Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni sistem hac k! (yeni versiyonlarda denedim çalışıyor)
Sponsorlu Bağlantılar
goldslayt
Üye
arkadaslar ben sunu anlamıs değilim cys:bin dosyasını nasıl atacagımızda gosterseydınızlütfen
MANZAK
Üye
Kardeş Harikasın Diyorum O Kadar, Helal Olsun.
karamanlim
Üye
SELAMLAR DEGERLI ARKADASLARIM BENIM n95 8GB DE UYGULAYIP CALISTIRDIGIM
HERSEYI n96 DENEDIM AMA HICBIRIDE FAYDA ETMEDI EGER SIZIN BILDIGINIZ FARKLI BI YONTEM VARSA PAYLASIRMISINIZ HERKESE SIMDIDEN TESEKUR EDERIM gencer
liseliasi
Üye
ben de dediklerini hepsini uyguladım ama en son rompatcher yükleyemiyorum'' gerekli uygulama erişimine izin verilmedi'' diye uyarı veriyor
yusufokur
Üye
benim tel 6120 versiyon 6.01 hiçbir sitem hack çalışmıyor usigned prog yükleyemiyorum lüfen yardım acilll!!!! telefon böyle 3310 gibi gliyor bana
daymoon
Üye
allah ne muradın varsa versin n73 kullanırken farklı yontemlerle halletmiştim sertifika sorununu ama n95 aldım denemedigim yontem kalmamıstı olmuyordu acıkcası bunu denerkende umudum fazla yoktu ama su an soktayım sorunsuz calısıyor allerine saglık tesekkurler
By_Auafina
Üye
arkadaşlar ben samsung i550 aldım ama şuan rompachter, secman security, hello carbide programlarını yükleyemiyorum opda'dan sertifika aldım ama ondada olmadı bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan haber bekliyorum
handsomeismail1982
Üye
tesekkürler bu programın amacı imza problemini ortadan kaldırmak mı yoksa bluetooth yardımı ile başkaların telefona grmek mi anlayamadım çç :S
delirza
Üye
paylaşım için saol
cirkinn
Üye
teşekkürler inşallah N95 8GB v30.0.018 de işe yarar
delirza
Üye
saol
yusufokur
Üye
6120 6.01 versiyonda çalışmıyor. yardım lütfen
yunus_02
Üye
evet kardeşim 6120c 6.01 versiyonda hellocarbide çalışmıyo
allah rızası için bir çare bul
--------------- Ekleme ---------------
ya allah rızası için cevap yazınya
moongose
Üye
valla helal olsun sana sonunda su kahrolası deleter programını kullanabıldık senın sayende emegıne saglık.....dostum
xbocekx
Üye
ya arkadaslar sys klasoru ıcınde bın klasoru yok ben goremıorum yardım lutfen ?
muzaffer1989
Üye
N82 v30da çalışıyormu bu ?
kaan0
Üye
n81 de işe yaramadı Hello carbide ye tıklayınca yani açınca tel kendine reset attı v.20. de
teqali
Üye
nokia 6210 navigator de bu sertifika sorunu çözebilen var mı? HelloCarbide uygulaması çalışmıyor. çalışmıyor derken, açılıyor menu1 i seçiyorum soru soruyor, Yes diyorum ancak birşey değişmiyor. c\sys yine açılmıyor
meltem11
Üye
teşekkürler
Esendağlı
Üye
Arkadaşım teşekkür ederim n78 de denendi. sistem klasörlerine erişim disable caps yaptıktan sonra erişilebiliyor.emeğine sağlık