Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

sneijder_23

sneijder_23

Üye
iyide ben de menu1 yapiyorum soru sormadan cikiyor ve bir hallt oldugu yok

sokarus

sokarus

Üye
yeni versiyonsa oyle iste yokmu su yeni versiyonu kıracak adam gibi bir formul

ohhhtay

Üye
dostum n95 8gb 30 0 18 versiyona oluyomu

LimePie

LimePie

Üye
saol işe yaradı

Doğan

Üye
paylasım için teskkürler

kraldost

kraldost

Üye
uygula erişime izin verilmedi diye hata veriyor arkadasım

e-71

Üye
arkadaslar nokia E71 kullanicisiyim bu yontemi denedim ve bircok yontemi olmuyo dosya bozuk hatasi veriyo ve telefona format atmak zorunda kaldim kac kez yardimci olucak bir arkadassimiz varmi telfonumun versiyonu 100...ne yapmam geriyo yardim eden olur ise cok sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cok rica ediyorum lutfen yardim elinizi bana da uzatin ayni olayi nokia E71 uyguluyorum dosya bozuk hatasi veriyor ne olur yalnismi yapiyorum yardim eden olur ise cok sevinirim?mail adresim:[email protected]

arkadaslar ne olursunuz yardim elinizi banada uzatin e71 kullanicisiyim ne yapmam gerekiyor?

clax22

Üye
bu yöntem e71 e olmuyo boşuna zorlama bendede e71 var bizler için tel hacklemek unsigned pro yuklemek falan hayal şu an için

Martechh

Üye
emeğine sağlık arkadaşım ama N96 v12.043 ile N95 8GB v31.0.015 te olmuyor. artık bekleyecez sadece garmin çalışıyor :kop:

dostum n95 8gb 30 0 18 versiyona oluyomu

evet o versiyonda çalışıyor aman dikkat şimdilik sakın versiyon yükseltme elinde patlar :naughty:

kızılkurt

kızılkurt

Üye
slm millet ferganas ben dede n95 var heklenmiyor yolu bilen var sa işik tutsun da kurtulak versiyo n 31,0,017 yon temibilen varmı

orchidem

Üye
n95 8gb 31.0.015 versiyon ve üzerinde çalışmıyor arkadaşlar *#0000# ile versiyonunuzu kontrol edip ona göre deneyin boşu boşuna vaktinizi harcamayın..

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Ben denedim ve bir çok telefonda denettirdim. Diğer işlemler gibi değil 2 tane telefon ilede yapabilirsiniz. Çok basit. Teşekkürler ;)

vox_25

Üye
tşk.leröcdgşb

ByOrkO

ByOrkO

Üye
ya kardeş herşeyi yaptm ama rompatcher ı veya başka ne varsa dosya bozuk diyor?installserver.exe i attım böle oldu napacam?

sniper007

sniper007

Üye
modoyu kur modoyla taşı installserver ı

_ardaa

_ardaa

Üye
bu yöntem n96'da işe yaramıyor

isyankar0mail.7

isyankar0mail.7

Üye
n 95 hello carbide uygulaması menü1 tuşuna basınca uygulama hiçbir soru sormadan kapanıyor.işe yaramıyor:bilmem:

fenomen01

fenomen01

Üye
valla kardeş nediyeyim Allah razı olsun süper bişey yapmışsın helal olsun

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkürler :oke: