Metalurjist19
Üye
-
Konu Sahibi
-
Est. Kardeş ne demek rahatca kullan...Keşke X6 orijinal için olan yazılımdan çekmiş olsaydın...
Onda Rehber çubuğu ev ekranında Wlan taraması çıkıyo ev ekranına tavsiye ederim....
Bunun şarj süresi nasıl? Bir süredir latino kullanıyorum ama şarjı az gittiği için değiştirme kararı aldım.
kardeşim samsung widegetlıyı yüklemişsin galiba kendi tarayıcısında samsung widgetın beta olmasından dolayı flash sayfalarda normal bi durum.çözümü basit operada atma felan yok ister onu kullan yada webden ayarlardan sayfaya girin içeriği yükle kısmında flash olmayanları seçin.samsung widgetsıza böyle durum yoktur. samsung widgetlarda dediğim samsungun beta olmasından dolayı.
--------------- Ekleme ---------------
4 tane yeşil ışık yanacak yandı değilmi
+Müzik çalar sadece Hafıza kartındaki Music klasörünü tarar.
demişsin ama hafıza kartında öle bişi yok hafıza kartına müzik atıyorum player yenlie yapıyorum hiç müzik eklenmiyo
hayır yanmadı direk bu hatayı veriyo
kardeş fw yi yükledim ve nette dolaşırken atıyor
bi ara bunun çözümünü bulmuştum ama tam hatırlamıyorum...
fakat şöyle diyebilirim
nette bi tane adobe flash güncellemesi vardı oınu yüklediğimiz zaman flash player sorunsuz çalışıyodu kendi web browserında haberiniz olsun
arkadaşalr bişe sorcam bn bnu indirdim kurulumu yaparken mcu ya basıyorum ama ilk olan dosyayı görmedi denedim olmadı sizde olduda bnde neden olmadı bilen varmı
benim telefonun şarjı bir günü zor buluyo arkadaşlar. bu durum fw ile alakalı bir durum olabilir mi yoksa benim telefonun bataryası mı sorunlu? herkesin ortalama şarjı böyle gidiyosa sorun yok ama değilse telefonu garantiye yollayacam.
hangi driverlerden söz ettiğini tam anlıyamadım daha önce fw yükledim ve her defasında ilk denememde oldu ama jaf emulatör fln tmm sorunz çalışıyo açıyorum mcu ya basıyorum bazı cfwlerde RM-356_51.0.006_prd.core.C0r uzantısı var bunu görüyo ama sendekinde RM-356_52.0.007_prd.core.C00 uzantılı oluyo bunu görmüyo değişik olduğundan driverlerdn mi kaynaklanıyo tam açıklayabilirimisin?
dostum ilk sayfada yazmıştım use ini ile kurun diye tek tek seçmeden, sadece use ini'yi seç çıkan ekranda 5800 d1 i seç dene bi istersen
dostum benim 5800 ımda blackstar fw yüklü şu an, bunu indirip hiç bir değişiklik yapmadan direkt olarak üzerine mi kurucam? yoksa format dışında bişeyler yapmam gerekli mi?
dediini yaptım use iniden seçtim
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
dosyayı felan bulamadı bu seferde flasha bastım öylede atmaz nasıl olacak
aslında bulamamasının sebebi bilgisayarda C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\ böyle bi dosya oluşmaması heralde kendim oluşturdum yine olmadı resimli anlatıma baktım orda bulmuş sadece use ini seçmek yeterliymiş ama bn yaptım böyle bi dosyada bulmadı?
ilk aldığımdan beri şarj durumu böyle bende. alır almaz hemen başka bir fw yükledim. yüklerken telefonun şarjının azlığından dolayı flash işlemi sırasında şarj da takılıydı. acaba yazılımsal bir hata mı olmasına neden oldu? yoksa orjinalden batarya mı problemli bunu anlayamadım. artık olmazsa son çare gönderecem garantiye pek de umutlu olmasam da
indirdiğiniz klasörün içindeki dosyları RM-356'nın içine attınmı dostum ve istersen jafı yeniden kur driver sorularına yinede yükle de sorarsa
4*4 menü olsaydı ii olurdu bide dokunmatiki kötü olmus şebeke batarya ana ekranda yok
evet ekleniyor sitede bir çalışma vardı.oradaki rehberdeki resimli kişiler olması lazım rehberdekilere resim ekleyince dolu çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?