[Yeni Sürüm Yayında ]^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumdaki En Hatasız En Güzel Cfw^^Çift Menu Modlu^^

Sponsorlu Bağlantılar

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
evet format attim fakat 1 yeni mesaj ufak kutucuk cikmiyor :/ birde biraz yavas calisiyor... Guzel yorumlarin altina bunu yazmak istemezdim ama 2 kere hard format attim.

şimdi seb deyince bi aksilik varmı diye baktım :) ama normal çalışıyor gibi geldi bana sadece teli ilk açılışta yavaş açılıyor oda normal çünkü program başlıyor sonra gayet hızlı çalışıyor sendeki sorunu göremedim :hmmm siz eski orjinal fwde olduğu gibi 1 mesaj geldi diyemi istiyorsunuz eğer onu istiyorsanız o hemen kaybolur ve bildirim ekranında mesaj görünür

--------------- Ekleme ---------------

Benim Bir Sorum Olucak?
İlk yüklediğin versiyonda tema efektleri kapalı olduğunda bile dikey ekrandan yatay ekrana geçiş yaparken daha yumuşak bi geçiş efekti vardı.Güncellenen versiyonda dikeyden yataya geçerken ekran kararıp tekrar açılıyor.Onu bu güncellediğin versiyonda sağlaman mümkün mü???
Kusura bakma çok küçük bişey belki ama amacım eleştirmek değil?

rica ederim eleştiriniz olursada söyleyin lütfen eski efektleri istiyorsanız eğer yada başka bi efekt, resource klasörünün içinde effects dosyasının içine beğendiğiniz bi tema efektini atarak değiştirebilirsiniz.rom patcherı kullanmayı unutmayın.eğer karışık efekt istiyorsanız o konuda şikayet geldi bende değiştirdim o yüzden ama efektleri değiştirerek istediğinizi yapabilirsiniz fw kurmaya gerek yok

4x3 tam ekran olursa sevinirim. (.
Ha birde sorun olmazsa eğer Sohbet uyglamasını kaldra bilir msin?

sohbetleri isteyen oluyor o yüzden kaldırmadım bende kullanıyorum :) pazartesi 4x3 tam ekran uploadlarım:evet:

sapphire_5800

Üye
sorun yaşamadığım tek c6 fw si sanrm.ellerine sağlık ama biraz yavaşlama var gibi.9mart dğlde bi önceki sürümü kullanyrm onda yatay ekran tuş klidide var ama bi öncekni dhada iyilştrsydn 9 mart gncellmesni kulanablrdm.brz farklılıklar ypmşsn 9 martta ama ynede gzl kullandğm fw.ellerne sağlık

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
sorun yaşamadığım tek c6 fw si sanrm.ellerine sağlık ama biraz yavaşlama var gibi.9mart dğlde bi önceki sürümü kullanyrm onda yatay ekran tuş klidide var ama bi öncekni dhada iyilştrsydn 9 mart gncellmesni kulanablrdm.brz farklılıklar ypmşsn 9 martta ama ynede gzl kullandğm fw.ellerne sağlık

9 marttakindede var dostum yatay tuş kilidi :) pil performansı felan daha iyi 9 marttakinin.yavaşlama istemiyorsan açılıştaki programları iptal yükledikçe artar onlar smart guard diye program var onla yapabilirsin

bihterberk

Üye
yükleme konusunda yardım eder misiniz

4w3e

Üye
indirme dosyalarını göremedim

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
yükleme konusunda yardım eder misiniz

jafı kurduktan sonra kardeş şu yolu izle
1-OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5 açın.GO ya tıklayın.

2- BB5 sekmesineTıklayın ve Phone Mode dan OFFLINE Seçin.Bekleyin

3- Menüden Dead USB,Manual Flash,Normal Mode Ve Factory Seti Seçin
Crt 308 deki tiki kaldırın

4- MCU Tıklayın. bekleyin.Program size dosya konumu soracaktır.C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.core.C0r dosyasını seçin

5- PPM Tıklayıp bekledikten sonra çıkan pencereden C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin.

6- Ape Variant Tıklayıp bekledikten sonra C: ye çıkarmış olduğunuz klasördeki RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.

7- Şimdi Flasha tıklayın

indirme dosyalarını göremedim

ilk sayfada resmin üstünde :)

4w3e

Üye
wireless modeme bağlanıyor ama internet sayfalarının hiçbirisi açılmıyor

rudeboytr

rudeboytr

Üye
Bir de C6 cfw si editleyin arkadaşlar :)

degirmenci01

Üye
emeğine sağlık gayet güzel olmuş sadece gps e bağlanamıyor sanki

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
tüm sayfaları gezdim tüm sorunları tek tek okudum ve denedim..olmuyo dediklerinizin hepsi oluyo arkadaşlar..harika bir fw olmuş..sorunsuz ve hızlı..en bi 6 ay kullanırım ben bunu.. çok teşekkür ediyorum kardeşim..eline emeğine yüreğine sağlık..

lord_keles

lord_keles

Üye
teşekurler...

flashya

Üye
Eline sağlık güzel cfw olmuş. bu cfw ye mail for exchange i nasıl ekleriz bir mod vs varmıdır?

