braayn
Üye
=) efsane olmuş çok beğendim diğer çakma programları siliyorum. hemen ve derhalll
Az önce geribildirim yaptım.
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.
"Diller arasında Türkçe olmayabilir, hadi onu anlarım ama ülkeler arasında isminin yer almayışı kabul edilemez! Bu saçmalığı derhal düzeltin" dedim.
google wp erişimine statik engel atarsaEğer programı Microsoft yaptıysa ve gerçekten video indirmeye izin veriyorsa Microsoft'a şimdiden geçmiş olsun.
google wp erişimine statik engel atarsa
Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.
Onu geç daha beter bir durum var.Google bu uygulamadan dolayı çok rahat bir şekilde Microsoft'u mahkemeye verebilir.Çünku program youtube'dan video indirebiliyor.
Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.hacı bak hatırlarsan play storeda bi youtube indirme programı vardı ve gerçekten çok iyiydi google bunu fark edince uygulama play store tarafından silindi ve geliştiriciye dava açıldı
Arkadaşlar kendi marketinizde dönen olayların WP ile alakası yok. Microsoft bu uygulamayı yaptıysa google ile gerekli görüşmeler ve anlaşmalar yapılmış demektir. Onlar bunu sizden önce düşünür zaten.
Benim bahsettiğim programı kimin yaptığı değil.Programın video indirmeye izin vermesi.adamlar youtube yaparken mutlaka gorusme yapmislardir cunku oyle olmamis olsa uygulama daha erken gelirdi ve magazada microsoft adina dandik bir youtube uygulamasi olmazdi gerci uygulama degildi o internete yonlendiriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?