Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler.:spr

memolim83

memolim83

Üye
n95 v 31 de hellocarbide ve secman calısmıyor ne yazıkki çözen yok mu

ahmett803

Üye
inşallah işe yarar kardeş denediğim diğer programlarda bi sonuç alamadım dosya bozuk uyarısı veriyordu inş buna olacak gibi saygılar..:oke:

boroborox

boroborox

Üye
n96 da olmuyooooooooooooooooooooooooooooooor eğer yapabilen varsa bana [email protected] adresinden ulaşsın

seroglu

Üye
N95 8GB var dün son versiyonu yükledim şimdi hack çalışmıyor.Nasıl çözeceğiz bilgisi olan var mı?

htosuntr

Üye
N95 8GB var dün son versiyonu yükledim şimdi hack çalışmıyor.Nasıl çözeceğiz bilgisi olan var mı?

biraz bekleyeceksin... yeni yazılımlar için hack yöntemi cıkmadı daha....

mkd018

Üye
kardeş herşey tamam ama rompatcher nalet olsun kurulmuyor. tel n95 son sürüm yardımcı olun.

sokarus

sokarus

Üye
bob-marley kardesim eline saglık

hakanderel

hakanderel

Üye
arkadaşlar sistemhacker rarın içinde iki tane explorer var acaba hangisini kuracaz yaww s60 3rd yi kuruyorum ama internet bağlantısı istiyor yardım lütfen

ByOrkO

ByOrkO

Üye
slm kardş eline sağlkta..bn rompu... yükleyemiorm dosya bozuk diyor???burda kaldm yardm ltfn???

htosuntr

Üye
arkadaşlar yeni hack yöntemi bulunmuştur...
Hayırlı olsun...
Yalnız yeni yöntem kendi sertifikanız ile imzalamanız gereken dosyalardan oluşuyor...
onun için birer sertifika edinin....

Yöntemin işleyişi aşağıdadır...
Vaktim olursa ilgili dosyaları da eklerim daha sonra...

1 - "Jbak TaskMan" programını ve x-plore dosya yöneticisini indirin ve cihazınıza kurun
2 - "MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned" dosyasını imzalayın ve cihazınıza kurun (Kendi sertifikanız ile)

3 - CProfDriver_SISX.ldd dosyası ile aşağıda isimleri yazılan dosyaların telinize uygun olanını açıp içindeki Hack klasörünü oluğu gibi Hafıza kartına direk kopyalayın...
Hack OS9.1 Cihazlar
Hack OS9.2 Cihazlar (FP1)
Hack OS9.3 Cihazlar (FP2)
4 - Jbak TaskMan programını çalıştırın, ( # ) tuşuna basın ve listeden "MapDrives" programını bulun "Menü - Program kuralları - Otomatik başlat" seçeneğini işaretleyin ve Tamam 'a basın.
5 - Telefonunuzu kapatınız.
6 - Telefonun açılmasını iyice bekleyip "MapDrives" programını uygulama yöneticisinden kaldırın.

7 - aşağıdaki dosyalardan telinize uygun olan programı imzalayın ve kurun.
-- MapDrive_Y - ( N82, N95 8GB gibi Y sürücüsü olan cihazlar için)
-- MapDrive_H - (N95 ve Diğer modeller için)
Kurulumun aktifleşmesi için 20 saniye kadar bekleyin....
8 - "MapDrives" programını çalıştırın.

9 - "Modo v0.50 Unsigned" programını imzalayın (Signed yapın) ve kurun. Yükleme yapmazsa telefonun tarihini 01.01.2010 yapın ve öyle deneyin...

10- Menü den Leftup klasörünü açın Modo programını açın. Hafıza kartına gelin (genellikle E: olur) Hack/Sys/bin klasörü içindeki
installserver.exe dosyasını options--Edit--Cut yapıp c:/sys/bin klasörüne paste yapıyoruz.
Sonra tekrar Hafıza kartına gidip CProfDriver_SISX.ldd dosyasınıda kesip c:/sys/bin klasörüne yapıştırıyoruz..

11-Modo programından çıkıp programı kaldırıyoruz..
12- "MapDrives" programını kaldırın..
13- CapsOff.sis dosyasını kurun..
14- Jbak TaskMan programını kaldırın..
15- Telefonu kapatıp tekrar açın....
16- Menü den uygulamalar ve CapsOFF programını çalıştırın ve hemen X-plore programını açın
gizli dosyaları göster dedikten sonra Sys ve Private klasörünün içini açabildiğinizi görebilirsiniz......

Sertifika sorunu %100 halledildi....
Cep %100 hacklendi.....
CapsOFF mükemmel çalıştı......
X-plore Sys ve Private dosyalarını acabildi..........
Alıntıdır....

sokarus

sokarus

Üye
offf offff eski sürüme geri dönemiyoruz galiba bunu bilen varmı acaba eski sürümde cillop gibi kullanıyordum hellocarbide yi :(

kingack

kingack

Üye
teşekkürler hepsini bir rar dosyasına koymak zekice

kulcufatih

kulcufatih

Üye
Allah razı olsun kardeşim telefon cillops oldu

savas_yal

savas_yal

Üye
n82 yuklenemiyor

BL@DE02

BL@DE02

Üye
kardeş nasıl sertifika edinecez biraz açıklarsan seviniriz n73 ümü güncelledim bin pişman oldum

rekliox

Üye
arkadaşlar hellocabridge yi açtığımda yani 3.adımda menu 1 i seciyorum ama evet secenegi gelmıyor karsıma menu 1 sectigimde telefon hicbir tepki vermıyor sonra gidip sys ye bakıyorum ordada bin klasoru olusmamıs oluyor ne yapabilirim ???

sadothejackal

Üye
e66 kullanıyorum ve yazılımı güncelledim. güncellemeden önce sorunsuz çalışan yöntem birden çalışmaz oldu. ne yapmam lazım eski yazılıma da geri dönemem artık. kafayı yemek üzereyim bir çıkış yolu yok mu acaba??

ali_axe

Üye
valla bunu aynen yaptım ksursuz oldu süper ise yarayan bir yontem saol kardeş ellerne saglık artık sertfka sacmalıgı yok hala inanamıyorum :oke:

lovelyx

Üye
1.cisi hello carbidei acınca bana soru falan sormuyo menu1 i secince direk programdan cıkıyo.
2.si de rompatcher olayı nası oluyo bu kadar yazmıssın onu da biraz acıklasaydın keske

Üst Alt