Yeni Youtube Uygulaması ( Güncelleme)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni Youtube Uygulaması ( Güncelleme)

Microsoft sonunda Youtube' u hatırladı. İlk izlenim eski kısayol gibi olan uygulamadan eser yok tamamen yeniden kodlanmış.

Üstelik videoları indirmemize de izin veriyor.

Uygulamalar hızla gelişmeye başladı. Foursquareden sonra Youtube de görmek güzel oldu bu akşam.

Tepkiler: antdn, musicianfaruk ve n000k

omerk88

Üye
Teşekkürler haber için

Tepkiler: n000k
Microsoft çalışmaya başladı artık hep böyle olsalar Windows Phone çok tutulur

Tepkiler: nanotex ve n000k

IVI-Elia

Üye
Süper ya ara yüz güzel HD izleme ve indirme desteği yanında ekran kilitliyken çalma özelliği var.Daha 14 Mayıs gelmeden bombalar geliyor hızla...Haber için

14 Mayıs'tan önce bunlar varsa 14 Mayıs'ta neler olur Allah bilir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
artık wp7 kullanıcıları da isyan etmesinler. İki uygulama da yakında wp7.X'e geliyor.

İlk önce foursquare şimdi youtube . İşte böyle olmalı . Diliyorum devamı gelsin . Sene sonuna kadar tanıdığım sürede şu sistem beni sevindirsin ve iosa androide geçmeyeceksin arkadaş desin yani gönülden istediğim bişey

nanotex

Üye
Adamlar akmış yemin ediyorum böyle bombalarla devam ederlerse android çöker.

Tepkiler: PureFood ve OttomaN TigeR

braayn

Üye
abi ne çakması ki bu çakmaysa orjinalini düşünemiyorum çakma değilllll süper orjinal muhteşem çok çok çok çok beğendim

Foursquare uygulaması beni benden aldı zaten Çok kullandığım bi ağ .

Sıradaki Gelsin ; Whats app ( güncelleme ) , İnstagram , Facebook ( Betanın bitmiş hali )

Tepkiler: nanotex
Hemen indirelim Microsoft 90a takıp örümcek ağlarını almış resmen. Google düşünsün artık diyelim....

nanotex

Üye
Foursquare uygulaması beni benden aldı zaten Çok kullandığım bi ağ .

Sıradaki Gelsin ; Whats app ( güncelleme ) , İnstagram , Facebook ( Betanın bitmiş hali )
Aynen. Ama foursquare'da arkadaş etiketleme yok yine, o kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...