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
wireless modeme bağlanıyor ama internet sayfalarının hiçbirisi açılmıyor

bi sorun olmaması lazım eğer kurulumdan sonra hafıza kartına format atıp hard format attıyasanız. wirelesstan web taraması başlat diyerek deneyin bide format attıysanız

sanki derken :hmmm garmin ndrive ovi maps hepsini denedim bi sorun yok :) kurulumdan sonra hafıza kartına sonrada hard format attıysanız ayarları kontrol edin olmazsa mesaj atın yardımcı olmaya çalışıyım

tüm sayfaları gezdim tüm sorunları tek tek okudum ve denedim..olmuyo dediklerinizin hepsi oluyo arkadaşlar..harika bir fw olmuş..sorunsuz ve hızlı..en bi 6 ay kullanırım ben bunu.. çok teşekkür ediyorum kardeşim..eline emeğine yüreğine sağlık..

teşekkür ederim kardeşim :)

ben teşekkür ederim :)

Eline sağlık güzel cfw olmuş. bu cfw ye mail for exchange i nasıl ekleriz bir mod vs varmıdır?

modla değilde harici programla oluyor kardeşim

flashya

Üye
ovi den Mail for exchange uygulamasını kurunca update error diyor. e-mail in içerisinde Gmail,hotmail,ohter ve mail for exchange geliyordu önceki fw lerde, bu fw de mi yok yoksa illa başka bir program mı kullanmak gerekecek.
teşekkürler.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
ovi den Mail for exchange uygulamasını kurunca update error diyor. e-mail in içerisinde Gmail,hotmail,ohter ve mail for exchange geliyordu önceki fw lerde, bu fw de mi yok yoksa illa başka bir program mı kullanmak gerekecek.
teşekkürler.

mail programı bunda kendi içinde var eskisi gibi harici program kurmaya gerek yok kullanıcı adını ve şifreni yazıp girebilirsin

flashya

Üye
şirket e-maillerini görebilmek için mail for exchange uygulaması var nokianın o nu bulamıyorum, belki boyutu büyük olduğu için fw içerisinden çıkarmış olabilirsin. teşekkürler, emeğine sağlık.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
şirket e-maillerini görebilmek için mail for exchange uygulaması var nokianın o nu bulamıyorum, belki boyutu büyük olduğu için fw içerisinden çıkarmış olabilirsin. teşekkürler, emeğine sağlık.

orjinalindede yok silmişmiyim diye baktım. teli pcye bağlayınca pc suite modunda güncellemelerde mail exchange çıkıyor onu denedinizmi

degirmenci01

Üye
Alıntı: degirmenci01 göndermiş. >

sanki derken :hmmm garmin ndrive ovi maps hepsini denedim bi sorun yok :) kurulumdan sonra hafıza kartına sonrada hard format attıysanız ayarları kontrol edin olmazsa mesaj atın yardımcı olmaya çalışıyım

daha öncede yaptığım gibi nokia nın yer menüsünden konumlama ve uydu durumu dediğimde uyduları buluyor bağlanıncada çubuklar mavi renk oluyordu aynı şekilde ndrive 10 u açıyorum bağlanınca kırmızı sinyal işareti yeşil oluyordu şimdi 15-20 dakika beklememerağmen bunların hiç biri olmuyor. yinede emeğine sağlık bunun dışında her şey mükemmele yakın çalışıyor.

Metalurjist19

Metalurjist19

Üye
    Konu Sahibi
Alıntı: degirmenci01 göndermiş. >

daha öncede yaptığım gibi nokia nın yer menüsünden konumlama ve uydu durumu dediğimde uyduları buluyor bağlanıncada çubuklar mavi renk oluyordu aynı şekilde ndrive 10 u açıyorum bağlanınca kırmızı sinyal işareti yeşil oluyordu şimdi 15-20 dakika beklememerağmen bunların hiç biri olmuyor. yinede emeğine sağlık bunun dışında her şey mükemmele yakın çalışıyor.

siz dedikten sonra fomat attım tele ndrive denemek için 16 saniyede cam kenarında buldu :) herhangi ayar yapmadım.ovimapsde sorunsuz çalıştı oda hemen.olmazsa hard format atınız bidaha deneyiniz:hmmm

degirmenci01

Üye
cf yi yeniden yükledim şimdi gps e bağlandı emeğine sağlık

Üst Alt