Telefon Tavsiyesi modem olarak kullanılacak telefon

Sponsorlu Bağlantılar

pisiko_212

Üye
    Konu Sahibi
modem olarak kullanılacak telefon
Merhaba arkadaşlar
Elimde Samsung Corby 2 var.Bluetooth modem ile internete giriyordum.Ama 2 gündür internete giremiyorum.Başka telefona sim kartımı taktım onda girdi.Her ayarını kurcaladım ama girmiyor.

Neyse zaten ben değiştirecektim bu telefonu.Bana modem olarak kullanabileceğim wifi dağıtabileceğim,android bir telefon lazım.Bir de whatsupp kullanabilirsem fena olmaz.Bunun dışında pek bir beklentim yok.Bunun için Samsung Galaxy Pocket düşünüyorum.Şu an çalışmadığım için daha fazla harcama yapamam.Yoksa LG G2 almayı düşünüyordum ama şimdilik bütçem çok kısıtlı.

Samsung Galaxy Pocket bu isteklerim için ideal mi,aldığıma pişman olacağım bir yönü var mı?
Ya da aynı fiyatlarda daha iyisi var mı bildiğiniz?

Şimdiden teşekkürler.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence verimli olmaz usb modemler daha mantikli geliyor

pisiko_212

Üye
    Konu Sahibi
verimli derken hızı kastediyorsanız zaten pttcell kullanıyorum.250 mb a kadar hızlı ondan sonra 128 kbps ile sınırsız bağlantı sağlıyor.(Bu tarife alıma kapatıldı.)Bu da saniye de en fazla 30 kb ye çıkıyor.O da çok nadir.Genelde 10-20 kb arası bir hızda devam ediyor.Yani telefon ne kadar verimli olursa olsun pttcell bu hızda veriyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
anladim o zaman pocket isini gorur ama 5800 tarzi bi telefon da alabilirsin bu is icin

pisiko_212

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim öneriniz için

2en

2en

Üye
Yeni Nesil bütün Telefonlar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
En ucuz iş görecek telefonlar lumia 520 620 ikinci elden alırsan çok daha ucuza bulursunuz. Sakın telefonculardan almayın onlar uçuyorlar. İnternet üzerinden bakınız.

d_mavi

d_mavi

Üye
Htc Explorer al, hem çok ucuza getirmiş olursun hemde arayüzü şekli, kullanımı falan gayet güzel.. Wifi alıp dağıtabilirsinde..

Üst Alt