Metalurjist19
Üye
evet format attim fakat 1 yeni mesaj ufak kutucuk cikmiyor :/ birde biraz yavas calisiyor... Guzel yorumlarin altina bunu yazmak istemezdim ama 2 kere hard format attim.
şimdi seb deyince bi aksilik varmı diye baktım
ama normal çalışıyor gibi geldi bana sadece teli ilk açılışta yavaş açılıyor oda normal çünkü program başlıyor sonra gayet hızlı çalışıyor sendeki sorunu göremedim
siz eski orjinal fwde olduğu gibi 1 mesaj geldi diyemi istiyorsunuz eğer onu istiyorsanız o hemen kaybolur ve bildirim ekranında mesaj görünür--------------- Ekleme ---------------
Benim Bir Sorum Olucak?
İlk yüklediğin versiyonda tema efektleri kapalı olduğunda bile dikey ekrandan yatay ekrana geçiş yaparken daha yumuşak bi geçiş efekti vardı.Güncellenen versiyonda dikeyden yataya geçerken ekran kararıp tekrar açılıyor.Onu bu güncellediğin versiyonda sağlaman mümkün mü???
Kusura bakma çok küçük bişey belki ama amacım eleştirmek değil?
rica ederim eleştiriniz olursada söyleyin lütfen eski efektleri istiyorsanız eğer yada başka bi efekt, resource klasörünün içinde effects dosyasının içine beğendiğiniz bi tema efektini atarak değiştirebilirsiniz.rom patcherı kullanmayı unutmayın.eğer karışık efekt istiyorsanız o konuda şikayet geldi bende değiştirdim o yüzden ama efektleri değiştirerek istediğinizi yapabilirsiniz fw kurmaya gerek yok
--------------- Ekleme ---------------
4x3 tam ekran olursa sevinirim. (.
Ha birde sorun olmazsa eğer Sohbet uyglamasını kaldra bilir msin?
sohbetleri isteyen oluyor o yüzden kaldırmadım bende kullanıyorum
pazartesi 4x3 tam ekran uploadlarım