmez..

Lgnin v10 u guzele benziyor. Kasa kalitesi olarak basariliysa is yapabilir ama fiyato gerçekten cok pahali. Ayrica bu ikinci ekrana neden bilmem kac piksel çözünürlük ve ppi degeri koymuşlar anlamadım. Film mi izleyecez o ekranda?

3000 batarya ile sunulmuş. Umarım sarj performansi iyidir. 3000 mah guzel bir deger ualnizt hatiatiriz ki lg g3te ayni degerde ve cok kotu batarya performansı var. Samsung s6 nerdeyse 500 mah az pil kapasitesiyle lg g3 ten daha iyi sarj performansi veriyorsa lg muhendislerinin oturup düşünmeleri lazim
 
  • Beğen
Tepkiler: Death Punch, byAndroid ve smh60


Üst Alt